Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

çamaşır asma kuruma ve ütü olayını dun yaptım ya bugun epey rahatım.. bir tek gömlegini ütülemedim.. onu da cok isterse kendi ütülesin.. yapasım yokkk behhh..
dun biz ektimiz rokalardan toplayıp salata yaptık cokkk eglenceliydi kendi mahsulumuzu topladık :) ama daha küçükler irileşemediler ...

pyhlox ekmiştim cok dibe ekmişim deştim topragı buldum tohumu filizlenmiş garibim debeleniyordu yukarı cıkmak için. onu yukarı cıkardım..bugun baktım tutmuş ölmemiş cookk sevindim tabe sonra begonya ekmiştik onlarda topragı delmişler yeşil yeşil bir kaç yaprakcık cıkmış ooyy oyyy dedim sevdim onları tek tekkkk domestelerimizde ciceklenmiş topaklanılar inş. :) cerry dometisiydi minik minik toplar yerik pembe dometes , maynodoz ve kırmızı biberlerim ve dereotlarım henuz cook büyümediler beklemedeyim

birde eşim dubaiden mangoı getirmişti onunda cekirdegini cıkardım 1 hafta suyu değiştirilmek üzere suda bekletiliyormuş soınra da su püskürtme yöntemi tülbentin içinde 1 hafta bekletiliyormuş. bu zaman içerisinde cürümesseymiş filizlenirmiş

bir de kaktüs türünden ekmiştim. tuttu onlar. biri öldü. malta erigi(yeni dunyda da deniyor ) ondan ektim. turunc cekirdegi ektim hepsini bekliyozzzz

ya cevap vereriz bizim topicte gelenlere aldırmamazlık yapılmaz.. ama seninde sabırlı olman lazım.. herkes hazır olda soru gelsin diye beklemiyor.. kimi ütü yapıyor daraldıgında ekranın başına geliyor 2 kelime yazıp gidiyor.. kimi film arası geliyor. vs.... bende aynı şekildeyim..iş yapıyordum ara veriyom sonra gene işe devam neysee..

soruna gelelim.. ben yapmadım. ama yapanlar var. deneyen ark. da deneyimleri burada paylaştıgı için bir kaç farklı türünede aşınayız...

şimdi senin regl döngün ne kadar ?
26 -28 gun de bir regl görüyorsan eger 12 - 14. gununde ovulasyona zaten giriyor olman gerekir. bunu 1 gun öncesi veya sonrası olarak da düşünebilirsin.
yada regl oldugun tarihten -+14 gun öncesine gidersen gene ovuls. gününü bulursun.

hee dongun 28 degilde 30 ise veya 35 ise gec yumurtlıuyon demektir ve hesaplarını ona göre değiştireceksin. regl oldugun tarihten geriye -+ 14 gun saymak daha kolay olacaktır.

yumurta akı kıvamında şeffaf uzayan akıntılarını takip edebilirsin ovulsyon gününü bulmak için.

veya idra cubugu olan ki şimdiki sorunla ilgili... yukarıda yazdıklarımda dogru oratılı olarak ... döngüne baglı olarak cubuga işeme günlerin reglinin 1. gününde sayarak 10.- 11. -12. 13. 14.15 vs.. eger gec yumurtluyorsan ( adet döngün uzunsa da işeme olayını daha gec başlayacaksın.. 35 günde oldugunu düşünelim - 14 gün = 21. gün ovul gunu... 15. 16 ından sonra başla işemeye
ama cubukların azsa idareli kullan gun aşırı işe...

ve ilişikilerinde de hep yumurta catladıgında içerde hazır kıta durmaları için sipermen olmasına dikkat et... ve catladıgını düşündügün gün gün aşırı ilişki yap

leykilooo selam bülbül yarın bomba haber bekkliyoz senden ama iyi bir bombaaaa

kkavvrukkkkkkk ( yane ben ) buuuu ayda bahceeyyiiii eeekememmeediinn oyyyyy oyyyyyyyy .. her türlü cicegi böcegiii saksıya ekktiinnn amam kendinneeeeeee bişey ekemmeeediiinnnnn ooyyyy oyyyyyyyyyyyy akpppp geldiiiiiii tüppppp bebekkk sonaaa ererrrerrerrrrr oyyyy zatennnn tek embiryooo oooo düüşürrdüdüllerrrr oyyo yy bundan sonra yarım embriyo derlerseee şaşırrrmammaaa oyoyooyyyyy

inşallah canım inşallah...... internet kopup duruyor.... kızlar yarın için dua edin olur mu????

