Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Düşüncemi yazıyorum bence LEYLİKO kan testi verdi ve genelde özeller saat 5 gibi sonuç veriyor testin sonucunu bekliyor hayırlısı artık allahım gönlüne göre verir inşallahhhhh

leylikommmm gelllll yumurtaya can veren allah leylikomuda verrrrrrrrr bizedeeeeeeeeeeeeeee

Düşüncemi yazıyorum bence LEYLİKO kan testi verdi ve genelde özeller saat 5 gibi sonuç veriyor testin sonucunu bekliyor hayırlısı artık allahım gönlüne göre verir inşallahhhhh

calıştıgı hastenede yaptırcaktı canım o testini... üni. hast. hem tüpüde orada yaptırdı..inş. güzel haberlerle gelir :)

champagneshimmer+ ecrin29 hatice3112+ asli_1981 nergis kızlarrrr ceeeee eeeeeeee

sormayın nerde kaldı bu kızzzzz benim gebelik testim 1,30 saate çıkmıştı hemşire kız sölemişti bana kılzar da meraak etmişlerdii ben doktorla konuşmadan bana gözün aydın hamile demişlerdee ayy çokk mutlu olmuştum ama doktor değerin düşük biraz dediydi ama geç döllenmeydii hayılrlısı olsunn vallakk çok merak ettimmm leyiko nasıldır acaba şimdiii inşallahh tutmuşturr

herkez nere gitti yaaaa leylıko nerelerdesın merakta kaldık inşallah guzel haberlerle gel cnm

gelmedimi canım ben masadan kalkınca formu kapıyorum burda merklılar varda ondan yoksa hiç çıkmamm sen nasılsın aslıcımm bebişimiz nasıl

apek sivilce herzamankinden farklı olmuyo hamile olduğunda
aynı adet olacağın gibi çıkıyo her zaman ne kadar çıkıyosa.
rahat bırak vücudunu ya nasip de bekle

nergis senin bilgin vardır sanırım genetik ve kromozom tahlillerinin isimleri neler ? devlet bunları 3 düşükten sonra mı yaptırıyordu demi? düşük degil 0 gebelikte de yapmıyorlar mı acaba

champi testin adı preferik kandan kromozom analizi
ben tıp fakültesindeki profun özeline gittim 2 düşükle yazdı testleri ama ağustosa gün verdiler kan almak için
çıkması da uzun sürermiş oyüzden özel bi genetik merkezine gittik kan verdik orda 12-15 günde çıkıyomuş, çıkmak üzere
bu testte eşinden de senden de kan alıyolar, kişi başı 150 verdik
pıhtılaşma testleri vardı bi de sen niye genetik test yaptırıyon

Arkadaşlar merhaba; bugün dr gittim.aşılama yaptırmak istediğimi söledim. benden bir sürü test , hsg (rahim filmi) istedi.eşimden de spermiyogram istedi.
duruma göre bu ay yaptırıcam.. arkadaşlar aranızda eşi sperm testi yaptıran varmı. istanbulda bi yer önerebilecek olan ?

takdir ettim dr.unu
hsg çekmeden aşılama yapıyolar sonra bi bakılıyo tüpler tıkalı
inş senin temiz çıkar her türlü test
ben istanbulda değilim ama orda olan arkadaşlar var görünce yazarlar

kızlar nasılsınız
ben doğum kontrol ilacını bırakınca şişliğim de gitti kilo da veriyorum mutluyum
63 ü gördüm bugün tartıda
çok uzun zaman olmuştu görmeyeli

takdir ettim dr.unu
hsg çekmeden aşılama yapıyolar sonra bi bakılıyo tüpler tıkalı
inş senin temiz çıkar her türlü test
ben istanbulda değilim ama orda olan arkadaşlar var görünce yazarlar

çok saol cnm inşallah hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…