evet bi sorun var canımmm tadilat var sitede heralde diğer topiklerdede oluyormş arkadaşlar öyle dedi bendede oluyorrrrr ümidim yok ne demekkkk
selam kızlar aşırı kapalı ve yağmurlu bir hava var burda malesef canım sıkıldı...
benim adet tarihlerim 6 mart 11 nisan ve 15 mayıs. olası 15 haziran olarak düşünürsek adetten 4gün önce korunmasız ilişkiye girdik eşimle acaba döllenme olur mu yumurtlama gecikmiş midir?
slm perii....sen de yakında benim gibi taşınıyo musun??tayininiz çıkmış..hayırlı olsun...nereye yolculuk...eğer gideceğiniz gün beli ise..ufak ufak benim gibi topartlanmaya başla...kullanmadığın şeylerden başla mesela...sonra bi anda yapmak zor oluyo.....
sanada oluyo mu canım?? cevap yazacam diye 5 dk bekliyorum sayfanın açılmasını...sinir bozucu çok..
benim adet tarihlerim 6 mart 11 nisan ve 15 mayıs. olası 15 haziran olarak düşünürsek adetten 4gün önce korunmasız ilişkiye girdik eşimle acaba döllenme olur mu yumurtlama gecikmiş midir?
temmuzda artvin canım yakınmıyız kız
aaaaaaaaaaaaaa kıss Artvin benim memleketim......nersenine gidiyonuz ilçe mi merkez mi?? ben bayburta gidiyorum canım....5 6 saat kadar var aramızda..
belli değil ama merkezdir sanırım nasıl artvin çok pahalı ve küçükmüş:44:
canım sahil tarafına düşseydin şöyle arhavi ya da hopa olsaydı daha memnun kalırdın....evet küçük bi şehir....bol bol ağaç ve kayalıklar vardır...doğası havası müthiştir...insanları cana yakındır...dediğim yerlerde olsaydınız canın sıkılmazdı ama merkezini bende çok sevmiyorum....ilçelerden sonra geliyo zaten....tepede kurulmuş yokuş bi şehir....çok tuhafına gelecek gördüğün zamn...ama ben çok seviyorum memleketi mi yaaa....çok gezilecek görülecek yeri var...tavsiye ederim...
trafik kazaları çok nadirdir...hırsızlık,kapkaç tarzı şeyler yoktur...çoğu insan kapılarını kilitlemeden uyur....bol bol çay fındık vardır...ilçelerinde..artvin zeytini meşhurdur....yaaa anlatılacak o kadar şey var ki..yaz yaz bitmez...
canım bizde internetden baktık çok güzel ama insan bilmeyince korkuyor ama sağol şimdi biraz rahatladım valla ama netten ev kiralarına baktım 700 filan diyor şaşırdım yani istanbulla aynı satılık ev 18000 diyor neyse hayırlısı canım
apek şavşat mı bişey varmış orası nasıl :44:
caım orasını hiç sevmezsin..bende sevmem..biraz köy gibi orası....hayırdır orası mı çıktı yoksa!
yok canım çıkmadıda 2 yıllıkmış ve ev kirasıda yok gibi bişeymiş 2 yıl idare edilmezmi sence?
Tünaydın kızlar..
Dün kontrole gittim, şükür bebeğim iyiymiş.
Doktor kız görüyorum hala dedi, hayırlısı...
evet canım orda kiralar düşük....yaşanılmayacak kadar kötü değil....ama az gelişmiş bi yer şavşat...idare edeblirsin tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?