Leyliko inşallah güzel haberleri ailesine falan vermekten bizi unutmuşturda birazdan gelir :))))
Düşüncemi yazıyorum bence LEYLİKO kan testi verdi ve genelde özeller saat 5 gibi sonuç veriyor testin sonucunu bekliyor hayırlısı artık allahım gönlüne göre verir inşallahhhhh
Düşüncemi yazıyorum bence LEYLİKO kan testi verdi ve genelde özeller saat 5 gibi sonuç veriyor testin sonucunu bekliyor hayırlısı artık allahım gönlüne göre verir inşallahhhhh
sanada ceeee eeee
herkez nere gitti yaaaa leylıko nerelerdesın merakta kaldık inşallah guzel haberlerle gel cnm
apek sivilce herzamankinden farklı olmuyo hamile olduğundaslm canım....sivilceler bastı beni yine her adet öncesi olduğu gibi..canım sıkıldı sabahta pek kimse yoktu topikte bende yeni konu açtım.arada oraya cevap yazmışlar mı diye bakıyorum işte....
senin de adet öncesi çıkarmıyıdı sivilcelerin??
nergis senin bilgin vardır sanırım genetik ve kromozom tahlillerinin isimleri neler ? devlet bunları 3 düşükten sonra mı yaptırıyordu demi? düşük degil 0 gebeliktede yapmıyorlar mı acaba
nergisim amasya ya ne zaman gitmiştin kıssss??
Arkadaşlar merhaba; bugün dr gittim.aşılama yaptırmak istediğimi söledim. benden bir sürü test , hsg (rahim filmi) istedi.eşimden de spermiyogram istedi.
duruma göre bu ay yaptırıcam.. arkadaşlar aranızda eşi sperm testi yaptıran varmı. istanbulda bi yer önerebilecek olan ?
takdir ettim dr.unu
hsg çekmeden aşılama yapıyolar sonra bi bakılıyo tüpler tıkalı
inş senin temiz çıkar her türlü test
ben istanbulda değilim ama orda olan arkadaşlar var görünce yazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?