Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

merhaba kızlar bende cuma günü yaptım aynı senin gibi silik ama görünen 2 çizgi yanlız ben iğne etkisi olduğunu düşünüyorum 16 haziranda adeti bekliyorum

bende soğan kürü yapmıştım canım benim adetim 3 gün gecikti canımcım bilmiyorum hayırlısı artık hakkımızda

bende soğan kürü yapmıştım canım benim adetim 3 gün gecikti canımcım bilmiyorum hayırlısı artık hakkımızda

inanmıyorum 3 günden bahsediyorsun ve duruyorsun neden kanda baktırmıyosun.ben kırmızılanmazsam 3 gün içinde cumartesi hemmmeeennnn kanda baktırırım yaa...inşallah gelir bebiş bizde seviniriz yaa

inanmıyorum 3 günden bahsediyorsun ve duruyorsun neden kanda baktırmıyosun.ben kırmızılanmazsam 3 gün içinde cumartesi hemmmeeennnn kanda baktırırım yaa...inşallah gelir bebiş bizde seviniriz yaa

tatlışım gitmem mi sağlık ocağına gittim saat 10 da teslim ediliomuş kanlar yarın sabahdan gel dediler hastanelerde ptesi malum kalabalıktır. mecbur yarını bekliyorum ah bide bana sorr :) :26:

tatlışım gitmem mi sağlık ocağına gittim saat 10 da teslim ediliomuş kanlar yarın sabahdan gel dediler hastanelerde ptesi malum kalabalıktır. mecbur yarını bekliyorum ah bide bana sorr :) :26:

ewet sağlık ocakları öle bizimki sağlık ocağıda 9a kadar alıyo kanı ertesi gün sonuç veriyo
ben 1 kere silik çizgi kurbanı olup kanda baktırmak zorunda kalmıştım bişey çıkmadı tabi heveslendiğimle kaldım ve öle bekleyemem 1 gün dedim özel hastanede 2 saat sonra sonuç veren yer araştırıp bulmuştum.şimdi eğer 3 günde olmazsam ki innnşşşaalllaaahhhhhhhhhhhhhhh olmam yine 2 saat sonra veren yer bulcam aynı yere gitmem birdaha öle bi huyum var malesef.ama olcam gibi de baya akıntı oluyo gibi kırmızılar zannediyorum tuvalete koşuyom tuvallette kaldım valla habire gidip duruyorum.

merhaba kızlar bende cuma günü yaptım aynı senin gibi silik ama görünen 2 çizgi yanlız ben iğne etkisi olduğunu düşünüyorum 16 haziranda adeti bekliyorum

ewet iğnede yapıyor ben 13 günü yapmıştım silik çizgi çıktı 3 gün sonrada adet oldum

evet canım ya heveslenip ümiztlenip boş çıkması kötü oluo ama bukez kendimi hazırladım herşeye. kist ameliyatı olmadan önce biçok defa test yaptım her belirtide doktora koştum anlarım bilirim seni hiç böyle belirti vermemişti ama. benim adet belirtilerimde yok işin garibi lekelenmeler olurdu akıntım olurdu tık yok hayırlısı diyorum. korkum bebişden daha çok kistin tekrarlaması zaten tek tüp tıkalı tekrar oluşupta diğeride zarar görürse kafayı yemekten korkuyorum. herşey allahtan allahım gönlümüze göre hayırlısını iyisini versin soğann kürüde geciktirme yaptı belkide bilmiyorum ki. :26:

yok canım soğan kürü erken olmanı sağlar bende bir ay adet olamıyordum soğan kürüyle oldu inş. bebiştir tek sebebi

yok canım soğan kürü erken olmanı sağlar bende bir ay adet olamıyordum soğan kürüyle oldu inş. bebiştir tek sebebi

inş. canım inş. hayırlısı artık yarını beklicem yada süprizden vazgeçip akşam eşimle acilde kana baktırcam oysa ki olursa diye süprizi bile düşünmüştümmm diyorum ya herşey nasip işte :18::26:

hoşgeldinn...ne mutlu sana sonunda çift çizgiyi görmüşün...kucağınada alırsın inş....darısı tüm çift çizgiyi bekleyenlerin başına...

Canım benim ilk bebeğime kavuşmam zor oldu, ama dedim ya nasip olunca oluyor. Bebeğimi doğurdum uzun zaman geçmeden olması bana göre imkansız olan bir zamanda gebe kalmışım. İkinci bebeğimde bu şekilde dünyaya geldi. 2 kez gördüm derken bunu kastetmiştim. Allahım isteyen herkese nasip etsin çabucak...

hımmmm..ee bu daha güzel....2 yavrunuda kucağına almışın...senden iyisi yoktur...amin inş..darısı başımıza..

sakin ol ve süpriz yap zaten yarın alacakmışsın bu arada kendinede çok dikkat et inş. bebiş vardır yarın kaçda verecekler sonucu akşama kadar bekliceksin 2 saat yine bekliceksin kan vermişsin zaten bi daha verme bence sonucu bizede söyle lütfen

Son düzenleme:
kızlar leyliko gelsede güzel haberi verse bize..uzun zamn oldu hamiş haberi almadığımız...

haklısın canım bekliyim ve süprizi yapayım sevinsin... evet ediyorum nolur nolmaz diye.. kanı henüz vermedim canım gittim 10 aldılar dedi geç kaldın diyince almadılar yarın taze vercem 8 30 filan giderim.. öğlen alırım heralde bilmiyorum ki söylerim tabi her anımı sizlerle paylaştım bu mutluluğumuda allahım esirgemezse benden paylaşırım sizlerle

Ben olsam çoktan almıştım kan sonucunu:) Allahım mutlu etsin seni cnm...

amin canım benim hepimizi inş. da ben henüz kan veremedim sağlık ocağı sabahtan alıyoruz 10 da bitti dedi yarın sabah gitcem hastanede gözümde büyüdü ptesi kalablıktır randevu filan ne biliim yarın sabah artık

leyliko duanı yaptım canımm meraktayız inş iyi haberler getirir sinnnn apek ne diyonn hemsom nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…