eweeet... olayı anlatıyorum...
katre sonuç almaya gideceği saate kadar tamamlamış olup o saatlerdede hepimiz duamızı edelim...
anlamını düşünerek arapça okunuşundan veya arapça tecvidiyle okuycaz.. herkez nasıl yapabilirse artıkım...
Latin harfleri ile:
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
DUANIN manası
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
ALLAH'IM SENİ ÇOK SEVİYORUZ.. SENDE BİZİ SEV VE DUAMIZI KABULET
AMİN AMİN AMİN
ben sabah test yaptım negatif.....
erenhava dün doktora gitmişti, onunda negatif çıkmıştı.....
katre hormon testini vermiş, cuma doktora gösterecek, onun için dua kampanyası başlattık, dua ediyor topik...
hmmm saolasın canım özet geçtiğin için ben de okuyabilirim tefriciye..sayısı belli mi ki?
ben akşam abdest alıp rahat kafayla okucam, lsiteye ekleriz..
ama ben akşama kadar regl olabilirim bebikim yaaa..neyse canımcım olmazsam akşama okurum inşallah...kimsecikler yok mu topicte yahu?
yok canım ne kadar okuyabilirsen sana kalmış.. toplam 4444 adet olcak...
tmm bebikim...üfff içim sıkılıyo ve acaip uykum var yaaa...sabah çok erken kalktım serseme döndü kafam valaaa....
bizim eski kızlar yok terk etti bizi, yeni gelen kızlar topiği ele geçirdi :roflol:
hamile olabilirsin canımmm inşşş:Saruboceq:
sanmıyorum canım ama inşallah...bugün çarşamba cumaya kadar daha olmazsam test yapmayı düşünüyorum...aslında dün bi eczaneye uğradım yanımda da 3 lira falan para vardı 1 tane alayım dedim daha önce 2 liradan almıştım hatırladığım kadarıyla kadın demesin mi 5 lira diye yuhh dedim aynı marka aynı test yani...sinirlendim biraz ne koparırlarsa kar diye bakıyolar valaa kusura bakmayın dedim çıktım...aslında eli sıkı bi tip değilim ama hadi olsun olsun 3 lira olsun 4 lira olsun 5 lira dedi yaa sinirlendim şahsen...yapmıyorum ulan test falan :))))))))))))))
kızlar bugün bende cok yogunum halı yıkıorumm simdiden cok yoruldumm ara ara girip bakmaya calısıorum
evet yaaa sayfaları kurcalarken bişeyler okudum call da bu aya çalışmayacam diyodu dişlerine baktıracakmış galiba heoz da istemiyo ama haksızlık bu bize ööyle diiil miii?:1shok::1shok:
ay yuzlum nerdesin kaç adet oldu senin taraf bilgi ver, buraya yaz kiii, ona göre devam etsin kızlar....
bende dün aldım canım 4 lira, önceden 5 liraya almıştım, 4 liraya aldığım bozuk gibiydi a.s
damla damlatılan yerdeki kağıt yoktu :roflol: saçma sapan bişiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?