- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
ay cnm geldim hic bi topik yardimci olmuo gercekten bu ne yaa sanki cok zor xuraya iki kelime yazmak bilmiorum da bi cvptir sonucta bu yuzden sana tesekkur ederim ilgin icin dee bu sana
simdi ovulasyon testi ile ilgili soru soracaktim ama kullandinmi hic cnm ya buen ilk defa kullaniorum bu ay kafam karisti daa:26:
ay cnm geldim hic bi topik yardimci olmuo gercekten bu ne yaa sanki cok zor xuraya iki kelime yazmak bilmiorum da bi cvptir sonucta bu yuzden sana tesekkur ederim ilgin icin dee bu sana
simdi ovulasyon testi ile ilgili soru soracaktim ama kullandinmi hic cnm ya buen ilk defa kullaniorum bu ay kafam karisti daa:26:
leykilooo selam bülbülyarın bomba haber bekkliyoz senden ama iyi bir bombaaaa
inşallah canım inşallah...... internet kopup duruyor.... kızlar yarın için dua edin olur mu????
yawrusana ettigim dualar ile burdan köye yol olur ay ediyoz tabe cüvcüv ( kendi adıma diyom ) gönüllerimiz seninle sinerji enerji bütünlük heyyydeeeeee
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
O sen başının çaresine başının çaresine bakıyosun zaten :)) benim eşim asker olduğu için alışığım toplarım önüme abur cuburları hiç sıkılmam giyerim pijamalrımı açarım filmleri ohhh...arkadaşlarıyla fethiye tatiline gitti
3 günlük.. hepsi evli ama eşsiz plan yaptılar bu defa.
ben de bugün evdeyim biraz iş yaptım birikmiş kitaplarım filmlerim var akşama da
yarın da arkadaşla takılcaz artık..
eşimin gitmesi sorun değil.. burda bi akraba fln yok gidip gelip vakit geçircek
Sırt ve popo görmen kayınvalidenin bir açığını, sırrını,ayıbını görmen demektir.Özellikle sırtının mor olması ayıbının olduğunu gösteriyor.Bende sırtlı bir rüya görmüştüm ordan biliyorum.Eşinle gördüğün rüyada sanırım eşini çok sevdiğin için onu kaybetme korkusu vs. bilinçlaltı rüyası.hayırdır inşallah.Kötü rüyalar anlatılmaz .Ben ne zmn anlatsam çıkar.Yorumlayanaın iyi yorumlaması gerekir bu önemli o yüzden herkese anlatılmaz.ya ben bu sabah karşı inanılmaz sıkıntılı ruyalar gördüm hayrolsun tabe.. reglde olucam diye mi nedir daraltılı ruyalardaydım hep.. kayınodun bahceye cırılcıplak cıkmış bahcesi ile ilgileniyordu. camdan bakıyorum aşagıya bizimkine sesleniyoım cıplak cıkmış bu iyice sıyırdı içeri alalım felan diyorum.. kayındunun sadece popo ve sırtını görüyorum ama.. sırtında ensesine dogru bir alanda hafif mavi mor olmuş suluyor bahcesini. sonra birden başka yerdeyiz. eşimle. o beni bırakıyor işim var gemiye cıkcam diyor. bende üzülüyorum.. sonra bende gemiye giriyorum eşin öldü diyorlar inanmıyorum tersliyorum herkesi.. sonra göya getirceklermiş bana onu. aglayamıyorum da.. inanamıyorumda böle karışık hisler... sonra yanımda beliriyor.. tshırtunun kollarını düzeltiyor.. diyom ki ona öldü diyorlar ama sen buradasın gercek mi degil mi bu haber diyom? yok yok ölmedim yanındayım diyor.. ama sadace ben duyuyom görüyorum onu. neyse başlıyorum aglama hıckır hıckır böleee.. bana öldü dedilerr ben inanmıyorum ölmee felan diye...
bu aglama sırasında eşimden yatakta ciddi bir tekme yedim. uyandımoda uyuyormuş bende tabe uyurken gecirdi bana
sonra tekrar dalmışım.. banyo yapıyom ama diyom ki ayagımda yara var su gelmesin. enfeksiyon kapmasın yaramkovalarla hep yıkandım hemde banyoyu yıkadım.. bol bol sular içinde.. kapıya da zerzavat satıcısı biri geliyor. musait misiniz diyor.. görmüyor musun bornozlayım musait degilim sonra gel diyom.. biz dersaneden geliyoz paket ders satıyoz felan.. elimin tersiyle itiyom uzattıgını.. gerek yok istemiyorum bir daha da gelme diyom sonra trip atıyor bana bende ona sonra kayınodunun sesi ile gercekten uyandım hade yorumlayın ne dmek bu ruya
iyiii geceler kızlarrr....
ben hem kırmızıyı gördüm hemde ateşler basıyorama iyiyim
28. günde bir kırmızım gelmesi güzel bir duygu
allah kimseye bugun yarın öbürgün kırmızı kart vermesin herkes hayırlısı ile gebiş kalsındiyorum
leyliko ve bekleyen herkess gebiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kallllllllllllsıınnn ve gebiş olsuunnnnnnnnnn heyyyyy huuuuu
sen nasılsın ecrin başının agrıları nasıl ?
insaallah canim bidahaki ay ugramaz kirmizilar leylikoda iyi haberi alir yarin bana gelince ne iyi ne kotu hergun agriyo doktor normal diyo migren olmadiktan sonra sorun degilde migren agrisi tutunca dayanamiyorum
az kaldı ecrin sana da sık dişini.. cıksın şu kuzucuk en azından başından rahat edeceksin :)
sonra da tatlı zorluklar başlıcak sütüydü emzigi götü başı cişi kakası bezi gazı kusması vs...bu hep bölee devam edecek
ne guzel yazmissin tek gelsin ben onlarla ugrasirim ama basimdan rahat edemem canim malesef yazin bende migren oldugu icin hic gecmez agrisi sadece hamilelikte birazdaha fazlalasti
ruyani okudum simdi hayirlara ciksin omru uzamis derler canim yani oyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?