istemez olurmuyum hiç 10,07,1984 son reglimde 8 nisantam dogum tarihini ve son adet tarihini soyle ben bakayim istersen
istemez olurmuyum hiç 10,07,1984 son reglimde 8 nisan
istemez olurmuyum hiç 10,07,1984 son reglimde 8 nisan
teşekkür ederim canım banada çoğu kişi erkek dedi banada erkek gibi geliyo benim için hiç farketmez ama erkek olursa eşim dah çok sevincek sanırımcin takvimine gore erkek gozukuyo canim
onuda söliyim hemen 26,09,1983canim rus takvimide kan yenileme yontemiyle bakiliyo onun icinde esinin dogum tarihide gerekiyo oyuzden ona bakamadim
onuda söliyim hemen 26,09,1983
sağol canım hepimizin inşallah bu sefer gittimmmmmcanim ondada erkek gozukuyo hakkinda hayirlisi rabbim saglikla kavusmani nasip etsin
günaydın kızlar
günaydın hatunlar:82:
nasılsınız
Günaydın Topik Ahalisinasılsınız bakem
günaydınnnnnn vayyy kızlar bu ne kalabalık
nasılsınız yeni haberlermi var yoksa
bende duştan çıktım şimdi annem geldi kahvaltı yapcaz sonrada dışarı çıkcaz
ya kızlar cinsiyet hangi haftada belli oluyodu bebikim sen kaçıncı haftada öğrendin
selam kızlar hamiş haberi geldimi leykodan
kizlar temizlik vakti gorusuruz
esra nasılsın
periii esra ne ediyonuz kızlar...ben çok yoruldum bi yandan valiz dolduruyom..bi yandan koli yapıyorum..yoruldum duş aldım...şimdi de namaz kılıcam..
superisi kız nasılsın
napıyosun kilo verme konusunda
ben iyi kilo veriyorum ama yüzüm hiç göstermezdi kiloyu şimdi verdikçe çöküyo
herkes hasta mısın diye soruyo
hele bigün okula kalem fln sürmeden gittim hocalar öğrenciler hepsi sordu hasta mıyım diye
vitamin eksik çıktı ya belki ondan çöküyodur yüzüm düzelir inş ya uyuz oldum
canımm vitamin çokk önemli bebek konusundada vitamin takviyesi all hatta sen folik asite başlaa düşük falan olmasın diye hamilelikte baya yardımcı yani sen vücüdunu hazırla hamileliğe
aynen canım ya.. zaten azıcık vaktim oluyor ondada beklemekten yazamıyorumslm nergisim...iyiz canım sen nasılsın???anca yazabildim...cevap yazacam diye bekleyip duruyorum....sinir oldum...
Bende iyiyim canım kardeşim gelmişti memlektten bu akşam gidiyor bi hüzün var içimde..iyiyiz cnm ya sen?
kızlar netten oyun oynuyorum bende iyiyim esra matikka şuan kilomda duruyorum fazla bi çaba gösterdiğim söylenemez ama benim yüzüm çökmedi sen kendini fazla zormala bence sağlıklı kilo ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?