Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bencede bu kadar beklemişsin birazdaha beklede süpriz olsun eşine ben bukadar bekleyemezdim ama sen beklemişsin o kadar 1 günden bişey olmaz yarın kan verirsin öbürgün 1 de sonuç alırsın sağlık ocakları 1 de veriyor sonucu.inşallah bebişin gelir sana

ewet iğnede yapıyor ben 13 günü yapmıştım silik çizgi çıktı 3 gün sonrada adet oldum

superisi33 benimde öyle olcak sanırım başladı belirtiler yarın yada öbürgün olur kırmızılar sanırım...akıntı oluyo gibi hissediyorum karnım da ağırmaya başlarsa o gün oldum demektir.iğneden sonra ertesi gün kasık ağrım felaketti doğru yürüyemiyordum bile dr a gittim çatlamışlar dedi 2 yumurtam vardı 22 ve 23 mm.ağrı yavaş yavaş geçti ama hala kasıklarım hafifte olsa ağrı yapıyo.karın ağrımı bekliyorum şimdi

ewet iğnede yapıyor ben 13 günü yapmıştım silik çizgi çıktı 3 gün sonrada adet oldum

testi eczaneden mi alıp yaptın yoksa kandamı baktırmıştın arkadaşım :84::84::84::84::84:hevesim gitttiiiii gittiiii giiitttiiiii...bütün belirtiler de var bende kırmızılanmak için bende senin gibi olcam:83::83::83::83::83:

cnm soğan kürü geciktirme yapmaz aksine erken adet olurdun ki inş hamilesindir..

leyliko duanı yaptım canımm meraktayız inş iyi haberler getirir sinnnn apek ne diyonn hemsom nerde

burdayım cnm nasılsın?

eczaneden aldım 2tane 10 günü yaptım pozitif çıktı ve 13 günü tekrarladım testi dahada silik çıktı ve daha sonra adet oldum ama inş. sen hamilesindir arkadaşım.

Son düzenleme:
mervemcu
superisi33+
saribeybi
cancanek kızlarrrr xedaaaa nasılsınız bakımmmmm pogca yaptım gelın yıyelımmmm

apekkkk kız nerelerde gezıyosun bakımmmmmm

slm canım....sivilceler bastı beni yine her adet öncesi olduğu gibi..canım sıkıldı sabahta pek kimse yoktu topikte bende yeni konu açtım.arada oraya cevap yazmışlar mı diye bakıyorum işte....
senin de adet öncesi çıkarmıyıdı sivilcelerin??

mervemcu
superisi33+
saribeybi
cancanek kızlarrrr xedaaaa nasılsınız bakımmmmm pogca yaptım gelın yıyelımmmm

slm cnm afiyet olsun eline sağlık..

hangi konu kısss bizle ilgiliyse gelek?

cnm adet oncesı cıkardı ama hamıle oldugum ayda cıkmıstı bende takılma sıvılceye
slm cnm afiyet olsun eline sağlık..

hangi konu kısss bizle ilgiliyse gelek?

sagol cnm bırlıkte yıyelım

cnm adet oncesı cıkardı ama hamıle oldugum ayda cıkmıstı bende takılma sıvılceye

sagol cnm bırlıkte yıyelım

inş..benim sonumda sana benzer canım...hiç şaşmaz sivilceler haber verir herzamn bana adetin geleceğini..inş..bu sefer hamile olduğum için çıkıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…