- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
BEEENİİMM kırmızıcıklarrr gelldiiii yeehu
ateş basmaları sona erecekk oohhhh beeeee.....
kızlar eşimin hesabına göre 1 gun gecikti. nevra doktor mu ne var nette bugun ona bakmıştım sabah 12 si cıktı hesaplamada.. yabancı bir ovullas. sitesinde de 1 gun gecikmeli cıktı1 gun gecikmeli de olsa cortladım
hayırlı olsunheyyyyydeeeeeeee
ben gideyim iki mekik çekeyim
aslı kız pardon o yumruk ikonu yanlışlıkla cıkmış.. bir yere tıkladım herhalde mesajı göndere tıklarken pardon..ayrıca sarı yazmışımnkini de pardon komple yanlış bir selamlama olmuş hehehe
hayırlısı olsun champiii ama sıkıldım artık senin bu kırmızılardan önümzdeki ay kırmızılar gelmesin bebiş gelsin inşallah
ben gideyim iki mekik çekeyim
bende çekeyim...) göbüşüm erisin
selamlaşma yanlış diye topikten gitmiş olabilrmi?
bıyyy olabilir mi? yok be olamaz bence :S anam alındı mı acaba :S :18:
iyi akşamlar kızlar;
evime geldim öğlen biraz iş güç yeni açtım pcyi
durumlar iyi bizde şükür haber veriyim dedim
yarın doktoruma kontrole gidicem
ordan da eyüp sultana gidicez annemle dua ederim herkese..
şimdi mısır patlattık film izlicez..iyi sohbetler sizlere..
gıtmedım cnm banyo yıkadım kocısın camasırları katlanacak ıs yapıyorumselamlaşma yanlış diye topikten gitmiş olabilrmi?
yok kız nıye alınayım hem ıs yapoıyorum hemde buraya bakıyorumbıyyy olabilir mi? yok be olamaz bence :S anam alındı mı acaba :S :18:
champi sıkılmak değil aslında ya şu topikte hamile kalmasını en çok istediğim kişi sensin hep gerçek adınla dua ediyorum. bir gün müjde vereceksin bize ama ne zaman ...
selam kizlar ovulasyon testi kullanan varmi bisi danisacaktimm nolur cok onemlii
nie kimse cvp vermiooo
sor canımhemen gitmeseydin ya ? ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?