- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
günaydın canım hoşgeldin..
selam nasılsınız kızlar nerdesinizzz
benimki daha aramadı ama akşama kadar söylücekler dedi hakkımızda hayırlısı inş.hoşbulduk cnm nasılısn?
slm cnm hg ben çalışıyorum ama arada gözüm burda.....tayinler belli oldumu kıssss?
kızlar ne haber adaş ne haber benım daha bat a 11gün var
Arkadaşlar, başlığı görünce yazamadan edemedim. Ben kaç tane test alıp yaptım hatırlamıyorum. Bu ay oldu diye umutlandığım çok zamanlar oldu ve hepsinde tek çizgiydi. O hüsranı çok iyi bilirim.
Ama Rabbime şükürler olsunki 2 kez o çift çizgiyi görmeyi nasip etti. Allahım sizlerede nasip etsin....
benimde 20 gün var çatlatma iğnesi oldum ben 15 gün sonra olması lazımış
kızlar ne haber adaş ne haber benım daha bat a 11gün var
Ahhh Ahhh ADAŞ benim ve apek inde cuma günü ama benim malum yokkkkkkkk aslıda boş beklemek dahada zor biliyorsun olmayacak ama umut fakirin ekmeğiymiş kısmet artık diyoruz.Senin içinde hayırlısı inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH
hoşbulduk cnm nasılısn?
slm cnm hg ben çalışıyorum ama arada gözüm burda.....tayinler belli oldumu kıssss?
bende benımde çatlatma iğnesi olalı 7.gun oluyor sen çalışmalara devam edıomusun cnm
canım saymıyodum aslında ama dün sivilceler çıkınca geliyo adet dedim..o yüzden saydım....seninde adet öncesi çıkar mı sivilcelerin??:96:
5 gündür oluyor ama artık olsada bişey olmaz sanırım bende kararsızım yumurtam çatlamıştır heralde:44:
benimki daha aramadı ama akşama kadar söylücekler dedi hakkımızda hayırlısı inş.
iyim canım sağol..çalışıyosun kolay gelsin sana...
canımmm sivilceyi dert etmee bende de çıktı hamile kaldığım ayyy hatta bu topikte az yazmadımm belim ağrıyor dedimmm akıntı yok dedimm sivilcelendim dedim bebik bana adetin geliyor dedii ama belli olmuyor adet gelmedii kızım geldiii inşallah allah kucağıma almayı nasip eder herkesin kinide tabii adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı ben şu an çokk sivilceleniyorum eskiden öyle olmazdı yarın allah izin verirse bende doktora gidicem 3 lü test için inşallah güzel sonuç çıkarr allahım yardımcımız olsun bu arada leyiko bu gün öğrenecek dime sonucu allah yardımcısı olsun inşallah bebeişi tutunmuştur.
bende bılmıorum iğneden sonra dr a gıtmedım zaten cagırmadı sana hangı gunler ilişki önerdi
kızlar test yaptım tek çizgi gözle görülebilcek kadar silik diğeri kadar koyu değil sizce?
12 ve 36 saat sonra dedi
hamilemisin kz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?