sakin ol ve süpriz yap zaten yarın alacakmışsın bu arada kendinede çok dikkat et inş. bebiş vardır yarın kaçda verecekler sonucu akşama kadar bekliceksin 2 saat yine bekliceksin kan vermişsin zaten bi daha verme bence sonucu bizede söyle lütfen
ewet iğnede yapıyor ben 13 günü yapmıştım silik çizgi çıktı 3 gün sonrada adet oldum
leyliko duanı yaptım canımm meraktayızinş iyi haberler getirir sinnnn apek ne diyonn hemsom nerde
ewet iğnede yapıyor ben 13 günü yapmıştım silik çizgi çıktı 3 gün sonrada adet oldum
evet canım ya heveslenip ümiztlenip boş çıkması kötü oluo ama bukez kendimi hazırladım herşeye. kist ameliyatı olmadan önce biçok defa test yaptım her belirtide doktora koştum anlarım bilirim seni hiç böyle belirti vermemişti ama. benim adet belirtilerimde yok işin garibi lekelenmeler olurdu akıntım olurdu tık yok hayırlısı diyorum. korkum bebişden daha çok kistin tekrarlaması zaten tek tüp tıkalı tekrar oluşupta diğeride zarar görürse kafayı yemekten korkuyorum. herşey allahtan allahım gönlümüze göre hayırlısını iyisini versin soğann kürüde geciktirme yaptı belkide bilmiyorum ki. :26:
leyliko duanı yaptım canımm meraktayızinş iyi haberler getirir sinnnn apek ne diyonn hemsom nerde
testi eczaneden mi alıp yaptın yoksa kandamı baktırmıştın arkadaşım :84::84::84::84::84:hevesim gitttiiiii gittiiii giiitttiiiii...bütün belirtiler de var bende kırmızılanmak için bende senin gibi olcam:83::83::83::83::83:
canım senin adet önceside çıkarmıyıdı sivilcelerin peki...??
maşallah kızına yarında sevindirecek seni merak etme...sonuçlar güzel çıkr inş...
amin canım...çok sağol..
apekkkk kız nerelerde gezıyosun bakımmmmmm
canım benimde adet öncesi çıkardı .oyüzden takılma sivilceye
mervemcu
superisi33+
saribeybi
cancanek kızlarrrr xedaaaa nasılsınız bakımmmmm pogca yaptım gelın yıyelımmmm
slm canım....sivilceler bastı beni yine her adet öncesi olduğu gibi..canım sıkıldı sabahta pek kimse yoktu topikte bende yeni konu açtım.arada oraya cevap yazmışlar mı diye bakıyorum işte....
senin de adet öncesi çıkarmıyıdı sivilcelerin??
cnm adet oncesı cıkardı ama hamıle oldugum ayda cıkmıstı bende takılma sıvılceyeslm canım....sivilceler bastı beni yine her adet öncesi olduğu gibi..canım sıkıldı sabahta pek kimse yoktu topikte bende yeni konu açtım.arada oraya cevap yazmışlar mı diye bakıyorum işte....
senin de adet öncesi çıkarmıyıdı sivilcelerin??
slm cnm afiyet olsun eline sağlık..
hangi konu kısss bizle ilgiliyse gelek?
cnm adet oncesı cıkardı ama hamıle oldugum ayda cıkmıstı bende takılma sıvılceye
sagol cnm bırlıkte yıyelım
kızlarrr demin karnımda damar atması gibi baya kuvetli bişey hissettim sanırım kızımdıı
kızlarrr demin karnımda damar atması gibi baya kuvetli bişey hissettim sanırım kızımdıı
inş..benim sonumda sana benzer canım...hiç şaşmaz sivilceler haber verir herzamn bana adetin geleceğini..inş..bu sefer hamile olduğum için çıkıyodur
evt kızın ne guzel dımı yatıca daha cok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?