Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

heheh bize allahtan böle diyen yok ölee bi ara kayınodun takmıştı bu konuya oda vazgecti dalaşacak başka ugraşlar buldu kendine
etrafıma karşı biraz sert oldugum için kimse pek ölee muhabbetlere girmezler benle biliyorlar aksi oldugumu..
daha samimi olduklarım zaten biliyorlar prolaktin olayını ses etmiyor onlarda.. ben söylemlere karşı rahatım

kizlar bunun gelcegi yok ben biraz dinleneyim belki uyurum iyi geceler

iyi geceler canım takma sen uyu dinlen.. zaten az bi vaktin kaldı her dk iyi degerlendir

hatice senin prl bir daha yükselmez bence o an bebek olmadı psikosundaydın yada iş ev bebek vs. derken gerildim prl azuucuk yükseldi.. benim ilk degerim 97 sonra 95 88 60 60 ilaçlandıgım dönemlerde 5 düştü o kadar geri kalan hep tavandayım
prl degerinin gebelige engel olmadıgını ama zorlaştırdıgını da bildigim için içim rahat ama artık zorlaştırmasın yaa hele ki sizin ki gibi degerler hiççç engel degil...

Son düzenleme:

hatta bu konuyu doktorumlada konuşmuştuk bana bu kürtaj olayı sonrası biraz daha rahat ol etrafa kendini ispatlamış gibi görünüyorsun dedi ve gerçektende aklımdan o geçmişti fakat kendime bile itiraf edememiştim.ama kısmet nasip işte daha fazla ne diyebilirim ki.

slm kızlar yatmadan bakayım dedım nasılsınız???leylıkodan umutluyduk olamamıs hayırlısı dıyelım rabbim herkeze nasıp etsın

birde bende garip durum var arada içimdeki ses bu sefer tuttu felan diyor sonra elim etegim tutuşuyor ulen harbiden tutmuşsa ben ne yapacam gebişlik bebek amannınn oluyorum panikliyorum. belki vucudum ve beynim hala bu bebek fikrini kabul edemedi uygun vakit degil.. ne biliyim yavaş yavaş kendimce cok kasmadan testiydi tahliliydi bakınyorum... ama cok da istiyorum bebecigim olsun karışıgım yane

hiç bieşy yapılamaz canım.. gebiş kalabildigini bilmek evet insana sanırım bir rahatlık güven verir
bende oda olmadıgı için tam o hissi bilemicem

ya gezmesi tozması cıkması atlaması bol bir yaşamımız var eşimle.. her ne kadar iş degiştirmesi sebebi ile aksaklıklar yaşıyor olsakda ( izin süreleri felan) gene iyiyiz.. ama bunca hengamenin içinde bebek olursa bu zevklerimizden uzak kalmak da demek oluyor en azından benim için eşimden geri kalmak da istmeiyorum.. yaz geldi efese ucmaya gitcez gebiş kalırsam gidemem :S götürmez yada götürse microligtha beni almaz aşagıda onu beklerim sap gibi ooff beeee...

slm kızlar yatmadan bakayım dedım nasılsınız???leylıkodan umutluyduk olamamıs hayırlısı dıyelım rabbim herkeze nasıp etsın

iyiyiz cücüv saol sen nassın ?
sorma ya ben de ona bakmaya girdim şok oldum.. üzüldüm.. püff

hanımlar artık uyku vakti :) ben kaçar sizlere de iyi geceler tatlı ruyalarr

bende acaba diyorum bi ara o moda giriyorum eğerki olursa şu olamıycak bu olamıycak gidemiycem eksik kalacam nasıl yaparım diye takıyorum kafaya ama bazende tamam ya vazgeçiyorum hepsinden olsun artık diyorum ama bak şimdi

salı akşamı GÜNÜM VAR
çarşamba akşamı EWLİLİK YILDÖNÜMÜM
perşembe akşamı YEĞENİME KIZ İSTİYCEZ
cuma akşamı AJDA PEKKAN KONSERİ
cumartesi gündüz eşimin yeğeninin ÇEYİZ ALIMI
pazar gündüz arkadaşımın oğlunun SÜNNET MEVLÜDÜ akşamı gelinimizin YEĞENİNİN DÜĞÜNÜ VAR

sen söyle şimdi bir haftalık program ULEYYYYNNNNNN DİYORUM BUNLARDAN BİLE VAZGEÇTİM EWDE OTURAYIM KAPI DIŞARI ÇIKMAYIM AMA OLSUN yeterki olsun diyorum bazende ii ya gezip tozup eğleniyorum diyorum ama nereye kadarrrr champpp nereye kadarrrr

Günaydın topik............

