Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

tşklerrr champpp

günaydın apekkkk işlerini hafiflettinmi?

cnm inş sonuçlar iyi çıkar Allaha emanet bebişin....

canım hergün ufak ufak yapıyorum ..dün hiçbi şey yapamadım huysuzlandım hiçbi şey yapmak gelmedi içimden...bugünde daha bi şey yapmış değilim...yumurta kapıya dayanınca görecem kendimi....ayyyyyyyy daraldım iyice yaaa..ne zor iştir bu taşınmak...

günaydın beybi....iyi diyelim iyi olalım...sen ne yapıyosun??

iyiyim cnm nolsun dün dr gittim büyüyomuş yumurtalar...onun dışında yoğun çalışıyom başka bi sıkıntı yok çok şükür....

evt cnm her gün öğlene kadar mesela azar azar yapsan kendini sıkmadan....ben ev temizliğimi öyle yaptım...bi gün halı topladım bi gün küçükleri yıkadım sonra da tek tek odalara her gün bi oda haftasonu dinlendim..önceki gün mutfağı yaptım dün de buzdolabını temizledim ve örtülerini ütüledim serdim...bugün de banyo wc temizlersem işim bitti artık bende çalışma günlerine geçeceğim için iş yapmicamm....

günaydın nasılsınız....
hamiş ve hamiş adayları

bebikim ben de yataktan kalkamıyorum
bütün boşluıkları değerlendirip uyuyorum

günaydın nasılsınız....
hamiş ve hamiş adayları

bebikim ben de yataktan kalkamıyorum
bütün boşluıkları değerlendirip uyuyorum

günaydın derya..
ilk 3 ay bende her bulduğum boşlukta uyurdum, öğlen 2 de zor uyanırdım...
ama şimdi yatamıyorum o kadar, hem açlıktan hemde karnım rahatsız ediyo artık.
sende ilerleyen aylarda bu şekil olursun..şimdi bol bol dinlen..

hadi bakalım yumoşları büyüttün şimdi gerisinide güzel bi şekilde yerine getir...günaşırı çalışın...o yumoşalr bebişe dönüşür inş...

yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum canım..adam akıllı biraz çalışsan daha iyi olacak ama yapamıyorum işte...bugün kararlıyım biraz ama başımım ağırısı geçsinde öyle yapamaya başlayacağım...

ellerine sağlık canım...bitirmişin temizliğini ne güzel...

bebik mrbbb bende dün doktora gittim 3 lü test için inşallah güzel çıkar sen nezaman gidicenn benim karnımda beni rahatsız ediyorr ayaklarım ellerim nasıl yanıyor benimki kız seninkide kız sanırım kızının adını ne koyacann inşallah sağlıkla kucağımıza alrızz yaaa saçma sapan rüyalar görüyorum sende de öyle oluyormuu

evet cnm yavaş yavaş yap ki yığılmasın..büyütme gözünde bi bakarsın taşınmışsın...seninde eline sağlık cnm...

hamiş haberi ne zamandır alamıyoruz inş apek miştirrrrr

inşallahhh inşallahhhhh

merhaba canım...
3lü teste gerek yok dedi dr..1 ay sonra detaylı ultrasona gircem, senden de istedi mi?
benimde elim ayağım yanıp şişiyor, normal şeyler bunlar..
isim düşünmedik daha, rüyada pek görmüyorum bu aralar
ben görürsem direk yaşıyorum o olayı, inş. iyi rüyalar nasip eder rabbim.

xeda+
esrahayal
bebikim+
apekmimek+
superisi33+ günaydın kızlar nasılsınızzz esra benım üçlü test sonuclarım bugun cıktı ama gıtmıycem almaya çok yorgunummm

:) uyarın için teşekkür ederim
o zaman ben bu günlerin kıymetini bilip bol bol uyumalayım

xeda+
esrahayal
bebikim+
apekmimek+
superisi33+ günaydın kızlar nasılsınızzz esra benım üçlü test sonuclarım bugun cıktı ama gıtmıycem almaya çok yorgunummm

herkes 3lü test yaptırmış, dr neden gerek gördü buna canım?
yoksa tedbir amaçlı mı yapıldı??

bana gerek yok yapmamıza dedi!!!

ıklı test gayet guzel cıktı benım doktor hiçbir şeyi atlamıyo her ay banada test yapar hormon kan ıdrar aklına ne gelıyosa

iyi bari..biz karıştırdıkça bişeyler çıktığı için bana yapmıyo heralde
hayırlısı bakalım..senden istedi mi detaylı ultrason??

Son düzenleme:
hamiş haberi ne zamandır alamıyoruz inş apek miştirrrrr

ayyy inş..canımm.................

günaydın kızlar

günaydın canım..................

xeda+
esrahayal
bebikim+
apekmimek+

günaydınnn aslı.....ne oldu niye yorgunsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…