canım dikkat et çok üşütme ayaklarındann...gerçi nasıl olcaksa suyun içindeysen ....
Geldim Guzum Yemekteydim.. özelden mesaj geldi mi... yok mu okuyan..
kızlar konuşun yahuuu
Eweet Hatunlar...
Serhat Mobilyadan Bir Ablam ve ekibi Katre İçin................... 1000
Wildan Ablan....................................................................... 20
Serhat Mobilyadan Kankam..................................................... 1
Ekin79................................................................................ 100
Melek Teyze........................................................................ 100
Kız Kardeşim....................................................................... 100
kızlar konuşun yahuuu
hoşgeldin canım
erenhava call nerde?
hoşbulduk cnm bende tarot fallarına bakıp duruyordum bebek yapimmi yapmiyimmi diye:roflol: http://www.tarotfalin.com/ bi sende bak:1hug:
fallara mı kaldık canım, sen yapcan vazgeçmedin dimi? dün o anlık sinirle öyle demiştin' dimi?
bilmiyorum eşimle msn den konuşmaya çalışıyorum yüzyüze çok sinirleniyoruz çünki ama çok yoğun işleri. dün çok gergindim tlf da annemide üzdümmafoldumben sonra kızkardeşim aradı annemi üzmüşsün diye kadını arıyorum açmıyor tlf nu sonra açtı ağladım ağladım özür diledim affetti ama ben kendimi affetmedim hiç hakkım yoktu onu üzmeyemafoldumben. çok kararsızım her konuda kalbim çocuk istiyor :CüvCüv:aklım hayır diyor:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?