canım ayrıntılı ultorsonumu benim doktor yapacak seninkide yapar
yaş riski mi biomkimyasal Triosmy 21 riski mi bu yazdığın?
günaydınnnnnn vayyy kızlar bu ne kalabalık
nasılsınız yeni haberlermi var yoksa
bende duştan çıktım şimdi annem geldi kahvaltı yapcaz sonrada dışarı çıkcaz
ya kızlar cinsiyet hangi haftada belli oluyodu bebikim sen kaçıncı haftada öğrendin
hadi ya daha çok var o zaman16. haftada bellı oluo..erkekse hemen gosterıo zaten kız sa saklanıo edepli utangac takılıo
meraba canım ya hiç cinsiyet düşünmemştim ama şu sıralar ne acaba demeye başladım sağlıklı olsunda ikisinede çok sevinirimgunaydin canim cinsiyet olayi herkeste degisik olabliyo ben 16haftalikken turkiyede kiza benziyo demisti 18haftada kiz dedi kuzenimin esi 13haftalikti erkek demislerdi erkek bebek daha once gozukuyo galiba
Günaydın Topik Ahalisinasılsınız bakem
meraba canım ya hiç cinsiyet düşünmemştim ama şu sıralar ne acaba demeye başladım sağlıklı olsunda ikisinede çok sevinirim
meraba canım ya hiç cinsiyet düşünmemştim ama şu sıralar ne acaba demeye başladım sağlıklı olsunda ikisinede çok sevinirim
evvt benımde doktorum yapmadı uzman doktora gonderdıbenim dr yapmıyo, bu işin uzmanı bi dr varmış ona yolladı beni..
günaydınnnnnn vayyy kızlar bu ne kalabalık
nasılsınız yeni haberlermi var yoksa
bende duştan çıktım şimdi annem geldi kahvaltı yapcaz sonrada dışarı çıkcaz
ya kızlar cinsiyet hangi haftada belli oluyodu bebikim sen kaçıncı haftada öğrendin
bebikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hani bi ara çin takvimi filan bahsetmiştiniz ya ona göre benim bebişmin cinsiyetine bakarmısın
bebikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hani bi ara çin takvimi filan bahsetmiştiniz ya ona göre benim bebişmin cinsiyetine bakarmısın
çin takviminde benim kız gorunuyodu ama olmadı takvım yanıldı
galiba meraktan ölücem gibi geliyo bana dabaslarda ole oluo ama hamılelık ılerleyınce gorcem ben senı meraktan ölcentabıkı onemlı olan saglık lı olması herseyden once ama ınsan merak edıo guzeller guzelı prensesı mı yoksa karızmatık prensı mı olcanı
aaaaa kızmı aldın hep hayırlısı olsun tekrar alışveriş yaparsın sende olsun artık onunda zevki başka oluramin canim bende hala var acaba dogrumu gorduler diye dusunuyorum 18.haftadan sonra bakilmadi bidaha simdi 1ayimiz var saglikli olsunda priblem degil ama tabiki merak ediyoruz ben mesela cin takvimi rus takvimi hep baktim onlarda erkek cikiyo hamilelik belirtilerini okuyorum bagzilari kiza uyuyo bagzilari erkege sonra ruyalariminm aciklamasina bakiyorrum kiz bebek gozukuyo rabbim saglikli etsin bebeklerimizi yoksa cokda onemli degil cinsiyeti zaten butun kiyafetlerini kiz aldim supriz olursa tekrar alisveris gozukuyo bana
bidaki kontrolumüz 12.haftaya denk geliyo erkekse söler o zaman ben kaçtım kızlar gelirim gene hoşçakalınnnevvt benımde doktorum yapmadı uzman doktora gonderdı
cnm ben 12 haftada ogrendım ogluşımu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?