Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

cok dogru soyluyosun canim ikna yolu en iyisi oyle numaralarla adami kandirmak bencede hic dogru degil

bu faasullllyaaaaaa 7.5 liiraaaaaaaa hem oynasın hooop hoppp hem kaynasıınn yandan güzelim yanndann seviyoommm seni canndannnn heyyy ...

Son düzenleme:

daha bir sürüü var butik pasta ve kurabiyeler yapan her yer bunları yapıyor.
ingiltere de cok fazla magaza var bunları yapan. sanırım almanyada da vardır

Eki Görüntüle 209833

daha bir sürüü var butik pasta ve kurabiyeler yapan her yer bunları yapıyor.
ingiltere de cok fazla magaza var bunları yapan. sanırım almanyada da vardır

canim turkiyede okutucam insaallah mevlutunu nasipse bayramda gelmeyi dusunuyorum hemde annem yanimda olamiyoya cok merak ediyo oda gozuyle gorup rahatlamis olur biraz

hehehe düşünsenize bunu pembe renkten yapacsınız donuda fırfırlı olacak gelde o popişi ısırma hehehehe

hahaha bende süperim hee doncuk zaten fırfırlıymış hehehe

ecrin bu biberon sitesi cok uygun fiyata cekiyor herşeye ama hiç ürün almadım.. güvenemedim ama fiyat için fikir veriyor.. kıyas yaparsın..
nette baktım kimi kadın almış bu siteden bişeyler ama ama ama ...

Son düzenleme:
ecrin o zaman şanslısın burada hem daha ucuz hemde inan daha cok çeşit var..
2 sene önce buradan almanyaya küçük ahşap gemi göndermiştim lavantalı mıknatıslı ( sünnet içindi ) pulladık boncukladık. orada ki butün misafirler şaşırmış nerden buldunuz şahane bunlar diye.. göya cok çeşit ve güzel şeyler yokmuş orada ??

BabyFlo Pink Bebek ekeri | ikolata eker iekleri

bak buradan alışveriş yapıyom güzel oluyor kek çicekleri

bu aradfa benim elimden bu tür şeyler geldigi için kendim yapma taraftarıyım.. istersen kurabiye tarifini ve malz. aldıgım yerin net adresini felan verebilirim. kendiniz süslersiniz. sonrada poşet satan yerler var boy boy - plastik bardak vs.. şeyler onlarda da tahta cubuk ( karıştırıcı yane ) ve poşet alıp kurabiyeyi koy torbaya kurdele veya neyle baglıcaksan bagla süsle. süslü sepetler hazır satılıyor 20 tl ye bile var koy sepetin içine her gelene gezdirin sepeti..
kurabiyeleri ben dügün nişan vs. kutlama yaş günü ikramı olarak cook yaptım.. lezettli kolay ve cabuk bozulmayan kıtır bişey oluyor

hem canim burda okutsak mevlutunu kimi cagiricamki kaynananin birkac arkadasindan baska kimse yokki
ben kactim canim isler beni bekler yardimlar icin cok tesekkur ettim cok faydali oldu sahane seyler varmis arastirdim simdi yerleri eminönundeymis galiba olmadi oraya gidip almak lazim

oo ben duş alayımda dışarı cıkıcam daha ayy oyyy

kendinize iyi bakun D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…