Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hiç burdan çıkmak istemiyorum
ama çalışmam lazım
malum ay sonu muhasebecilerin işi çok oluyor
maaşları hazırlamam lazım
görüşürüz arkadaşlar
bol bol yumurtlayıp hepimiz hamile kalalım inşallah
:Saruboceq:

Eweet Hatunlar...

Serhat Mobilyadan Bir Ablam ve ekibi Katre ıçin................... 1000
Wildan Ablan....................................................................... 20
Serhat Mobilyadan Kankam..................................................... 1
Ekin79................................................................................ 100
Melek Teyze........................................................................ 100
Kız Kardeşim....................................................................... 100

Son düzenleme:

has bahce ...........................100 adet

fallara mı kaldık canım, sen yapcan vazgeçmedin dimi? dün o anlık sinirle öyle demiştin' dimi?

bilmiyorum eşimle msn den konuşmaya çalışıyorum yüzyüze çok sinirleniyoruz çünki ama çok yoğun işleri. dün çok gergindim tlf da annemide üzdümmafoldumben sonra kızkardeşim aradı annemi üzmüşsün diye kadını arıyorum açmıyor tlf nu sonra açtı ağladım ağladım özür diledim affetti ama ben kendimi affetmedim hiç hakkım yoktu onu üzmeyemafoldumben. çok kararsızım her konuda kalbim çocuk istiyor :CüvCüv:aklım hayır diyor:mymeka:

reglin verdiği bi sinirdir canım, erkekleri kafamıza takıp kararlar verirsek işimiz zor, geçiyo hepsi kocalarımızla kavga da ediyoruz barışıyoruz da ama yıllar geçiyo arkana bakıyorsun ne var elinde hiç bişey bari arada çocuğun olsa onla avunursun...

temızlık yapıyrom dıp koşe ara verdım bakm dedım bı sabah olesıne bı geyık yapalım dedık obur tarfata yanlış anlamayın çiçeklerım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…