Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

seni ve katreyide çağırmışlardı çağırmadılarmı yoksa:kedi:

kız cadı ortalığımı kaynatıyon sen! oklavanı ters çevirip popona vurasım geldi valla! özel davetmi bekliyonuz yahuuuuuuuuuuuu ! aaaaaaaaaaa! doldu taştı ne okudumu anlıyom ne yazdığımı ohhhhh

kız cadı ortalığımı kaynatıyon sen! oklavanı ters çevirip popona vurasım geldi valla! özel davetmi bekliyonuz yahuuuuuuuuuuuu ! aaaaaaaaaaa! doldu taştı ne okudumu anlıyom ne yazdığımı ohhhhh

siz varyaa klava: bundan sonra kim nerde diğerleri orda, ona göre klava:

çatlak heoz senı klava:
akşm bewnde katre ıçn okuycam faturala başladım bu arada regl olamdan okurum bugun

çok ayıp reglin bitti galiba saldıray dönemmi başladı call:kedi:

Takı Merasimi Devametmekte Kızlar... Allah bereket versin..

Serhat Mobilyadan Bir Ablam ve ekibi Katre İçin ____________________ 1000
Wildan Ablan _________________________________________________ 20
Serhat Mobilyadan Kankam _____________________________________ 1
Ekin79 ______________________________________________________ 100
Melek Teyze _________________________________________________ 200
Kız Kardeşim ________________________________________________ 100
has_bahce __________________________________________________ 100
Gülay (öğrencimiz) ____________________________________________ 100
Nuray (Gülayın Bacısı) _________________________________________ 100
ua27 ________________________________________________________ 50

:Saruboceq:

akşm yataga gırınce oylebı uykum gelıyokı çalşma zamanlarında ne kotuydu ya şimdi dıyorumm ohhhhhh rahatlık varmışkaydirigubbakcemile2

valla bitmedi maşallahı var öyle oluyorumki 6.günüm Heoz yaa niye bu kadar yoğun oluyorum, kocamı özledim ben yahu!

ya call ben düşük falanmı yapıyorum acaba ilk günü iki tane dolorex içtim anca kesti ağrımı akşam bir tane daha içtim bu gün 3. gün belim ağrıdan kopuyor hiç böyle olmazdım ya ve bugün kesildi kanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…