aynen canım ya.. zaten azıcık vaktim oluyor ondada beklemekten yazamıyorum
Bende iyiyim canım kardeşim gelmişti memlektten bu akşam gidiyor bi hüzün var içimde..
cumartesi sabah eşimin annesi babası geliyo memleketinden bu aralar ziyaretçilerimiz fazla çok mutlu oluyorum birleri gelince
bu arada kızlar acayip tatile gidesim var deniz -kumsal şöyle 10 gün kalsam süper olur...:)
kızlar netten oyun oynuyorum bende iyiyim esra matikka şuan kilomda duruyorum fazla bi çaba gösterdiğim söylenemez ama benim yüzüm çökmedi sen kendini fazla zorlama bence sağlıklı kilo ver
Allah kavuştursun cnm....az kaldı kız tatile gidersin...
ne oynuyon kıııı
herkez nerde
ben geldim ama hepiniz gitmişsiniz
günaydın arkadaşlar..bi sorum olacak çeşitli bölümlere yazdım ama içim rahat deil. benim adet tarihim 15 mayıstı bir önceki 11 nisan. bu ay 15-16 gibi gelmesi gerek.ancak biz ayın 12 sinde eşimle korunmasız ilişkiye girdik 14ü gibi kahverengi akıntı geldi biraz adet oldum sandım ancak bir kez geldi ve damla damla kahve akıntı geliyo 3-4 saate bir bugün hala adet olmadım sizce hamilelik olmuş mudur.? lütfen yardımcı olur musunuz 3 gündür bel ve bacak ağrılarım var...
günaydın arkadaşlar..bi sorum olacak çeşitli bölümlere yazdım ama içim rahat deil. benim adet tarihim 15 mayıstı bir önceki 11 nisan. bu ay 15-16 gibi gelmesi gerek.ancak biz ayın 12 sinde eşimle korunmasız ilişkiye girdik 14ü gibi kahverengi akıntı geldi biraz adet oldum sandım ancak bir kez geldi ve damla damla kahve akıntı geliyo 3-4 saate bir bugün hala adet olmadım sizce hamilelik olmuş mudur.? lütfen yardımcı olur musunuz 3 gündür bel ve bacak ağrılarım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?