Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Tünaydın kızlar..
Dün kontrole gittim, şükür bebeğim iyiymiş.
Doktor kız görüyorum hala dedi, hayırlısı...

tünaydın bebikim....
korkuttular seni ama bak bebişin iymiş maşallah..
cinsiyeti konusunda ne çıkarsa bahtıma gibi bi şey oldu..

sağol canım teşekkür ederim hayırlısı inş. ordada mutlu oluruz yolun düşerse bizede gelirsin

rica ederim canım ne demek....eşinle mutluyusan nerde yaşarsan yaşa hiç önemli değil....bak bana bu 6.taşınışım....bayburtu da hiç sevmem...ama eşim yaımda ya gerisi fasafiso...belli mi olur görüşürüz belki..

Elimle açtım kalbi
Elimle çizdim aşk
Bu yaz bütün aşklar erdi
Senin gene kalbin taş

Aşkım niye kıskandın
Hayat acımı bölüşmekten
Denemekten suçlandım
Bebeğim niye kızdın çok
Senin o çile yanaklarına
Yakışan yok talip çok

Yaradan seni benim elime
Günah işleme diye verdi
İçi dışı gibi açık olana

Elimle açtım kalbi
Elimle çizdim aşk
Bu yaz bütün aşklar erdi
Senin gene kalbin taş
Hak edenlere söz verdim
Uçurun beni göklerde

iyi akşamlar kızlar.

güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım

cnm hayırlısı olsun inş bebeğin süpriz yapar sana..

gözün aydın cnm...

çok moralim bozuk kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceler...

noldu nergiscim??

champi akilver napayim ben bu adama simdi oglen tam birlikte cikicakken arkadasi aradi ve onlarla ciktinerdeyse 8saattir geziyo halada eve gelmedi simdi ben napayim bu adami bu saat icindede sadece bi mesaj atti sinirden migrenim azdi

iyi dayanmışın valla ben eve almazdım geldiğinde...

helal sana champ her erkeğin aradığı kadınsın ama ben tele cvp vermese deli olurum...:84:

hemşooooooooo napıyon

slm cnm yoğun çalışıyom sen?

kızım bunlara gebişlikl engel degil ki... bi konser zorlar ayakta durmak zor gelir belin agrır.. oturursun izlersin felan caresi bulunur onunda..

gebişlik olsunda bunların hepsi kolay şeyler

slm hoşgeldin..iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz:) sen ne habersin?

iyidir tatlım yaa endokrinde randevum var saatin gelmesini bekliyom hava kapalı.. uyku havası var.. uyusam 2 saat sonra şeker ölçümüm var hareket etmem lazım ama ne yapsam sabah yerleri sildim şimdi ne yapsamki?:44:

iyidir tatlım yaa endokrinde randevum var saatin gelmesini bekliyom hava kapalı.. uyku havası var.. uyusam 2 saat sonra şeker ölçümüm var hareket etmem lazım ama ne yapsam sabah yerleri sildim şimdi ne yapsamki?:44:

aç bi müzik kendini çok zorlamadan oynayıver kıss...uyku muyku kalmaz o zamn...hem bebişinde oynamış olur....

allah iyilik versin canım..
biliyorum önemliymiş benimde 1 ay sonra araştırmalara başladım
doktorum bi kaç tane prof önerdi ama karar veremedim; gittik klinikte bi prof var onu tavsiye etti doktorum
ama biraz pahalı geldi; 450 tl miş. sen ne kadara yaptırdın sorması ayıp?

leylikoya çok üzüldüm, inş. hiç beklemediği bi anda bebeği gelir..
nergise ne oldu?

selam kızlar
bebikim bana bişey olmadı leylikodan güzel habere o kadar çok ümitlenmişim ki dün çok moralim bozuldu onun için topikte duramadım gittim yattım

siz ne yapıyonuz büyüttünmü bebiki ( oğluşunumu desem kızçenimi desem bilemedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…