Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bir de idal kilom 57 ymiş boyuma göre, sporla kilo verdikçe sıkılaştı vücudum güzel oldu

nergis ben de bekliyorum şu okul bitsin de tatile gidelim diye
güya okul cuma günü kapanıyo ama toplantıydı sınavdı derken 10 temmuza kadar bağlıyım daha offf

Allah kavuştursun cnm....az kaldı kız tatile gidersin...

kızlar netten oyun oynuyorum bende iyiyim esra matikka şuan kilomda duruyorum fazla bi çaba gösterdiğim söylenemez ama benim yüzüm çökmedi sen kendini fazla zorlama bence sağlıklı kilo ver

ne oynuyon kıııı

peri ne ediyon canım..akşama okul gecesi varmış oraya davet edildim..hazırlanıyorum bende..saçımı düzleştiriryorum...aslında çokta yorgunum ama yinede gidicem..

mervemcuuuuu canım beniimm tüpcük denemişsin tuttu demi nasılsın ? tek mi cogul mu kaçız ?

bu site gene mi bakımda yaaa... yazılar bloklar barlar bir geliyor bi gidiyor...

slm CHAMP site deli ediyo beni bi şey yazacam diye 5 dk rahat beliyorum...biran önce düzelsede rahat rahat yazsak...

selam kızlar yine çok yoruldum..
öğlen annemle alışverişe gittik..
gelince de hemen yemekleri yaptım..
eşimi beklerken bakim dedim size..
akşamları açtırmıyo wireless olduğu için

günaydın topik...ama halen düzelmemişin..bi ileti yazacam diye bu kadar beklenilir mi ya....

günaydınn kızlarrrr boynumm tutulmuşş salı günü eve dönerken bir arkadaşın yanına gitmiştik hastaneye doğum yapmıştı bebek doğarken boynuna kordan bağlanmışş ve vakumla almışlar sanırım bebeği zor olmuş doğumu dün de bebeği tıp a sevketmişlerr çokk üzüldüm zor bir durum allah yardımcıları olsun

günaydın arkadaşlar..bi sorum olacak çeşitli bölümlere yazdım ama içim rahat deil. benim adet tarihim 15 mayıstı bir önceki 11 nisan. bu ay 15-16 gibi gelmesi gerek.ancak biz ayın 12 sinde eşimle korunmasız ilişkiye girdik 14ü gibi kahverengi akıntı geldi biraz adet oldum sandım ancak bir kez geldi ve damla damla kahve akıntı geliyo 3-4 saate bir bugün hala adet olmadım sizce hamilelik olmuş mudur.? lütfen yardımcı olur musunuz 3 gündür bel ve bacak ağrılarım var...

adete 3 gun kala ilişkıde sanmıorumkı gebe kalınılsın sen yınede test yap belkıde daha öncekı ilişkılerınızde olan bır durum olup bu k.rengı kanamada yerlesme kanaması olabılır

günaydın..muhtemelen adetin geliyo...o gelen kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye düşünemeyiz çünkü...12sinde ilişkiye girmişin bugün 16sı..4 güne böyle bi şey olmamaz...döllenmiş yumurtanın 1 hafta yolculuğu oluyo...adetin sökülmeye çalışıyo bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…