Tünaydın kızlar..
Dün kontrole gittim, şükür bebeğim iyiymiş.
Doktor kız görüyorum hala dedi, hayırlısı...
Tünaydın kızlar..
Dün kontrole gittim, şükür bebeğim iyiymiş.
Doktor kız görüyorum hala dedi, hayırlısı...
sağol canım teşekkür ederim hayırlısı inş. ordada mutlu oluruz yolun düşerse bizede gelirsin
tünaydın bebikim....
korkuttular seni ama bak bebişin iymiş maşallah..
cinsiyeti konusunda ne çıkarsa bahtıma gibi bi şey oldu..
selam kızlar nabersiniz?
selam kızlar nabersiniz?
iyi akşamlar kızlar.
güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım
kızlar eşimin tayini doğuya çıktı pek hastane olmayan bir yer diye nihayet aşılamayı kabül etti inş. bu ay gerek kalmadığını öğrenirim Rabbim inş. bizede ve tüm isteyenlerede meleklerini yollar...
çok moralim bozuk kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceler...
champi akilver napayim ben bu adama simdi oglen tam birlikte cikicakken arkadasi aradi ve onlarla ciktinerdeyse 8saattir geziyo halada eve gelmedi simdi ben napayim bu adami bu saat icindede sadece bi mesaj atti sinirden migrenim azdi
ulen ben turkiyede oldugum halde hep tek oturuyombirde senin ki iyi ki mesaj atıyormuş.. benimki tellerime bile cevap vermez... 50 kere aradıgımı ve cevapsız kalan bir cok cagrı mesaj attıgımı bilirim
yemege beklerim sofra hazır adam haber vermez ark. buluştugu bekle babam beklee... ark. ayrılır aramışsın diye beni arargece 11 12 olmuş.. yada eve gelmiş neden aradın der ..yane hangisi daha hoş sen düşün..
anlıyorum seni de ama sende onu anla..
hemşooooooooo napıyon
bende acaba diyorum bi ara o moda giriyorum eğerki olursa şu olamıycak bu olamıycak gidemiycem eksik kalacam nasıl yaparım diye takıyorum kafaya ama bazende tamam ya vazgeçiyorum hepsinden olsun artık diyorum ama bak şimdi
salı akşamı GÜNÜM VAR
çarşamba akşamı EWLİLİK YILDÖNÜMÜM
perşembe akşamı YEĞENİME KIZ İSTİYCEZ
cuma akşamı AJDA PEKKAN KONSERİ
cumartesi gündüz eşimin yeğeninin ÇEYİZ ALIMI
pazar gündüz arkadaşımın oğlunun SÜNNET MEVLÜDÜ akşamı gelinimizin YEĞENİNİN DÜĞÜNÜ VAR
sen söyle şimdi bir haftalık program ULEYYYYNNNNNN DİYORUM BUNLARDAN BİLE VAZGEÇTİM EWDE OTURAYIM KAPI DIŞARI ÇIKMAYIM AMA OLSUN yeterki olsun diyorum bazende ii ya gezip tozup eğleniyorum diyorum ama nereye kadarrrr champpp nereye kadarrrr
slm hoşgeldin..iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz:) sen ne habersin?
iyiyiz canım sen nasılsın?
bide sana bişey sorcam sen detaylı ultrasona girdin mi? girdiysen nerede ?
iyidir tatlım yaa endokrinde randevum var saatin gelmesini bekliyom hava kapalı.. uyku havası var.. uyusam 2 saat sonra şeker ölçümüm var hareket etmem lazım ama ne yapsam sabah yerleri sildim şimdi ne yapsamki?:44:
Allah'a şükür bizde iyiyiz bebikim.. girdim tatlım international hospital'a gidiyorum ben orda girdim perinatalog prof. murat yayla yaptı. seninde aklında bulunsun bu detaylı ultrasonu perinatologlar yapmalıymış bak burda yazıyor
Detayl Ultrasonografi,kinci Dzey Ultrasonografi Fiyatlar Detayl Ultrason Perinatolog Perinatoloji Merkezi
leylikoya çok üzüldüm, inş. hiç beklemediği bi anda bebeği gelir..
nergise ne oldu?
aç bi müzik kendini çok zorlamadan oynayıver kıss...uyku muyku kalmaz o zamn...hem bebişinde oynamış olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?