Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

BEEENİİMM kırmızıcıklarrr gelldiiii yeehu
ateş basmaları sona erecekk oohhhh beeeee.....
kızlar eşimin hesabına göre 1 gun gecikti. nevra doktor mu ne var nette bugun ona bakmıştım sabah 12 si cıktı hesaplamada.. yabancı bir ovullas. sitesinde de 1 gun gecikmeli cıktı 1 gun gecikmeli de olsa cortladım
hayırlı olsun heyyyyydeeeeeeee

hayırlısı olsun champiii ama sıkıldım artık senin bu kırmızılardan önümzdeki ay kırmızılar gelmesin bebiş gelsin inşallah

aslı kız pardon o yumruk ikonu yanlışlıkla cıkmış.. bir yere tıkladım herhalde mesajı göndere tıklarken pardon..ayrıca sarı yazmışım nkini de pardon komple yanlış bir selamlama olmuş hehehe

hayırlısı olsun champiii ama sıkıldım artık senin bu kırmızılardan önümzdeki ay kırmızılar gelmesin bebiş gelsin inşallah

mattika ve nergis saolun kızlar can mıdır bilmem ama rahatlıcam patlıcak gibiydim ohh beee
nergis sen daha 1 sene oldu olacak benim kırmızılardan sıkıldın 2007 den beri ben hep kırmızıyımm ben coktan sıkıldım ama alıştım herhalde bugun diyor ki benim ki haftaya kadar gelmesse doktr. gidelim.. dalga mı geciyon dedim ya ben regl olucam ne haftası.. sustu adam..

ben gideyim iki mekik çekeyim

bende çekeyim...) göbüşüm erisin

hade eriitin göbüşleriniziii ben kıpırdamak bile istemiyorumm benim yerimede 2 tane cekin

iyi akşamlar kızlar;
evime geldim öğlen biraz iş güç yeni açtım pcyi
durumlar iyi bizde şükür haber veriyim dedim
yarın doktoruma kontrole gidicem
ordan da eyüp sultana gidicez annemle dua ederim herkese..
şimdi mısır patlattık film izlicez..iyi sohbetler sizlere..

champi sıkılmak değil aslında ya şu topikte hamile kalmasını en çok istediğim kişi sensin hep gerçek adınla dua ediyorum. bir gün müjde vereceksin bize ama ne zaman ...

iyi akşamlar cnm...iyi olmanıza sevindim...
yarın bana da dua etmeyi unutma olur mu???

champi sıkılmak değil aslında ya şu topikte hamile kalmasını en çok istediğim kişi sensin hep gerçek adınla dua ediyorum. bir gün müjde vereceksin bize ama ne zaman ...

canım bende bilyom hislerini yazdıgından bir gram yanlış bişey cıkarmadım emin ol ki gülümseyerek yazıp okudum
demin eşimde üzülme felan teselli veriyordu gerci o bugun böle der yarın başka der pek aldırmıyom üzülmüyorum alıştım dedim popiş döl tutmuyor dedim.. biraz daha deneyelim olmazsa öle yada böle tuttururuz felan bıy bıy etti. sanırım aşılama veya tüpü düşünüyor kendince ama henuz benimle fikrini paylaşıma gecmedi
bende üstelemiyorum aşı tüp diye düşünsün sindirsin iyice herşeyi

ya ben bu sabah karşı inanılmaz sıkıntılı ruyalar gördüm hayrolsun tabe.. reglde olucam diye mi nedir daraltılı ruyalardaydım hep.. kayınodun bahceye cırılcıplak cıkmış bahcesi ile ilgileniyordu. camdan bakıyorum aşagıya bizimkine sesleniyoım cıplak cıkmış bu iyice sıyırdı içeri alalım felan diyorum.. kayındunun sadece popo ve sırtını görüyorum ama.. sırtında ensesine dogru bir alanda hafif mavi mor olmuş suluyor bahcesini. sonra birden başka yerdeyiz. eşimle. o beni bırakıyor işim var gemiye cıkcam diyor. bende üzülüyorum.. sonra bende gemiye giriyorum eşin öldü diyorlar inanmıyorum tersliyorum herkesi.. sonra göya getirceklermiş bana onu. aglayamıyorum da.. inanamıyorumda böle karışık hisler... sonra yanımda beliriyor.. tshırtunun kollarını düzeltiyor.. diyom ki ona öldü diyorlar ama sen buradasın gercek mi degil mi bu haber diyom? yok yok ölmedim yanındayım diyor.. ama sadace ben duyuyom görüyorum onu. neyse başlıyorum aglama hıckır hıckır böleee.. bana öldü dedilerr ben inanmıyorum ölmee felan diye...

bu aglama sırasında eşimden yatakta ciddi bir tekme yedim. uyandım oda uyuyormuş bende tabe uyurken gecirdi bana
sonra tekrar dalmışım.. banyo yapıyom ama diyom ki ayagımda yara var su gelmesin. enfeksiyon kapmasın yaram kovalarla hep yıkandım hemde banyoyu yıkadım.. bol bol sular içinde.. kapıya da zerzavat satıcısı biri geliyor. musait misiniz diyor.. görmüyor musun bornozlayım musait degilim sonra gel diyom.. biz dersaneden geliyoz paket ders satıyoz felan.. elimin tersiyle itiyom uzattıgını.. gerek yok istemiyorum bir daha da gelme diyom sonra trip atıyor bana bende ona
sonra kayınodunun sesi ile gercekten uyandım hade yorumlayın ne dmek bu ruya

sor canım hemen gitmeseydin ya ? ???

ay cnm geldim hic bi topik yardimci olmuo gercekten bu ne yaa sanki cok zor xuraya iki kelime yazmak bilmiorum da bi cvptir sonucta bu yuzden sana tesekkur ederim ilgin icin dee bu sana
simdi ovulasyon testi ile ilgili soru soracaktim ama kullandinmi hic cnm ya buen ilk defa kullaniorum bu ay kafam karisti daa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…