cnm soğan kürü geciktirme yapmaz aksine erken adet olurdun ki inş hamilesindir..
burdayım cnm nasılsın?
aslı benim çokk olmuyor dün gün boyu yattım uyudum halen uykum var
slm hemşomm
LEYLİKOOOO gelmedi sanırım.
hatiiiceee hatiiiice turnayı gözünden degil, vurmak için bir turna bile göremediimmkızzz
kırmızılannndıımm heyydeee hoppppp cıssstak cısstakkkk amann yandann ooff offfff
temmuz agustos gibi izin kullanacakmış benim ki.. efes de uygun fiyatlı cok yıldızlı olmayan kalınacak yer diyin ? hanımlar
evet canım malesef 3 düşükten sonra yapıyorlar ama sen özel de yaptırabilrsin yada üniversitede git bi asistanın başına çullan yaptırmak istiyorum de mecbur yaptıracak sen nasıl halledeceğini bilirsinnergis senin bilgin vardır sanırım genetik ve kromozom tahlillerinin isimleri neler ? devlet bunları 3 düşükten sonra mı yaptırıyordu demi? düşük degil 0 gebeliktede yapmıyorlar mı acaba
vahsiciyim saol hayatım yorum yazdıgın için :) aman kaderde varsa yapılacak zaten bişey yok.. anlatsamda olacak anlatmasamda ama eşim ölmesin tabe.. pistir mistir uyuzdur ama seviyorum onu:98: aşıkım ömrü uzamıştır inş. ben öle gördüm diye :) derler ya ölü görmek ömür uzatırmış felan.. inş. öle bişeydir.
kayınodunun ayıpları dagları deldi.. herkes biliyor zaten bu yuzden dedigin de haklı olabilirsin...
Arkadaşım sen turnayı gözünden yazmışın bende dalga geçeçeğini bilerek okumaya başladığım için gözü gö-ü diye okudum ve gülmeye başladım Karşıdan bir ses geldi güldüğünüz neyse bizede söyleyinde gülelim
Kısmet değilmiş be arkadaşım napalım siz en azından yaramazlık yapıyonuz bide bana bak o bile yokkkkk
evet canım malesef 3 düşükten sonra yapıyorlar ama sen özel de yaptırabilrsin yada üniversitede git bi asistanın başına çullan yaptırmak istiyorum de mecbur yaptıracak sen nasıl halledeceğini bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?