mattika nasılsın canım ? testlerinin çıkmasına az kaldı demi..
hımmm bari film felan seyredem havadan mıdır sudan mıdır bilmem böleee bir rehavet var üstümdee
grş hanımlar iyi gecelerr :)
kızlarrr nerdesnız yaaaaa ben doktordan geldım 3lu test ıcın ultrason ıyı dedı doktor kan sonucları yarın cıkacak bugun bebısıme ciciler aldım hepsı cok guzelrabbım topıkdekı butun arkadaslarıma ciciler almayı nasıp etsın
günaydın esra....umarım sonuçların iyi çıkar....
günaydınn canımm inşallah iyi çıkarr daa hamilelğin keyfini daha bir güzel sürerizz dua et canımm hepimizee sen nasılsın
inş..canım...riskli günleri atlattın sayılır...bundan sonrası keyif...hamişliğin tadını çıkarıcan inş..bende iyim canım işte...adetime 2 gün var..bakalım ne olacak.....
günaydın canım nasılsınnn bu site nezaman düzelcek yaaa
yumurtası gelişene, bebeginin testi iyi cıkana ve ev işlerini bitirenlerehayırlısı olsunnnnn cok sevindimmm ellerine sagglıkkkkkk
günaydın topikkk.......:83::83::83::83::83::83::83::83:
kızlarrrr günaydınnnn canımm sevindimm inşallah sonucun güzel çıkar ben de dün hastanedeydim doktor ultrosandan bakmak istemedi yeni baktık dedi bende bakalım diye ısrar edince baktı iyi dedi bende kan verdim 3 lü için ama benimki 1 hafta sonra çıkacakmışş ankara ya gidiyor seninki hemen çıkıyor neyse sonuçlar iyi olsunda
günaydın milettttt nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?