Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

champpppp uykum kaçtı napıyonnnnn??????

selam canım uykum kaçmadı işlerimi anca bitirdim leylikoyu merak ediyordum girip bakayım dedim şok oldum.. ben cok umutluydum ondan.. allah sabır versin ona tüpün beklentisi cok fazla oluyor biliyorum diger arkadaşlardan.. olumsuz sonucda daha fazla yıkıcı oluyor

iyi geceler kızlar..
Bu akşam ben de çok mutsuzum..Artık sıkıldım tek çizgi görmekten..Nasıl olacak bilmiyorum..Soğan suyu da içtim bu ay ama yok işte yine yok.Leyliko nun yazdıklarını okuyunca da ağladım zaten şimdi...
Bu arada uzuuun zamandır girmiyordum buraya.Herkes iyi inşallah.bebikim ne alemde, bebişi büyümüştür..Diğer bütün hamile arkadaşlar herkes iyi inşallah..

champi akilver napayim ben bu adama simdi oglen tam birlikte cikicakken arkadasi aradi ve onlarla ciktinerdeyse 8saattir geziyo halada eve gelmedi simdi ben napayim bu adami bu saat icindede sadece bi mesaj atti sinirden migrenim azdi

amman boşver demek ki onunda yalnız gezmesi gelmiş... gülürek karşıla onun da bireysel takılmak hakkı canım

Son düzenleme:

olurr olurr sogandan bişety olacagını sanmıyorum ama hayırlısı

ewet ya uçtu uykum galiba geçmişi okudumda sende testler falan diye yazmışın arkadaşlara sormuşsun?

ben bir kaç ay önce kk da bahceci kliniginin her 2 dokt. durumumu anlatmıştım onlardan biri bu kromozom ve genetik testlerinizinde bakılması lazım diye yazmıştı.. bende araştırıp yaptırmak istiyorum.. çünkü tüp veya aşılama yapıldıgından tüh olmadı sizin zaten şununuz varmış denmesini istemedigim için herşeyin önceden yapılmasını istiyorum..
2007 den beri bebegem olmuyor ya ondan titiz davranıyorum göyyaa

amman boşver demek ki onunda yalnız gezmesi gelmiş... gülürek karşıla onun da bireysel takılmak

ama ben turkiyede olsam onemsemem burda tek cikamiyorum dili konusamadigim icin ve boyle oluncada hep onu bekliyorum disari cikmak icin bazen 10gun kapiya adim atmiyorum dusun halimi kafayi yemek uzereyim ise gidiyo gelincede 2saat icinde uyuyo zetn hep tek oturuyorum

onca emek para ilaç vs. derken vucudumuz zaten hırpalanıyor kendimce bunlara cok maruz kalmadan ne gerekiryorsa yaptırmak ondan sonra da dogal olmadıgı için aşı veya tüpe gecmek istiyorum ama daha zaman var 3-4 ay sürer bu testleri yaptırmam ondan sonra bakarız duruma dediimmmm

hımmmmm ozaman baktır arkadaşım 4 yıl diyorsun dilek olay beklemek bir süre sonra koyuyor insana etrafına bakıyorsan ya kucaklarında ya pusetlerinde ummadığın beklemediğin insanlarda neden diyosun ne eksiğim var bizede bağışlasın allahım artık yalvarıyorum lütfen ya

ulen ben turkiyede oldugum halde hep tek oturuyom birde senin ki iyi ki mesaj atıyormuş.. benimki tellerime bile cevap vermez... 50 kere aradıgımı ve cevapsız kalan bir cok cagrı mesaj attıgımı bilirim
yemege beklerim sofra hazır adam haber vermez ark. buluştugu bekle babam beklee... ark. ayrılır aramışsın diye beni arar gece 11 12 olmuş.. yada eve gelmiş neden aradın der ..yane hangisi daha hoş sen düşün..
anlıyorum seni de ama sende onu anla..

bir iki kere o hissew kapıldım ve cookk agır bir his... kendime üzüldügümle kalsam iyi bir o his cok pis bişey yaa kıskanmak imrenmek onun oldu neden benim olmadı.. aman bir daha öle bir piskoya girmek istemiyorum.. allahtan 2 senesi bişey bilmeden gecti.. birde eşim kaptan oldugu ve o dönemde sefere cıktıgı için denk getiremiyoz diyorduk. gecen sene de seferleri oldu ama haftada bir istanbula geliyordu. bu sene full burada sefere gitmiyor. gerektiginde 2-3 gun kısa ucakla bir yerlere giriyor.
2. senemizde benim prolaktin sorunum oldugu anladım. ilaçlar felan bi halt olmadı.. bunları da yaptırakda sonradan başımız agrımasın, az para da degil tüp müp işleri...

inş. gerek kalmaz tutturuz normal yollardan

dogru ne bileyim ya benle ilgilensin istiyorum herhalde evet onuda anlamak lazim onlarda bunaliyolar

ecrin kocaman olsalarda erkeklerimiz birer cocuk.. saklambac oynuyozz hayydeee dediklerinde ellerindeki hemen bir köşeye atıp donlarını toplaya toplaya koşarak oyuna giderler..
benimkinin yaşı 42 oldu hala aynı

Son düzenleme:

amin canim insaallah tupe felan gerek kalmaz pahali olmasi biyana benim demistim dayimlarin olmadigi icin tup bebek yaptilar 7yildan sonra ama yengem cok cekti canim o igneler mahfetmisti kizi sgoguslerinde sorun olmustu inanilmaz sismisti cok zor bi surec gecirdi odonemde sonunda ogullarina kavustular ama surec cok zor rabbim tupsuz nasip etsin insaallah

dogru ne bileyim ya benle ilgilensin istiyorum herhalde evet onuda anlamak lazim onlarda bunaliyolar

senin eşin seninle ilgileniyor canım.. biz bunu buradan senin yazdıklarından azıcık da olsa görebiliyoz gebişlik piskosu içindesin sende hassasın tabe.. gebiş olmasan belki bu durumda güle oynaya git tabe ark. buluş derdin

evet maddisini bıraksan manevi kısmı da agır.. inş. yazdıgın gibi gerek kalmaz...

Olur inşallah ya benimde prolaktin bi ara çıktı ama bu kürtajdan sonra yapılan tesetlerde temiz çıktı yani düşüktü ama şimdi ne durumda hiç kontrol ettirmedim bakalım herifi kandırıpta ikna edersem ölçtürcem bidaha bu sefer bende daha emin adımlar atmak istiyorum dışarıdan bakıldığında belkide gıpta edilcek bi hayata sahibim ama gel görelim şu insanların -----doğur artık bitane ----- yok mu sende daha bişey --------bu hayat böyle geçmez yapın artık --------sizde yok mu ne zaman olacak -------- yaşıtlarında kaç tane var sende tık yok demelerinde İLLALAH geldi artık ama bana soran yok heyyyy durumun nedir diye ama takdir allahın ne zaman vereceğini bizden daha ii bilir diyorum avutuyorum kendimi ama nafile bi taraf hep eksik kalıyor

dogru canim ilgileniyo hakkini yemeyeyim simdi ben herhalde biraz dedigin gibi gebislik piskosu icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…