Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bu arada bizde urfada kaldık çıkmadı tayinnn

dün eve gittim yatağımın üstünde bi demet çiçek ve hediye paketi...çiçek te bi not düşünemediğimi sanmıştın süpriz yapmak istedim

çok mutlu oldum beni çok üzdü ama tam unutmuşken süpriz yaptı....bi de ayakkabı almışş

bende çok üzüldüm...hayırlısı olsun inş.
dr kız dedi, büyüyo maşallah..

Heyyyyy bu ne kalabalık böyle herkes buralarda ben şimdi soda içiyordum amanın oda ne rahme bi sancı girdi anlatamam bi kaç gündürde inanılmaz hareketlenmeler hissediyorum sanki regl patladı patlayacak acaba erken mi gelecek ne olacak

bende de ara ara batmalar var daha bat a 10 gün var senın ne kadar var cnm

bende de ara ara batmalar var daha bat a 10 gün var senın ne kadar var cnm

slm arkadaşım benim normalde cuma günü 3 gün var işte ama bu olaylar birkaç gün oldu içimde sanki maç yapıyorlar malum benim ümidim yok çünkü hepsi korunmalıydı ilişkilerimin ama niçin böyle oluyor.

inanki fiyatını bilmiyorumbebikim ama benim acıbadem sigortam olduğu için baya indirim yapıyolar.o indirim yapılan miktarında %25 ini ödüyoruz.

bütün kızlar bana kulak verin bir soru sorcam ilişkiden sonra neler yapıosunuz kısaca alayım herke fıkrını yaptıklarını solesın bırbırımızden feyz alarak dogru yola gidelım?

bütün kızlar bana kulak verin bir soru sorcam ilişkiden sonra neler yapıosunuz kısaca alayım herke fıkrını yaptıklarını solesın bırbırımızden feyz alarak dogru yola gidelım?

ilk ben başlayayım hemen sonrasında belıme yastık koyarak ayaklarımı 30 dk havaya dikiyorum sonrasında uyuyorum kalkmıyorum hiç

nasıl korunmalıydı korundun mu yani anlamadım orasını

ewet ama ben değil eşim işte korunuyordu kürtajdan sonra adam bebek istemiyo rahat yaşama ihtiyacı varmış bu durum zamanı çok yorulmuş üzülmüş şimdide biraz dinlenecekmiş.o yüzden bende umut namına bişey yok anlayacağın

benımkı de tam tersıne aılecek bebegı cok ıstıolar eger eşin korunuyosa sana bı tavsıye al eline iğneyi kondmun heryerıne delik aç ınan hiçbişi anlamaz buda bi yöntem

inanki fiyatını bilmiyorumbebikim ama benim acıbadem sigortam olduğu için baya indirim yapıyolar.o indirim yapılan miktarında %25 ini ödüyoruz.

senin yaptırdığın yere sordum da 680tl dedi yuh dedim orası daha pahalıymış
bende yaptırsaydım keşke sağlık sigortası hep boşvermiştim..
neyse artık ödicez sağlık olsun
ama araştırmaya devam

benımkı de tam tersıne aılecek bebegı cok ıstıolar eger eşin korunuyosa sana bı tavsıye al eline iğneyi kondmun heryerıne delik aç ınan hiçbişi anlamaz buda bi yöntem

Ne o arkadaşım akşam kanal d deki kanıt programını mı izledin aynen öyle yaptı kadın....... ama bizimki öylede değil normal yoldan yani

SÜPER CANIM YAAA urfada kal ben yanına gelmedende gitmeee

Yaaaa pek bilmiyorum ama şey benim doktorumun eşi BAKIRKÖY ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BAKIRKÖY de doktorum özel ya oda hamilelerini ona yolluyo ücretsiz bakılıyor.

bu fikri hiiiiiiiiiçççççççççççççççç sevmedimm.. insan eşini neden kandırsın arkasından iş cevirsin yaa.. adam demicek mi ben kondom kullandım bu ne ? şey ben delmiştim...sonra o adam sana nasıl güvenecek ? sen nasıl ona bakacaksın? salak mı bu herifler ?
hiç sevmem böle şeyleri hiiiççççççç...

arada yumurta günümü unuttugunu düşünüp yanaşıyorum ondan bile kandırıdıgımı düşünüp vicdan yapıyorum.. söylüyorum hemen ben böle böle düşndüm ama yanlış birşey içim rahat etmedi diyom... o da diyor ki sen yumuş günlerini biliyom güzelim morti oluyorum tabe

bizimki de yaptırcaktı yaptırdı galiba ama 1 sene beklicekmişim mi ne öle bişey dedii.. gebelik için tedavileri felan yapılabilmesi için.. anadolu sigorta..

Ne o arkadaşım akşam kanal d deki kanıt programını mı izledin aynen öyle yaptı kadın....... ama bizimki öylede değil normal yoldan yani

ya dun gece bende o diziye baktım sinirlerim gerildi.. harbiden öle anne - babaların oldugunu bildigim için kriz gecirdim seyrederken.. büyük terbiyesizlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…