Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

benim doktor 3 lü test yapmıyordu bir protein ölçüyormuş aynı şeymiş bende farketmez dedim sonuçta özel hastane o da yapalım dedi yani olay aslında şöyle gelişti bana ultrosandan bakmayacaktı sadece kan alacaktı bende bebeğimi görmek istiyorum deyince baktı ve kafasını ölçtü onu 3 lü teste iliştirdi 3 lü test için ultrosana bakması lazım dı demekii banada dediki sonucu aldıktan sonra görüşürüz dedi sonuç 1 hafta sonra çıkacak aslının ki 1 gün sonra çıkıyor heralde benimki ankaraya gidecekmiş 2 li testimde 1 haftada geldi 21 .haftada gitmem lazımmış ayrıntılı ultrosandan bakacakmışş öyle işte

xeda+
esrahayal
bebikim+
apekmimek+
superisi33+ günaydın kızlar nasılsınızzz esra benım üçlü test sonuclarım bugun cıktı ama gıtmıycem almaya çok yorgunummm

canım telefon açç öyle öğeren ben valla hemen giderdim rahat olmak da güzell ben biraz pimpirikliyim sanırım ama rahat olmak çokk isterdimmm canım inşallah sonuçlarımız güzel çıkarr

ıklı test gayet guzel cıktı benım doktor hiçbir şeyi atlamıyo her ay banada test yapar hormon kan ıdrar aklına ne gelıyosa

maşallah bebişler büyüyor inş. sağ salim doğar artık yeni hamileler lazım topiğimize inş. sıra bizlerdedir

Son düzenleme:

anladım canım bana da sordu istersen yapalım ama gerek yok dedi.
bende korkudan boşverin kalsın buda dedim..
çok bilgi de bazen mutsuzluk getiriyo..
detaylı ultrason için bi kaç dr önerdi,bu işin uzmanı olan..
onları araştırıyorum bende..

bebik sen dikatli bir bayansın 2 li testini alıp inceledinmi doktor bana güzel dedi bende tabi oran sordum 1/1486 öyle dedi sonuç seninki kaç çıkmıştı

günaydın mattika iyiyiz şükür
sen nasılsın?

iyiyim ben de bebik
bugün okul tatil, bi sınav varmış o yüzden
evde çatlamaya patlamaya başladım
tatil olsada yüzsek gezsek yüzsek gezsek

bebik 2 li testi bile hiç yaptırmayan var. avrupa birliği diye ölürüz orda gerekli bi durum görülmedikçe yapılmıyo bu testler
bizim burda vur deyince öldürüyolar her konuda
para için midir nedir herşey yapılıyo

iyi bari..biz karıştırdıkça bişeyler çıktığı için bana yapmıyo heralde
hayırlısı bakalım..senden istedi mi detaylı ultrason??
ehnuz bısı soylemedı belkı sonucları gorunce syler cnm sız ozelde yaptırıyosunuz tahlıllerı ben dogum hastanesınde yaptırıyorum

ayyy inş..canımm.................

günaydın canım..................

günaydınnn aslı.....ne oldu niye yorgunsun....
cnm dun ddktordaydım bırazda alısverıs yaptım yoruldum
doktor bugun hastanede yok cnm
maşallah bebişler büyüyor inş. sağ salim doğar artık yeni hamileler lazım topiğimize inş. sıra bizlerdedir
aminnn cnm inşallahhhh

2 li 3 lü normal çıkmasına rağmen bebeği downlu olanlar var
ya da tam tersi alalım deyip de sağlıklı doğanlar
sonuç bi oran olarak çıkıyo
istatistik yanıltıcıdır hep
ben yaptırmayı düşünmüyodum bunları dr çok ısrar etmedikce
usg de ölçümleri normalse kalbi atıyosa daha ne olsun
o çıkanlar sadece ihtimal, her ihtimal olabilir oran düşük diye ya da yüksek diye kesin sonuç değil ki

evet bende o nedenle yaptıralım demedim, ultrason ve ölçümlerim iyi dedi dr
bende siz öyle diyorsanız doğrudur dedim, kapattım o konuyu..

Son düzenleme:

canım ayrıntılı ultorsonumu benim doktor yapacak seninkide yapar

bende sordum saglıklı negerek var dıye sadece bu testler down sendromu ıcermıyo bebktekı gelısımındekı eksıklerde ortaya cıkıyo dedı o degerlere gıre ılac takvıyesı yapıyolarmıs cnm bebıkım detaylı ultrason evt ıkılı testtede gırdım bundada unutmusum cnm dun bı bayanla tanıstım 3lu testte bebekte demır eksıklıgı çıkmış ve takvıye yapmıs doktoru bence gereklı testler her ay sadece bebek degıl benım saglıgımıda kontrol edıyo duzenlı tahlıler dogumu da etkıler dıyo ne bılım yaaaa hayırlısı

günaydın canım afiyet olsun..
bedne biraz ortalığı toplayıp dışarı çıkcam alışverişe...

tesekkur ettim canim bende esim geldikten sonra gitcem alisverise
kizlar bende regli agrisi gibi agri oluyo 2gundur cok az ama yaklasik 1dakika oluyo sonra geciyo sonra tekrar oluyo bende neden oluyo diye annemi agridim normalmis son ayda oldugum icin ay agrisiolurmus bebegim hazirliyo kendini doguma ufak ufak sanciyla basliyo herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…