Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hoşgeldinn...ne mutlu sana sonunda çift çizgiyi görmüşün...kucağınada alırsın inş....darısı tüm çift çizgiyi bekleyenlerin başına...

kızlar ne haber adaş ne haber benım daha bat a 11gün var

Ahhh Ahhh ADAŞ benim ve apek inde cuma günü ama benim malum yokkkkkkkk aslıda boş beklemek dahada zor biliyorsun olmayacak ama umut fakirin ekmeğiymiş kısmet artık diyoruz.Senin içinde hayırlısı inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH

ama daha haftanın başındayız cumaya cok var bekleyıp gormekte yarar var cnm allahtan umut kesılmez kafana takma stres yok

canım saymıyodum aslında ama dün sivilceler çıkınca geliyo adet dedim..o yüzden saydım....seninde adet öncesi çıkar mı sivilcelerin??:96:

canımmm sivilceyi dert etmee bende de çıktı hamile kaldığım ayyy hatta bu topikte az yazmadımm belim ağrıyor dedimmm akıntı yok dedimm sivilcelendim dedim bebik bana adetin geliyor dedii ama belli olmuyor adet gelmedii kızım geldiii inşallah allah kucağıma almayı nasip eder herkesin kinide tabii adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı ben şu an çokk sivilceleniyorum eskiden öyle olmazdı yarın allah izin verirse bende doktora gidicem 3 lü test için inşallah güzel sonuç çıkarr allahım yardımcımız olsun bu arada leyiko bu gün öğrenecek dime sonucu allah yardımcısı olsun inşallah bebeişi tutunmuştur.

canım senin adet önceside çıkarmıyıdı sivilcelerin peki...??
maşallah kızına yarında sevindirecek seni merak etme...sonuçlar güzel çıkr inş...
amin canım...çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…