migrenin tutmasına fırsat vermeyebilir bebek işleri inş. agrıların da hafifler veya hiççç olmaz :)
ruya içinde ben senin gibi biliyorum.. hayırlara cıksın gördügümüz ruyalar...
ben yatıyorum kızlar iyi geceler hepinizeeeeeee
Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum
Merhabalar
Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim.
günaydın eda.....nasılsın canım....
iyiyim tatlım sen naasılsın çalışmalar nasılllllll
esrahayal+ hatice3112+ asli_1981+ kızlar günaydın...
GÜNAYDINLARRRRR
Apekkk kız başlamışsın regl tarihi saymaya aynı tarihiz ya beraber bekliyoruz ama senin genede ihtimalin var bende gene tık yok arkadaşım
bende iyim canım ne olsun işte..adetime 4 gün kaldı...ama umudum kırıldı yine...benim her adet öncesi sivilcelerim çıkar..ve dün yine çıkmaya başladı...
dün oy kullanmaya memlekete gidemediğimiz için gezmeye amasya ya gittik...daha öncede tek başıma gitmiştim ama moralim bozuktu fazla dışarı çıkmamıştım...şdün eşimle beraber gittik..amasya'nın altını üstüne getirdik...çok güzel bir şehir...kalesi çok güzel..müzelere girdik..tarihi yerlerini gezdik...çok eğlendik dün...gidip görülmesi gereken bi şehir amasya...
herkese iyi haftalar...nasılsınız??
Apek bende gezdim amasyayı çok sevdim kral kaya mezarları evleri müze kale herşey süperdi. küçük ve otantik bi yer...
adeti çağırma canım belkide hamilesindir
canım saymıyodum aslında ama dün sivilceler çıkınca geliyo adet dedim..o yüzden saydım....seninde adet öncesi çıkar mı sivilcelerin??:96:
Daha önceki yıllarda çıkardı ama yaş 29 olnca artık çıkmıyor demekki ergenliği atlatmışım ben
büyüdün de genç kızmı oldu sen oy oy oy.....:))kıss bende 27 oldun 1 ay önce....bende de çıkmasa artık ne güzel olacak....çıksada hamilelikte çıksın ona razıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?