hade hanımlar ben yemek yicem grşş...
ecrin bebek şekeri için emzikli lavantalı veya badem şekerli bişeyler yap.. coookkk büyük pahalı ve cirkin bişey olacagına sade havalı günün anlam ve önemi belirten cici bici süslü sevimli bişey olsunsade ve şık
kaççtıınmmmmm
iyi akşamlar kızlar.
güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım
iyi akşamlar kızlar.
güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım
iyi akşamlar kızlar.
nergis durumlar nasıll bu ay klomen kullandınmı
canım eşin aşılamayı kabul etmş gözün aydın. inşallah gerek kalmaz.
ben ilaç kullanmıyorum canım bu ay .
iyi akşamlar kızlar.
iyi akşamlar kızlar.
ama ama nasıl yaaleyliko canım ne diyecegimi şaşırdım kendini hırpalama canım aglayacaksan agla tutma içinde.. gecmiş olsun canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?