Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

sevecen cüvcüvü senin bulantıların ne alemde doktr. gitcektin sanki kont. için ? yanlış mıyım ?

selam kızlar leyliko gelllllll artıkkkkk meraktan ölücez hayırlı haberlerle gel inşallah
champcım senden naber kızlar sizler nasılsınız

aman iyiyim canım yaa. eşimin işlerini yazıyom... makine kafayı yedi... word excel iflas etti... sacma sapan bir hal içindeler eger word aktif hale gelirse son sayfayı yazıcam dunmuş halde çözülmesini bekliyorum
kırmızı oldum dun akşam.. tam 28. gun 1. şaşmadı bu ay.. eşime göre 1 gun gecikmiş ama cok da mühüm diiil
felan fiiillannnnnn

hatiiiceee hatiiiice turnayı gözünden degil, vurmak için bir turna bile göremediimm kızzz

kırmızılannndıımm heyydeee hoppppp cıssstak cısstakkkk amann yandann ooff offfff

temmuz agustos gibi izin kullanacakmış benim ki.. efes de uygun fiyatlı cok yıldızlı olmayan kalınacak yer diyin ? hanımlar

Son düzenleme:
LEYLİKOOOO gelmedi sanırım.

nergis senin bilgin vardır sanırım genetik ve kromozom tahlillerinin isimleri neler ? devlet bunları 3 düşükten sonra mı yaptırıyordu demi? düşük degil 0 gebelikte de yapmıyorlar mı acaba

Arkadaşım sen turnayı gözünden yazmışın bende dalga geçeçeğini bilerek okumaya başladığım için gözü gö-ü diye okudum ve gülmeye başladım Karşıdan bir ses geldi güldüğünüz neyse bizede söyleyinde gülelim

Kısmet değilmiş be arkadaşım napalım siz en azından yaramazlık yapıyonuz bide bana bak o bile yokkkkk

nergis senin bilgin vardır sanırım genetik ve kromozom tahlillerinin isimleri neler ? devlet bunları 3 düşükten sonra mı yaptırıyordu demi? düşük degil 0 gebelikte de yapmıyorlar mı acaba
evet canım malesef 3 düşükten sonra yapıyorlar ama sen özel de yaptırabilrsin yada üniversitede git bi asistanın başına çullan yaptırmak istiyorum de mecbur yaptıracak sen nasıl halledeceğini bilirsin

Aynen dediğin gibi ömrü uzamış...:)) bir ara hergün uyandığımda yüzümü bile yıkamadan ilk işim gördüğüm rüyanın tabirine bakmaktı. Artık yok öyle bir huyum şükür.Zaten insan bilinçaltı rüyasını hissediyor onlara bakmaya bile gerek yok.Ne zaman güzel bir rüya görsek onu da hissediyoruz kendimiz işte o zaman bakabilirim tabirlere :)))) hayırlara çıksın inşallah rüyan

hahaha güzelmiş yaramazlık evet yapıyoz da ne oluyo bee ha öle ha böle ( kendi adıma yazıyom tabe ) sonuc gene aynı sen bir calışcan olacak 2.cide eşin kımkım ediyor..

evet canım malesef 3 düşükten sonra yapıyorlar ama sen özel de yaptırabilrsin yada üniversitede git bi asistanın başına çullan yaptırmak istiyorum de mecbur yaptıracak sen nasıl halledeceğini bilirsin

hımmm denemeye deger hehehehehe korkun benndennn asistan dokt. larrr hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…