Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kizlar bilgisayar esimde ben elinden aldim bakayim gelmismi bebikim dedim ama hala haber yok insaallah guzel haberlerle gelir yine pcyi vermek zorundayim yine girerim gorusuruz

Kızlar sonuç biraz geç çıktı kusura bakmayın..
Şükürler olsun rabbime, sskda yapılan son test yanlışmış..
Toxoplazma hiç uğramamış bile allahıma şükürler olsun
şuan şoktayım

allahhhhhhhhhhhh :92::92::92::92::92: şükürler olsun....allah bağışladı bebişini....çok mutlu oldum inan.....

allah razı olsun canım yaa çok üzüldünüz benle
eridim resmen yaaa allahım dualarımızı duydu
şükürler olsun allah kimseye yaşatmasın

amin canım....valla içim çok huzurluyudu test güzel çıkacak diyodu içimdeki ses...öylede oldu..rabbim yaşatmasın bi daha böyle korkular..bebişin seni bırakamaz annesi...hele bundan sonra hiç gitmez...onu ne kadar sevdiğini anladı...

Allahım ya devletin hastanesinede güven olmuyor aaaaa neyseçok şükür

Son düzenleme:

allaha hamdolsun canim biz sana demistik canim rabbim saglikla kucagina alcagin gunude nasip etsin bu son uzuntun olsun insaallah

ahhh bu hastaneler adamın ömründen ömür alıyor vallahi ama şükürki çabuk anlaşıldı benim kadar uzamadı üzüntün

oleyyyyy oley oley oleyyyyyy şampiyon bebikkkkkkkk
oh beeee içimiz rahatladı valla bak gördünmü boşuna üzdün kendini neyse geçti gitti allah yaşatmasın bida kimseye.

ah kızlar öldüm öldüm dirildim valla
yaşama geri döndüm böyle bir sevinç yok yanii
rabbim sizelere yaşatmasınnn

oh oh yandan 60 70 80 100 dere tepe düzzz:124::124::124:
:124:bu gece bi güzel rahatça uyursun artık canım allah herzaman yüzünü güldürsün

bebikim ben kaçıyorum bulantım var gene seni merak ettim ama şimdi gönül rahatlığıyla kaçabilirim.kusmaktan ölücem galiba:44:

bugün okulca pikniğe gittik çooooook yoruldum çok...........çocuklara laf anlatmak zor... bir de gebişken...ben uzanıyorum kızlar. bebikin sonucu için bakmıştım şükürler olsun sağlıklı bir sonuçAllah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…