selam kızlar
bebikim bana bişey olmadı leylikodan güzel habere o kadar çok ümitlenmişim ki dün çok moralim bozuldu onun için topikte duramadım gittim yattım
siz ne yapıyonuz büyüttünmü bebiki ( oğluşunumu desem kızçenimi desem bilemedim)
Heyyyyy bu ne kalabalık böyle herkes buralarda ben şimdi soda içiyordum amanın oda ne rahme bi sancı girdi anlatamam bi kaç gündürde inanılmaz hareketlenmeler hissediyorum sanki regl patladı patlayacak acaba erken mi gelecek ne olacak
selam kızlar ne haber?[/QUOTEslm canımsenide bu topikte buldum şükür.malum bizim kısların herbiri ayrı bi topikte.kıss sen bana yumurtlama günlerimi yazmıştın ya işte heepo günlerde çalıştım işşallah bebiş gelicek
bende de ara ara batmalar var daha bat a 10 gün var senın ne kadar var cnm
allah iyilik versin canım..
biliyorum önemliymiş benimde 1 ay sonra araştırmalara başladım
doktorum bi kaç tane prof önerdi ama karar veremedim; gittik klinikte bi prof var onu tavsiye etti doktorum
ama biraz pahalı geldi; 450 tl miş. sen ne kadara yaptırdın sorması ayıp?
selam kızlar ne haber?[/QUOTEslm canımsenide bu topikte buldum şükür.malum bizim kısların herbiri ayrı bi topikte.kıss sen bana yumurtlama günlerimi yazmıştın ya işte heepo günlerde çalıştım işşallah bebiş gelicek
cnm ben bebek ısteyen her topıkte yardım etmek amacaıyla bulunabılıyorum tabıı kendıme de yardım etmeye çalışıorum senın bat neydi
slm arkadaşım benim normalde cuma günü 3 gün var işte ama bu olaylar birkaç gün oldu içimde sanki maç yapıyorlar malum benim ümidim yok çünkü hepsi korunmalıydı ilişkilerimin ama niçin böyle oluyor.
bütün kızlar bana kulak verin bir soru sorcam ilişkiden sonra neler yapıosunuz kısaca alayım herke fıkrını yaptıklarını solesın bırbırımızden feyz alarak dogru yola gidelım?
nasıl korunmalıydı korundun mu yani anlamadım orasını
ewet ama ben değil eşim işte korunuyordu kürtajdan sonra adam bebek istemiyo rahat yaşama ihtiyacı varmış bu durum zamanı çok yorulmuş üzülmüş şimdide biraz dinlenecekmiş.o yüzden bende umut namına bişey yok anlayacağın
inanki fiyatını bilmiyorumbebikim ama benim acıbadem sigortam olduğu için baya indirim yapıyolar.o indirim yapılan miktarında %25 ini ödüyoruz.
benımkı de tam tersıne aılecek bebegı cok ıstıolar eger eşin korunuyosa sana bı tavsıye al eline iğneyi kondmun heryerıne delik aç ınan hiçbişi anlamaz buda bi yöntem
cnm hayırlısı olsun inş bebeğin süpriz yapar sana..
gözün aydın cnm...
noldu nergiscim??
iyi dayanmışın valla ben eve almazdım geldiğinde...
helal sana champ her erkeğin aradığı kadınsın ama ben tele cvp vermese deli olurum...:84:
slm cnm yoğun çalışıyom sen?
bu arada bizde urfada kaldık çıkmadı tayinnn
dün eve gittim yatağımın üstünde bi demet çiçek ve hediye paketi...çiçek te bi not düşünemediğimi sanmıştın süpriz yapmak istedim
çok mutlu oldum beni çok üzdü ama tam unutmuşken süpriz yaptı....bi de ayakkabı almışş
senin yaptırdığın yere sordum da 680tl dedi yuh dedim orası daha pahalıymış
bende yaptırsaydım keşke sağlık sigortası hep boşvermiştim..
neyse artık ödicez sağlık olsun
ama araştırmaya devam
Ne o arkadaşım akşam kanal d deki kanıt programını mı izledin aynen öyle yaptı kadın....... ama bizimki öylede değil normal yoldan yani
benımkı de tam tersıne aılecek bebegı cok ıstıolar eger eşin korunuyosa sana bı tavsıye al eline iğneyi kondmun heryerıne delik aç ınan hiçbişi anlamaz buda bi yöntem
senin yaptırdığın yere sordum da 680tl dedi yuh dedim orası daha pahalıymış
bende yaptırsaydım keşke sağlık sigortası hep boşvermiştim..
neyse artık ödicez sağlık olsun
ama araştırmaya devam
Ne o arkadaşım akşam kanal d deki kanıt programını mı izledin aynen öyle yaptı kadın....... ama bizimki öylede değil normal yoldan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?