Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ben sabah test yaptım negatif.....
erenhava dün doktora gitmişti, onunda negatif çıkmıştı.....
katre hormon testini vermiş, cuma doktora gösterecek, onun için dua kampanyası başlattık, dua ediyor topik...

:Saruboceq:

ben sabah test yaptım negatif.....
erenhava dün doktora gitmişti, onunda negatif çıkmıştı.....
katre hormon testini vermiş, cuma doktora gösterecek, onun için dua kampanyası başlattık, dua ediyor topik...

hmmm saolasın canım özet geçtiğin için ben de okuyabilirim tefriciye..sayısı belli mi ki?

ay yuzlum nerdesin kaç adet oldu senin taraf bilgi ver, buraya yaz kiii, ona göre devam etsin kızlar....

bizim eski kızlar yok terk etti bizi, yeni gelen kızlar topiği ele geçirdi :roflol:

evet yaaa sayfaları kurcalarken bişeyler okudum call da bu aya çalışmayacam diyodu dişlerine baktıracakmış galiba heoz da istemiyo ama haksızlık bu bize ööyle diiil miii?:1shok::1shok:

hamile olabilirsin canımmm inşşş:Saruboceq:

sanmıyorum canım ama inşallah...bugün çarşamba cumaya kadar daha olmazsam test yapmayı düşünüyorum...aslında dün bi eczaneye uğradım yanımda da 3 lira falan para vardı 1 tane alayım dedim daha önce 2 liradan almıştım hatırladığım kadarıyla kadın demesin mi 5 lira diye yuhh dedim aynı marka aynı test yani...sinirlendim biraz ne koparırlarsa kar diye bakıyolar valaa kusura bakmayın dedim çıktım...aslında eli sıkı bi tip değilim ama hadi olsun olsun 3 lira olsun 4 lira olsun 5 lira dedi yaa sinirlendim şahsen...yapmıyorum ulan test falan :))))))))))))))

kızlar bugün bende cok yogunum halı yıkıorumm simdiden cok yoruldumm ara ara girip bakmaya calısıorum

bende dün aldım canım 4 lira, önceden 5 liraya almıştım, 4 liraya aldığım bozuk gibiydi a.s
damla damlatılan yerdeki kağıt yoktu :roflol: saçma sapan bişiydi..

bende dün aldım canım 4 lira, önceden 5 liraya almıştım, 4 liraya aldığım bozuk gibiydi a.s
damla damlatılan yerdeki kağıt yoktu :roflol: saçma sapan bişiydi..

aslında geri götürmek lazım ne demek yaaa..doğru dürüst test versinler karrrrdeeşiiimmm...
klava:klava: ay bilemiyorum benim de bugün çarşıda ve bankada işim var bebikim belki yoldan bi yerden alırım bilemiyorum..karnımda hafif bi ağrı var adetim gelecek sanırım yakındır...aslında siz bana kızacaksınız ama ben biraz daha kilo verip öyle hamile kalsam daha iyi olcak gibime geliyo..yani bu ay kırmızılara daha önceki gibi üzülmeyeceğim sanki:)))her işte bi hayır vardır...görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler:)))
tatlişkom ben de seni yanlız bırakacağım kusuruma bakma canikom şimdi çıkayım işlerimi halledip dönerim 2 saate kadar inşallah:)))öptm canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…