Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

günaydın herkese..hava süper ve bu havada çalışmak zor gelıo ınsana

2li-3lü ve detaylı ultrasonla ılgılı yasadıklarımı aktarım bende sıze..doktor bana 2 lı test yaptırmadı cunku doktora gec gıtmısım 2 lı testın haftasını kacırmısım ama 3 lu testı yaptırdı..zaten 3 lu test daha detaylıymıs 2 lıye gore..bıde her 2 sını bırden yaptırmaya gerek yokmus 2 sıde aynı seymıs hemen hemen hatta 2 lı yaptırsaymıs 3 luyu yaptırmıcakmıs bana..her neyse cok sukur hersey saglıklı yerınde cıktı..bı sorun yoktu 3 lu testımın sonucunda..gel gelelım kızımı yakından gormek adını detaylı ultrasona gırdım keyfımce :) doktor onuda gereklı gormedıgınden soylememıs bana..ama gırdıgıme hıc pısman deılım cunku detaylıda bebegın kalp odacıklarına kadar hersey tek tek yakından ölçülüyor..ayrıca yakından bebegımı gorme ımkanım oldu detaylıyı ceken uzman arkadasta herseyın yolunda oldugunu saglıklı oldugunu soledı rabbıme bınlerce sukurler olsun...

günaydınnnnnn vayyy kızlar bu ne kalabalık
nasılsınız yeni haberlermi var yoksa
bende duştan çıktım şimdi annem geldi kahvaltı yapcaz sonrada dışarı çıkcaz
ya kızlar cinsiyet hangi haftada belli oluyodu bebikim sen kaçıncı haftada öğrendin

gunaydin canim cinsiyet olayi herkeste degisik olabliyo ben 16haftalikken turkiyede kiza benziyo demisti 18haftada kiz dedi kuzenimin esi 13haftalikti erkek demislerdi erkek bebek daha once gozukuyo galiba

cinsiyet tahminlerine takılcan o zamana kadar yada baby choıce alcan bakıcan ama pahalıya patlıo azıcık...aman zaten erkekse 16 dan da erken gorunuoo..

gunaydin canim cinsiyet olayi herkeste degisik olabliyo ben 16haftalikken turkiyede kiza benziyo demisti 18haftada kiz dedi kuzenimin esi 13haftalikti erkek demislerdi erkek bebek daha once gozukuyo galiba
meraba canım ya hiç cinsiyet düşünmemştim ama şu sıralar ne acaba demeye başladım sağlıklı olsunda ikisinede çok sevinirim

meraba canım ya hiç cinsiyet düşünmemştim ama şu sıralar ne acaba demeye başladım sağlıklı olsunda ikisinede çok sevinirim

baslarda ole oluo ama hamılelık ılerleyınce gorcem ben senı meraktan ölcen tabıkı onemlı olan saglık lı olması herseyden once ama ınsan merak edıo guzeller guzelı prensesı mı yoksa karızmatık prensı mı olcanı

amin canim bende hala var acaba dogrumu gorduler diye dusunuyorum 18.haftadan sonra bakilmadi bidaha simdi 1ayimiz var saglikli olsunda priblem degil ama tabiki merak ediyoruz ben mesela cin takvimi rus takvimi hep baktim onlarda erkek cikiyo hamilelik belirtilerini okuyorum bagzilari kiza uyuyo bagzilari erkege sonra ruyalariminm aciklamasina bakiyorrum kiz bebek gozukuyo rabbim saglikli etsin bebeklerimizi yoksa cokda onemli degil cinsiyeti zaten butun kiyafetlerini kiz aldim supriz olursa tekrar alisveris gozukuyo bana

benim dr yapmıyo, bu işin uzmanı bi dr varmış ona yolladı beni..
evvt benımde doktorum yapmadı uzman doktora gonderdı

cnm ben 12 haftada ogrendım ogluşımu

galiba meraktan ölücem gibi geliyo bana da
aaaaa kızmı aldın hep hayırlısı olsun tekrar alışveriş yaparsın sende olsun artık onunda zevki başka olur
evvt benımde doktorum yapmadı uzman doktora gonderdı

cnm ben 12 haftada ogrendım ogluşımu
bidaki kontrolumüz 12.haftaya denk geliyo erkekse söler o zaman ben kaçtım kızlar gelirim gene hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…