kizlar bunun gelcegi yok ben biraz dinleneyim belki uyurum iyi geceler
heheh bize allahtan böle diyen yok öleebi ara kayınodun takmıştı bu konuya oda vazgecti dalaşacak başka ugraşlar buldu kendine
etrafıma karşı biraz sert oldugum için kimse pek ölee muhabbetlere girmezler benlebiliyorlar aksi oldugumu..
daha samimi olduklarım zaten biliyorlar prolaktin olayını ses etmiyor onlarda.. ben söylemlere karşı rahatım
hatta bu konuyu doktorumlada konuşmuştuk bana bu kürtaj olayı sonrası biraz daha rahat ol etrafa kendini ispatlamış gibi görünüyorsun dedi ve gerçektende aklımdan o geçmişti fakat kendime bile itiraf edememiştim.ama kısmet nasip işte daha fazla ne diyebilirim ki.
slm kızlar yatmadan bakayım dedım nasılsınız???leylıkodan umutluyduk olamamıs hayırlısı dıyelım rabbim herkeze nasıp etsın
iyiyiz cücüv saol sen nassın?
sorma ya ben de ona bakmaya girdim şok oldum.. üzüldüm.. püff
iyiym cnm yatcam sımdı yarın doktora gıdıcem 3lü test ıcın bakayım dedım
ilginç 3 lü testin gereksiz oldugunu düşünen doktr. var.. neyse her doktr. fikri farklı dmek kigüzel haberleini bekliyoz
birde bende garip durum var arada içimdeki ses bu sefer tuttu felan diyor sonra elim etegim tutuşuyor ulen harbiden tutmuşsa ben ne yapacam gebişlik bebek amannınn oluyorum panikliyorum. belki vucudum ve beynim hala bu bebek fikrini kabul edemedi uygun vakit degil.. ne biliyim yavaş yavaş kendimce cok kasmadan testiydi tahliliydi bakınyorum... ama cok da istiyorum bebecigim olsun karışıgım yane
haklısınız kızlar elden birşey gelmiyor. sonucum sabah 10.30 da öğrendim. ama doktora anca 15.30 da gösterebildik. ben sonucu biliyordum ama ordaki çoğu insan bilmiyordu. transfer günü birisiyle tanıştım.38 yaşında. mazlum bir köylü ve cahildi. onunla bayağı sohbet etmiştim. 19 yıllık evli ve bir gebelik olmuş doğaldan. 3 gün beslemiş ve bebeği ölmüş ve bir daha olmamış. kayınvalidesi eşini evlendirmeye kadar gitmiş. eşi de çok iyi ve efendi birisi. ben annemi dinleseydim. şimdi çoktan evlenmiştim dedi. ama ben eşimi çok seviyorum dedi. sonuç günümüzde aynıydı ve benim olmadığını söyledim. ellerimi tuttu. o kadar içtendi ki anlatamam ve ona döndüm abla korkma içimde bir umut ve heyecan var dedim senin olacak dedim. kadın olsun senin gözlerinden öperim dedi. ikimiz serviste dayanamadık ağladık. ilk ben girdim. benden 10 kişiden sonra o girdi ve seni bekleyeceğim sevincine ortak olacağım dedim. o girdi ve gözleri ışıl ışı, yaşla dolu bana sarıldı hıçkıra hıçkıra ağladık. Allah seni korusun ve sana da versin dedi. o kadar temiz kalpli ve iyi niyetli bir insansın dedi. duasını aldım. sonra tellerimizi verdik. bana tekrar geldiğim seni görecem ve sana hediye getirecem dedi abla yapma etme dedim kurban olurm sana dedim. sen beniiiii umutla içeri gönderdin bu bana yetti dedi. Senin için hep dua edecem dedi.
İnanın onun sonucuna kendi sonucum kadar çokkkkkkkkkk hem de çokkk sevindim.
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzapek sabah gelmşsin açmışsın topiği kapıyıda açık bırakmışsın uyuyamı kaldın kuzun sat ne kız merktayım ogün evde dolanırken içime dogdu az kaldı hamiş kalacan yine rabbim bilir hissimii diyeyimmmmmm
canım evet geldim de sinir oldum.....cevap yazmaya kalksam 5 dk bekliyorum sayfa açılsın diye....wından mı kaynaklanıyo yoksa sitede mi bi sorun var bilmiyorum...sinirlendim kapadım..
sağol canım benim..inş.....senin içinde inşşş.....olmayan
herkes içinde inş....
sat 17 hazıran canım...3 günüm var...ama çokta ümüdüm yok açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?