Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

Merhabalar

Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.

Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim.

yanılmıyorsam bu topic bu tür şeyleri denedi.. karbonat çamaşır suyu vs... bunlar ile gebelik testi yapılmıyor. limonunda başarılı bir uygulamaya olacagını düşünmüyorum yazık limona salataya sık

mantık - çişimizin içinde ph var yani belirli bir asit düzeyine sahip ve amonyaklı - limonda asitli.. ama biri asit biri baz olursa mayalanma gibi bişey ortaya cıkar buda gebeligi belli etmez bence
bence bu deneyden sadece çişli asitli amonyaklı limonlu bir karışım elde edersin
sen hormonlarını %70 - 80 belli eden gebelik testlerinden şaşma

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrrrr bebikkk herşey yolundaymışş çokk sevindimm bu da senin nazar bozncuğun olsunn hafta sonu giremedim nete evde net yok tu vın vardı oda dayımındı hafta sonu oy kullanmak için oda giti dolayısyla vında gitti aklım sende kalmıştı ama hayırsıyla güzzel haberleri almışsınn

iyiyim tatlım sen naasılsın çalışmalar nasılllllll

bende iyim canım ne olsun işte..adetime 4 gün kaldı...ama umudum kırıldı yine...benim her adet öncesi sivilcelerim çıkar..ve dün yine çıkmaya başladı...
dün oy kullanmaya memlekete gidemediğimiz için gezmeye amasya ya gittik...daha öncede tek başıma gitmiştim ama moralim bozuktu fazla dışarı çıkmamıştım...şdün eşimle beraber gittik..amasya'nın altını üstüne getirdik...çok güzel bir şehir...kalesi çok güzel..müzelere girdik..tarihi yerlerini gezdik...çok eğlendik dün...gidip görülmesi gereken bi şehir amasya...

GÜNAYDINLARRRRR

Apekkk kız başlamışsın regl tarihi saymaya aynı tarihiz ya beraber bekliyoruz ama senin genede ihtimalin var bende gene tık yok arkadaşım

canım saymıyodum aslında ama dün sivilceler çıkınca geliyo adet dedim..o yüzden saydım....seninde adet öncesi çıkar mı sivilcelerin??:96:

Apek bende gezdim amasyayı çok sevdim kral kaya mezarları evleri müze kale herşey süperdi. küçük ve otantik bi yer...

adeti çağırma canım belkide hamilesindir

Apek bende gezdim amasyayı çok sevdim kral kaya mezarları evleri müze kale herşey süperdi. küçük ve otantik bi yer...

adeti çağırma canım belkide hamilesindir

aaa ne zamn gitmiştin gezmeye...evet ya çok güzel bi şehir....hiç dönmek istemedim ordan....bir sürü turist vardı....fotolar çekildik kemeraya aldık...

canım adeti çağırdığım yokta sivilceler işi bozdu işte..sende de çıkar mı adet öncesi...

Daha önceki yıllarda çıkardı ama yaş 29 olnca artık çıkmıyor demekki ergenliği atlatmışım ben

büyüdün de genç kızmı oldu sen oy oy oy.....:))kıss bende 27 oldun 1 ay önce....bende de çıkmasa artık ne güzel olacak....çıksada hamilelikte çıksın ona razıyım....

büyüdün de genç kızmı oldu sen oy oy oy.....:))kıss bende 27 oldun 1 ay önce....bende de çıkmasa artık ne güzel olacak....çıksada hamilelikte çıksın ona razıyım....

Oldummmm vallahi ama benim en son siviliceler lekeye dönmeye başlamıştı o zaman bayağı uğraştırmıştı ama sonrada bir daha nadiren çıkıyo o da streste dolayı oluyor.

Arkadaşlar, başlığı görünce yazamadan edemedim. Ben kaç tane test alıp yaptım hatırlamıyorum. Bu ay oldu diye umutlandığım çok zamanlar oldu ve hepsinde tek çizgiydi. O hüsranı çok iyi bilirim.
Ama Rabbime şükürler olsunki 2 kez o çift çizgiyi görmeyi nasip etti. Allahım sizlerede nasip etsin....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…