Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlarrr nerdesnız yaaaaa ben doktordan geldım 3lu test ıcın ultrason ıyı dedı doktor kan sonucları yarın cıkacak bugun bebısıme ciciler aldım hepsı cok guzel rabbım topıkdekı butun arkadaslarıma ciciler almayı nasıp etsın

slm kızlarrr dixcem de neden kimse yok

iş çıkışı dr gittim yumurtalar büyüyo cum ayine gel dedi....eve geldim buzdolabımı temizledim mutfak örtülerimi yıkamıştım ütüledim onları yerleştirdimmm
ve saat 9 da bitti işim ....yarında biraz işim var sonra bitiyo temizlik....

yumurtası gelişene, bebeginin testi iyi cıkana ve ev işlerini bitirenlere hayırlısı olsunnnnn cok sevindimmm ellerine sagglıkkkkkk

mattika nasılsın canım ? testlerinin çıkmasına az kaldı demi..

bebik sen nasılsın ? mercümk iyiymiş :) okudum gecmişi allah tamamına erdirsin canım

hımmm bari film felan seyredem havadan mıdır sudan mıdır bilmem böleee bir rehavet var üstümdee
grş hanımlar iyi gecelerr :)

mattika nasılsın canım ? testlerinin çıkmasına az kaldı demi..

kimse yok diye kapatmıştım siteyi görmemişim. genetik ve pıhtılar haftasonuna kadar çıkcak bakalım

hımmm bari film felan seyredem havadan mıdır sudan mıdır bilmem böleee bir rehavet var üstümdee
grş hanımlar iyi gecelerr :)

film izledim ben de içim bayıldı.. gişe memuru diye bi film. adından belli sıkıcı olduğu ama izledim işte

kızlarrrr günaydınnnn canımm sevindimm inşallah sonucun güzel çıkar ben de dün hastanedeydim doktor ultrosandan bakmak istemedi yeni baktık dedi bende bakalım diye ısrar edince baktı iyi dedi bende kan verdim 3 lü için ama benimki 1 hafta sonra çıkacakmışş ankara ya gidiyor seninki hemen çıkıyor neyse sonuçlar iyi olsunda

günaydınn canımm inşallah iyi çıkarr daa hamilelğin keyfini daha bir güzel sürerizz dua et canımm hepimizee sen nasılsın

inş..canım...riskli günleri atlattın sayılır...bundan sonrası keyif...hamişliğin tadını çıkarıcan inş..bende iyim canım işte...adetime 2 gün var..bakalım ne olacak.....

inş..canım...riskli günleri atlattın sayılır...bundan sonrası keyif...hamişliğin tadını çıkarıcan inş..bende iyim canım işte...adetime 2 gün var..bakalım ne olacak.....

günaydın canım nasılsınnn bu site nezaman düzelcek yaaa

yumurtası gelişene, bebeginin testi iyi cıkana ve ev işlerini bitirenlere hayırlısı olsunnnnn cok sevindimmm ellerine sagglıkkkkkk

tşklerrr champpp

günaydın topikkk.......:83::83::83::83::83::83::83::83:

günaydın apekkkk işlerini hafiflettinmi?

cnm inş sonuçlar iyi çıkar Allaha emanet bebişin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…