Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

cin takvimine gore erkek gozukuyo canim
teşekkür ederim canım banada çoğu kişi erkek dedi banada erkek gibi geliyo benim için hiç farketmez ama erkek olursa eşim dah çok sevincek sanırım
oda farketmez diyo ama eşim 11 sene önce babasını kaybetti hep babamla yaşayamadıklarımı oğlum olursa yaşıcam derdi hayırlısı olsun artık hepiniz sağolun kızlar öptüm siziiiii

günaydın kızlar

günaydın periii nasılsın?

günaydın hatunlar:82:
nasılsınız

iyiyiz cnm ya sen?

Günaydın Topik Ahalisi nasılsınız bakem

sağol cnm iyiyiz sen?

mrb cnm hakkında hayırlısı olsun cnm kız erkek ne farkeder ki hayırlı evlat olsun inş..

selam kızlar hamiş haberi geldimi leykodan

periii esra ne ediyonuz kızlar...ben çok yoruldum bi yandan valiz dolduruyom..bi yandan koli yapıyorum..yoruldum duş aldım...şimdi de namaz kılıcam..

superisi kız nasılsın
napıyosun kilo verme konusunda
ben iyi kilo veriyorum ama yüzüm hiç göstermezdi kiloyu şimdi verdikçe çöküyo
herkes hasta mısın diye soruyo
hele bigün okula kalem fln sürmeden gittim hocalar öğrenciler hepsi sordu hasta mıyım diye

vitamin eksik çıktı ya belki ondan çöküyodur yüzüm düzelir inş ya uyuz oldum

Son düzenleme:

canımm iyiyim işteyim işte evrak falan işliyomm

periii esra ne ediyonuz kızlar...ben çok yoruldum bi yandan valiz dolduruyom..bi yandan koli yapıyorum..yoruldum duş aldım...şimdi de namaz kılıcam..

ben iş yapmaya çalışıyorumm apek senin iş zorr allah kolaylık versin kendine stres yapma yavaş yavaş yap

canımm vitamin çokk önemli bebek konusundada vitamin takviyesi all hatta sen folik asite başlaa düşük falan olmasın diye hamilelikte baya yardımcı yani sen vücüdunu hazırla hamileliğe

slm nergisim...iyiz canım sen nasılsın???anca yazabildim...cevap yazacam diye bekleyip duruyorum....sinir oldum...
aynen canım ya.. zaten azıcık vaktim oluyor ondada beklemekten yazamıyorum
iyiyiz cnm ya sen?
Bende iyiyim canım kardeşim gelmişti memlektten bu akşam gidiyor bi hüzün var içimde..
cumartesi sabah eşimin annesi babası geliyo memleketinden bu aralar ziyaretçilerimiz fazla çok mutlu oluyorum birleri gelince

bu arada kızlar acayip tatile gidesim var deniz -kumsal şöyle 10 gün kalsam süper olur...:)

kızlar netten oyun oynuyorum bende iyiyim esra matikka şuan kilomda duruyorum fazla bi çaba gösterdiğim söylenemez ama benim yüzüm çökmedi sen kendini fazla zorlama bence sağlıklı kilo ver

Son düzenleme:
kızlar netten oyun oynuyorum bende iyiyim esra matikka şuan kilomda duruyorum fazla bi çaba gösterdiğim söylenemez ama benim yüzüm çökmedi sen kendini fazla zormala bence sağlıklı kilo ver

gayet güzel yiyorum canım spor yaptıgım için kilo veriyorum yoksa veremem
sadece kilo aldırıcı şeyler yemiyorum hamurişi tatlı çikolata fln
liseden beri hep bu kilonun üstündeydim sanırım ondan farklı geliyo, yoksa yüzüm çöktü derken öyle belli bişey yok
göz makyajına alıştırınca milleti yapmadıgında hemen hasta mısın derler ya öyle sanırım
kilo verdiğim döneme denkgelince acaba dedim ben de

dr sakın kilo alma senin pco kiloyla uykusundan uyanır dedi
sağlığım için yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…