Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bende oyle dusunuyorum canim badem sekerli felan gule gule

iyi akşamlar kızlar.

güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım

iyi akşamlar kızlar.

güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım

canim nedenir bilmiyorum sabir dilemekten baska bisey gelmiyo elimizden insaalllah enkisa zamanda kavusursun bebegine canim

iyi akşamlar kızlar.

İnanamıyorum arkadaşım ya bizler ne kadar umutlanmıştık ki bide seni düşünemiyorum bile ama napalım kader böyleymiş kısmet değilmiş demekki hayırlısı artık diyeceğiz.Allahım sana daha güzel günler gösterecek kısmetse umudumuzu kaybetmeden gene yine yeniden deniycez

Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler..

Ben o çift çizgiyi görünceeee....................
Onu alıp odamın başköşesinde tablo yapıcam.Hergün bi gebelik testi alıp bıkana kadar ''Çift çizgiyi görücemmm!

iyi akşamlar kızlar.

üzülme canım inş. olacak umudunu yitirme hayırlısı Allahdan inş. en kısa zamanda hepimizin bebek özlemi biter artık....

kızlar eşimin tayini doğuya çıktı pek hastane olmayan bir yer diye nihayet aşılamayı kabül etti inş. bu ay gerek kalmadığını öğrenirim Rabbim inş. bizede ve tüm isteyenlerede meleklerini yollar...

haklısınız kızlar elden birşey gelmiyor. sonucum sabah 10.30 da öğrendim. ama doktora anca 15.30 da gösterebildik. ben sonucu biliyordum ama ordaki çoğu insan bilmiyordu. transfer günü birisiyle tanıştım.38 yaşında. mazlum bir köylü ve cahildi. onunla bayağı sohbet etmiştim. 19 yıllık evli ve bir gebelik olmuş doğaldan. 3 gün beslemiş ve bebeği ölmüş ve bir daha olmamış. kayınvalidesi eşini evlendirmeye kadar gitmiş. eşi de çok iyi ve efendi birisi. ben annemi dinleseydim. şimdi çoktan evlenmiştim dedi. ama ben eşimi çok seviyorum dedi. sonuç günümüzde aynıydı ve benim olmadığını söyledim. ellerimi tuttu. o kadar içtendi ki anlatamam ve ona döndüm abla korkma içimde bir umut ve heyecan var dedim senin olacak dedim. kadın olsun senin gözlerinden öperim dedi. ikimiz serviste dayanamadık ağladık. ilk ben girdim. benden 10 kişiden sonra o girdi ve seni bekleyeceğim sevincine ortak olacağım dedim. o girdi ve gözleri ışıl ışı, yaşla dolu bana sarıldı hıçkıra hıçkıra ağladık. Allah seni korusun ve sana da versin dedi. o kadar temiz kalpli ve iyi niyetli bir insansın dedi. duasını aldım. sonra tellerimizi verdik. bana tekrar geldiğim seni görecem ve sana hediye getirecem dedi abla yapma etme dedim kurban olurm sana dedim. sen beniiiii umutla içeri gönderdin bu bana yetti dedi. Senin için hep dua edecem dedi.

İnanın onun sonucuna kendi sonucum kadar çokkkkkkkkkk hem de çokkk sevindim.

leyliko Allaha güvenip sığınmaktan başka yapılcak bişey yok canım..
bebeğin tüpsüz gelecektir belki sürpriz yapcaktır sana.. herşeyin hayırlısı sağlıklısı..

canım üzüldüm bugün senden haber bekledim hep..ama sonucun negatifmiş.tatlım ama elden bişey gelmiyor...inşallah bu 3 ay içerisinde doğal yoldan hamiş kalırsın...

güzel haberlerini bekliyorumm

canım eşin aşılamayı kabul etmş gözün aydın. inşallah gerek kalmaz.

ben ilaç kullanmıyorum canım bu ay .

evet canım şark görevi çıkınca ben orda nasıl doktora gidecem şimdi filan dedim doktora gidelimmi dedim ilk önce yok dedi sonra hastanenin 2 saat uzakda olduğunu duyunca kabül etti inş. gerek kalmaz kalırsada doktorum tatile gitmeden yetişe biliriz inş... hayırlısı Allah dan sen klomenmi kullanıyorsun

iyi akşamlar kızlar.

İnşallah en yakın zamanda tüpe bile gerek kalmadan normal yoldan hemencecik olur.O kadar çok dua ettikki hayırlı değildi demekki. Hayırlısını istiyoruz yine hakkımızda hayırlısı olsun inş.

iyi akşamlar kızlar.

ama ama nasıl yaa leyliko canım ne diyecegimi şaşırdım kendini hırpalama canım aglayacaksan agla tutma içinde.. gecmiş olsun canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…