Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

sağol canım inş.hamişimdir.....

kızlar selam hamiş haberlei var mı kürtajdan tatilden geldim dinlendim biraz

ya ben neden yaptırıyom şöle tüp veya aşılamada yaptıracaksam doktrolara güvenip heydee hooop diye kendimi bu işlerin içinde bulmak istemiyorum.. onca para, zaman, emek ve bünyeni (saglıgını) heba etme ugruna bu işe gönül veriyon sonra aa sizin geniniz bozukmuş kılınız tüyünüz varmış ondan tutmadı pardon derlerse ne yaparım bilmiyorum... durunun polipi varmış kıza tüp denediler. polip gitti normelden gebiş kaldı.. bunun gibi bişey yane..
ayrıca şu bahceci kliniginde ki bir doktor prolaktin gebeligi cok etkilemez genetik kromozom vs. testlerinize de baktırmak lazım diye bişey yazmıştı. hepsini elime alam gidecem sanırım o merkeze.. devlete de inanmıyorum salla pati iş yapıyorlar..
aman bilmiyorum zaten bende senin gibi test yapasım var diyom 3 ay geciyor üstünden
özeller de bu testler ist. cok pahalı sanırım bebik yaptırmıştı 1 milyara yakın bir para verdiydi.. neyse olmadı ben kendi doktoruma sorucam neleri yaptırmam lazım diye..

kizlar ya tam esimle disari cikicaktik onun kagit isleri vardi onlari halletmesini bekliyodum tam osirada telefonu caldi arkadasi 5dakikaya seni almaya geliyorum dedi tabi esimde gitti bende tek basina oturuyorum 3saattir
dun kadinlar kulubunde gezerken bebek mevlut sekerleri gordum kucuk kucuk patikler ormusler icini tulle kurdeleyle suslemisler cok begendim bende yapmaya karar verdim simdi onlardan oruyorum anneme gittigimde insaallah turkiyede mevlutunu okutucam

sadece kromozom analizini yaptırırsan okadar tutmaz
ya da beklerim diyosan uni hastanesinde yaptır.
küçük devlet hast değil ama uni hastanelerine özellerden çok güveniyorum ben sadece uzun zamana randevu veriyo işte

pıhtılaşma testleri de yaptırmıştır bebik onlar artırmıştır fiyatı
bir de kürtajdan sonra bebek genetiğe gidiyo incelemeye o 400 fln tutuyo
bunlarla beraber bizim de bin liraya yaklaştı

mattika şu testi araştırdım da ulen bununla bitmemiş ki kadınların testleriii... ptg ne ya birde bu testten bahsdiyorlar :S

bütün şekerleri yiyesim geldi hepside çok şeker

leylikoooo yaa hadi ben gitmeden gel canımmmm hakında ne hayırlıysa o olsun oda bebiş olsuuunnnn

mattika şu testi araştırdım da ulen bununla bitmemiş ki kadınların testleriii... ptg ne ya birde bu testten bahsdiyorlar :S

tüb bebek yaparken yumurta ve spermenleri normla birleştirmiyorlar sağlıklı genler ayrılıyor sağlıksızlar ayıklanıyor öle yapılıyo... yani normal tüp bebek 5 bin tl ise bu yöntem 9 bin tl gibi bana bu yöntem öneriliyor sağlıklı döl olursa düşük ihtimalin azalır diyolar azalması ne demek saçmalık ya üfffff ben sıkıldım bunlardan

hee mattika şimdi antifosforid mi ne yapıldı ayrı bir pıhtı testi mi var ya?

tabe canım her özel hastaneye güvenilmez - güvenilemez şimdi ben çapa çerrahpaşa vb. devlet hastanelerinde bir fiil gidip gördügüm için.. kanser olana adama olmayacak ilaçları profların verdigini ve daha sonra sana bu ilaçları kim verdi diye bögürdügünü siz veridiniz dediginde de elinin tersi ile adamı gönderdigini gördügüm için: iyisine denk gelirsen üni.lerin de iyi oldugunu söleyebilirim.

hımmmm anladıımm canım bahceci klinigindeki herif demek ki yumurtaların kaliteli olup olmadıgını ultrason ile bakılarak degerlendirilmez yazısı demek ki ptg içindi ... vaayyy adiiiiii
hımmm hommmmmm bu iş bitmez canım haklısın off ki nee offff

tromboli mi ne diyolar pıhtı testlerine çeşit çeşit bişiler var biz dr.un sölediklerini yaptırdık sadece
okadar çok ki test bence sen güvenilir bi dr bul tüp bebekçi fln bi danış
danışmaya geldim dersin
kendin karar veremezsin çıkamazsın işin içinden

ptg tüp bebek yaparken sağlıklıları seçmekmiş
eğer kromozom analizinde bi sorun çıkarsa bu yapılır sanırım

hade hanımlar ben yemek yicem grşş...

ecrin bebek şekeri için emzikli lavantalı veya badem şekerli bişeyler yap.. coookkk büyük pahalı ve cirkin bişey olacagına sade havalı günün anlam ve önemi belirten cici bici süslü sevimli bişey olsun sade ve şık
kaççtıınmmmmm

insanların kormozomda düzgün cıksa da ptg'si bozuk cıkabilirmiş miş miş... küçükyalıdaydı sanırım bahceci kliginin şubesi umut muydu neydi adı.. oraya gidip bir danışasım var aslında ama bi 3-4 ay gecsin sindirelim bu olayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…