Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

evet bi sorun var canımmm tadilat var sitede heralde diğer topiklerdede oluyormş arkadaşlar öyle dedi bendede oluyorrrrr ümidim yok ne demekkkk

ayyyyyy çok sinir bozucu bi durum ya...ileti yazmak için bu kadar beklenilir mi yaaaa.......

benim adet tarihlerim 6 mart 11 nisan ve 15 mayıs. olası 15 haziran olarak düşünürsek adetten 4gün önce korunmasız ilişkiye girdik eşimle acaba döllenme olur mu yumurtlama gecikmiş midir?

selam kızlar aşırı kapalı ve yağmurlu bir hava var burda malesef canım sıkıldı...

slm perii....sen de yakında benim gibi taşınıyo musun??tayininiz çıkmış..hayırlı olsun...nereye yolculuk...eğer gideceğiniz gün beli ise..ufak ufak benim gibi topartlanmaya başla...kullanmadığın şeylerden başla mesela...sonra bi anda yapmak zor oluyo.....

sanada oluyo mu canım?? cevap yazacam diye 5 dk bekliyorum sayfanın açılmasını...sinir bozucu çok..

benim adet tarihlerim 6 mart 11 nisan ve 15 mayıs. olası 15 haziran olarak düşünürsek adetten 4gün önce korunmasız ilişkiye girdik eşimle acaba döllenme olur mu yumurtlama gecikmiş midir?

olabilir canım benim adetime 1 gün varken ben hamile kalmıştım geç döllenme oluyor ...

temmuzda artvin canım yakınmıyız kız

merhaba....adete yakın hamile kalma şansınız azda olsa vardır....yumurtan oluşup geç çatladıysa şansın var...

zaten cancAnek bi bayanın hamile kalma şansı ayda 24 saat ona denk gelmesi lazımmış döllenme 24 saatde oluyormuş kader kısmet sen bebek istiyormusun?

belli değil ama merkezdir sanırım nasıl artvin çok pahalı ve küçükmüş:44:

canım sahil tarafına düşseydin şöyle arhavi ya da hopa olsaydı daha memnun kalırdın....evet küçük bi şehir....bol bol ağaç ve kayalıklar vardır...doğası havası müthiştir...insanları cana yakındır...dediğim yerlerde olsaydınız canın sıkılmazdı ama merkezini bende çok sevmiyorum....ilçelerden sonra geliyo zaten....tepede kurulmuş yokuş bi şehir....çok tuhafına gelecek gördüğün zamn...ama ben çok seviyorum memleketi mi yaaa....çok gezilecek görülecek yeri var...tavsiye ederim...

trafik kazaları çok nadirdir...hırsızlık,kapkaç tarzı şeyler yoktur...çoğu insan kapılarını kilitlemeden uyur....bol bol çay fındık vardır...ilçelerinde..artvin zeytini meşhurdur....yaaa anlatılacak o kadar şey var ki..yaz yaz bitmez...

canım bizde internetden baktık çok güzel ama insan bilmeyince korkuyor ama sağol şimdi biraz rahatladım valla ama netten ev kiralarına baktım 700 filan diyor şaşırdım yani istanbulla aynı satılık ev 18000 diyor neyse hayırlısı canım

evet canım merkezinde kiralar çok pahalı....her ev sahibi ağız birliği yapmış gibiler...en kötü ev bile 400 500 tl den başlıyo...ama ilçelerinde böyle değil...200den başlar kiralar....ahh arhaviye düşseydin keşke....sahili falan güzeldir..merkezden daha iyi bence......ordan geçerken görürsün....
hemde memlekete gidince arhavide olsan görürdüm seni....

korkulacak bi durum yok canım...alışana kadar her şey ondan sonra sende ayrılmak istemezsin ordan...

Tünaydın kızlar..
Dün kontrole gittim, şükür bebeğim iyiymiş.
Doktor kız görüyorum hala dedi, hayırlısı...

Tünaydın kızlar..
Dün kontrole gittim, şükür bebeğim iyiymiş.
Doktor kız görüyorum hala dedi, hayırlısı...

evet canım orda kiralar düşük....yaşanılmayacak kadar kötü değil....ama az gelişmiş bi yer şavşat...idare edeblirsin tabi...

sağol canım teşekkür ederim hayırlısı inş. ordada mutlu oluruz yolun düşerse bizede gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…