yawru sana ettigim dualar ile burdan köye yol olur ay ediyoz tabe cüvcüv gönüllerimiz seninle sinerji enerji bütünlük heyyydeeeeee

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz

ben hem kırmızıyı gördüm hemde ateşler basıyor ama iyiyim
28. günde bir kırmızım gelmesi güzel bir duygu
allah kimseye bugun yarın öbürgün kırmızı kart vermesin herkes hayırlısı ile gebiş kalsın diyorum

leyliko ve bekleyen herkess gebiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kallllllllllllsıınnn ve gebiş olsuunnnnnnnnnn heyyyyy huuuuu

sen nasılsın ecrin başının agrıları nasıl ?

O sen başının çaresine başının çaresine bakıyosun zaten :)) benim eşim asker olduğu için alışığım toplarım önüme abur cuburları hiç sıkılmam giyerim pijamalrımı açarım filmleri ohhh...
Sırt ve popo görmen kayınvalidenin bir açığını, sırrını,ayıbını görmen demektir.Özellikle sırtının mor olması ayıbının olduğunu gösteriyor.Bende sırtlı bir rüya görmüştüm ordan biliyorum.Eşinle gördüğün rüyada sanırım eşini çok sevdiğin için onu kaybetme korkusu vs. bilinçlaltı rüyası.hayırdır inşallah.Kötü rüyalar anlatılmaz .Ben ne zmn anlatsam çıkar.Yorumlayanaın iyi yorumlaması gerekir bu önemli o yüzden herkese anlatılmaz.
iyiii geceler kızlarrr....

Canım iyi geceler yarın kaç gibi alırız müjdeyi inşallah sabırsızlanıyoruz :))))

her ay ayrı bi şekil oluyor bu regl de yaa.. üşü titre ye iç acıma sızlama hiçbiri olmadıgıda oluyor bulantı akma kokma zırlama zortlama cıkılabilir ve takılabilir olsa bu gunlerde cıkartır regl bittiginde geri takardım hiçç sıkıntısını cekmesdim oohhhhhhhh

insaallah canim bidahaki ay ugramaz kirmizilar leylikoda iyi haberi alir yarin bana gelince ne iyi ne kotu hergun agriyo doktor normal diyo migren olmadiktan sonra sorun degilde migren agrisi tutunca dayanamiyorum

vahsiciyim saol hayatım yorum yazdıgın için :) aman kaderde varsa yapılacak zaten bişey yok.. anlatsamda olacak anlatmasamda ama eşim ölmesin tabe.. pistir mistir uyuzdur ama seviyorum onu :98: aşıkım ömrü uzamıştır inş. ben öle gördüm diye :) derler ya ölü görmek ömür uzatırmış felan.. inş. öle bişeydir.

kayınodunun ayıpları dagları deldi.. herkes biliyor zaten bu yuzden dedigin de haklı olabilirsin...

insaallah canim bidahaki ay ugramaz kirmizilar leylikoda iyi haberi alir yarin bana gelince ne iyi ne kotu hergun agriyo doktor normal diyo migren olmadiktan sonra sorun degilde migren agrisi tutunca dayanamiyorum

az kaldı ecrin sana da sık dişini.. cıksın şu kuzucuk en azından başından rahat edeceksin :)
sonra da tatlı zorluklar başlıcak sütüydü emzigi götü başı cişi kakası bezi gazı kusması vs... bu hep bölee devam edecek

ne guzel yazmissin tek gelsin ben onlarla ugrasirim ama basimdan rahat edemem canim malesef yazin bende migren oldugu icin hic gecmez agrisi sadece hamilelikte birazdaha fazlalasti
ruyani okudum simdi hayirlara ciksin omru uzamis derler canim yani oyle biliyorum

migrenin tutmasına fırsat vermeyebilir bebek işleri inş. agrıların da hafifler veya hiççç olmaz :)
ruya içinde ben senin gibi biliyorum.. hayırlara cıksın gördügümüz ruyalar...

ben yatıyorum kızlar iyi geceler hepinizeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…