LEYLİKO çok üzüldüm adına ama yapacak bi şey yok canım...hakkında hayırlısı artık....

SUPERİSİ eşini yola getirmişin nihayet...hadi hayırlısı....Tayininiz nereye çıktı??

hatice merhaba....nasılsın?ne ediyon?

bikaç gündür bi iletiye cevap vermek için rahat 4 5 dk bekliyorum...sayfa açılacakta...cevap yazacağım ileti çıkacakta...ikonlar çıkacak ondan sonra anca yazabiliyorum...sinir oldum...sizde de oluyo mu?? ben wınla bağlanıyorum nete...her zamnki gibi çekiyo daha önceleri daha erken yazbiliyodum ama şimdi öyle değil...

yenilik yapmışlar o yüzden mi acaba ya.....

bazen cevap yazamassam anlayın ki sayfa açılmadı....

canım üzülme ne olur herşeyin hayırlısı dualarımız senle agla aglaya bildiğin kadar bazen bende öyle oluyorum ama sonunda ağlıyorum evet biz bi evlat istiyoruz herkez gibi ama herşeyi bilen rabbim nie vermediğinide biliyor canım hayatın bize neler getireceğni bilemeyiz......istiycez çünkü onun hazinesi geniş o bizi bizden iyi biliyor.....dualarla niyazlarla isteyecegizzz herşeyimizi o na arz edecegizzz...leylikom üzülme bebişlerimiz olacak önce buna inanan işte bu umut dolu ayetler meryem suresiii her gece oku bitanem......Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla

1- Kaf, He, Ye, Ayn, Sad.

2- (Bu,) Rabbinin, kulu Zekeriya'ya rahmetinin zikridir.

3- Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman;

4- Demişti ki: "Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben Sana dua etmekle mutsuz olmadım."

5- "Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et."

6- "Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu (kendisinden) razı olunan(lardan) kıl."

7- (Allah buyurdu:) "Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız."

8- Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım."

9- (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım."

10- Dedi ki: "Rabbim, bana bir alamet (ayet) ver." Dedi ki: "Senin alametin, sapasağlam iken, üç tam gece insanlarla konuşmamandır."

11- Böylelikle (Zekeriya) mescidten kavminin karşısına çıkıp onlara (şu anlamları) işaret etti: "Sabah akşam tesbih edin."

12- (Çocuğun doğup büyümesinden sonra ona dedik ki:) "Ey Yahya, Kitabı kuvvetle tut." Daha çocuk iken ona hikmet verdik. rabbim herşeye kadirdirrr

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzapek sabah gelmşsin açmışsın topiği kapıyıda açık bırakmışsın uyuyamı kaldın kuzun sat ne kız merktayım ogün evde dolanırken içime dogdu az kaldı hamiş kalacan yine rabbim bilir hissimii diyeyimmmmmm

canım evet geldim de sinir oldum.....cevap yazmaya kalksam 5 dk bekliyorum sayfa açılsın diye....wından mı kaynaklanıyo yoksa sitede mi bi sorun var bilmiyorum...sinirlendim kapadım..

sağol canım benim..inş.....senin içinde inşşş.....olmayan
herkes içinde inş....

sat 17 hazıran canım...3 günüm var...ama çokta ümüdüm yok açıkçası...

evet bi sorun var canımmm tadilat var sitede heralde diğer topiklerdede oluyormş arkadaşlar öyle dedi bendede oluyorrrrr ümidim yok ne demekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…