merhaba canım...
3lü teste gerek yok dedi dr..1 ay sonra detaylı ultrasona gircem, senden de istedi mi?
benimde elim ayağım yanıp şişiyor, normal şeyler bunlar..
isim düşünmedik daha, rüyada pek görmüyorum bu aralar
ben görürsem direk yaşıyorum o olayı, inş. iyi rüyalar nasip eder rabbim.
xeda+
esrahayal
bebikim+
apekmimek+
superisi33+ günaydın kızlar nasılsınızzz esra benım üçlü test sonuclarım bugun cıktı ama gıtmıycem almaya çok yorgunummm
ıklı test gayet guzel cıktı benım doktor hiçbir şeyi atlamıyo her ay banada test yapar hormon kan ıdrar aklına ne gelıyosa
piştttttttt kızlar selam verdik nerdesiniz
benim doktor 3 lü test yapmıyordu bir protein ölçüyormuş aynı şeymiş bende farketmez dedim sonuçta özel hastane o da yapalım dedi yani olay aslında şöyle gelişti bana ultrosandan bakmayacaktı sadece kan alacaktı bende bebeğimi görmek istiyorum deyince baktı ve kafasını ölçtü onu 3 lü teste iliştirdi 3 lü test için ultrosana bakması lazım dı demekii banada dediki sonucu aldıktan sonra görüşürüz dedi sonuç 1 hafta sonra çıkacak aslının ki 1 gün sonra çıkıyor heralde benimki ankaraya gidecekmiş 2 li testimde 1 haftada geldi 21 .haftada gitmem lazımmış ayrıntılı ultrosandan bakacakmışş öyle işte
günaydın hatunlar:82:
nasılsınız
günaydın mattika iyiyiz şükür
sen nasılsın?
ehnuz bısı soylemedı belkı sonucları gorunce syler cnm sız ozelde yaptırıyosunuz tahlıllerı ben dogum hastanesınde yaptırıyorumiyi bari..biz karıştırdıkça bişeyler çıktığı için bana yapmıyo heralde
hayırlısı bakalım..senden istedi mi detaylı ultrason??
cnm dun ddktordaydım bırazda alısverıs yaptım yoruldum
ayyy inş..canımm.................
günaydın canım..................
günaydınnn aslı.....ne oldu niye yorgunsun....
doktor bugun hastanede yok cnmbenim doktor 3 lü test yapmıyordu bir protein ölçüyormuş aynı şeymiş bende farketmez dedim sonuçta özel hastane o da yapalım dedi yani olay aslında şöyle gelişti bana ultrosandan bakmayacaktı sadece kan alacaktı bende bebeğimi görmek istiyorum deyince baktı ve kafasını ölçtü onu 3 lü teste iliştirdi 3 lü test için ultrosana bakması lazım dı demekii banada dediki sonucu aldıktan sonra görüşürüz dedi sonuç 1 hafta sonra çıkacak aslının ki 1 gün sonra çıkıyor heralde benimki ankaraya gidecekmiş 2 li testimde 1 haftada geldi 21 .haftada gitmem lazımmış ayrıntılı ultrosandan bakacakmışş öyle işte
canım telefon açç öyle öğeren ben valla hemen giderdim rahat olmak da güzell ben biraz pimpirikliyim sanırım ama rahat olmak çokk isterdimmm canım inşallah sonuçlarımız güzel çıkarr
aminnn cnm inşallahhhhmaşallah bebişler büyüyor inş. sağ salim doğar artık yeni hamileler lazım topiğimize inş. sıra bizlerdedir
bebik sen dikatli bir bayansın 2 li testini alıp inceledinmi doktor bana güzel dedi bende tabi oran sordum 1/1486 öyle dedi sonuç seninki kaç çıkmıştı
2 li 3 lü normal çıkmasına rağmen bebeği downlu olanlar var
ya da tam tersi alalım deyip de sağlıklı doğanlar
sonuç bi oran olarak çıkıyo
istatistik yanıltıcıdır hep
ben yaptırmayı düşünmüyodum bunları dr çok ısrar etmedikce
usg de ölçümleri normalse kalbi atıyosa daha ne olsun
o çıkanlar sadece ihtimal, her ihtimal olabilir oran düşük diye ya da yüksek diye kesin sonuç değil ki
anladım canım bana da sordu istersen yapalım ama gerek yok dedi.
bende korkudan boşverin kalsın buda dedim..
çok bilgi de bazen mutsuzluk getiriyo..
detaylı ultrason için bi kaç dr önerdi,bu işin uzmanı olan..
onları araştırıyorum bende..
gunaydin kizlar kahvalti yapiyorum sonrada biraz evi temizliycem sizde neler var
bende sordum saglıklı negerek var dıye sadece bu testler down sendromu ıcermıyo bebktekı gelısımındekı eksıklerde ortaya cıkıyo dedı o degerlere gıre ılac takvıyesı yapıyolarmıs cnm bebıkım detaylı ultrason evt ıkılı testtede gırdım bundada unutmusum cnm dun bı bayanla tanıstım 3lu testte bebekte demır eksıklıgı çıkmış ve takvıye yapmıs doktoru bence gereklı testler her ay sadece bebek degıl benım saglıgımıda kontrol edıyo duzenlı tahlıler dogumu da etkıler dıyo ne bılım yaaaa hayırlısı2 li 3 lü normal çıkmasına rağmen bebeği downlu olanlar var
ya da tam tersi alalım deyip de sağlıklı doğanlar
sonuç bi oran olarak çıkıyo
istatistik yanıltıcıdır hep
ben yaptırmayı düşünmüyodum bunları dr çok ısrar etmedikce
usg de ölçümleri normalse kalbi atıyosa daha ne olsun
o çıkanlar sadece ihtimal, her ihtimal olabilir oran düşük diye ya da yüksek diye kesin sonuç değil ki
günaydın canım afiyet olsun..
bedne biraz ortalığı toplayıp dışarı çıkcam alışverişe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?