Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

canım daha önce korunduk ama sanki ilişkiye girmeden bende yumurtlama akıntısı gibi akışkan ıslaklık vardı acaba geç mi yumurtladım ki valla bilmiyom test yaptım ancak bişey çıkmadı ağrılarım var bel ve bacak hiç bu kadar sürmezdi ağrılarım sağol......

şimdiönceki ilişkılerını bılemeyız cnm belkı farkında olmadan biçok şüphelı ilişki oldu gebe olabılırde olmayabılırde ben ebeyım ama net bır cvp veremem cunku uterus öle bi mucızeki hersey olabılır

daha önce ilişki olmuşsa olabilir tabi ama korunmuşlar...12sinde hamile kalmış olsa bile o kadar erken yerleşme kanaması olamaz herhalde...hakkında hayırlısı..

teşekkür ederim ... bakalım daha adet belirtisi de yok çünkü benim hemen kanar böyle 3 gün önceden olmaz bişey ya neyse belki (inş.)süpriz olur...

o gelen akışkan ıslaklık yumurtanın çatladığını gösterebilir....eğer yumurtan döllendiyse...adetine yakın olduğu için oluşan döllenme belki adetini kesti..test için çok erken...4 günlük bi mevzu bu...bi 10 gün kadar beklemen lazım test yapman için tabi adetin gelmezse...inş..gönlünden geçen olur..

bence hamilesin bi test yap derim ..

adetlerim sabit 26 günde bir olurken bu ay 3 gün geçti .19 mayısta en son adet tarihim .daha önce 24 nisandı .
ovülasyon tarihlerini hesaplayarak ilişkye girdik.dört gözle hatta bilemediniz 16 göle bir bebişimiz olsun diye bekliyoruz bir yıldır . test yapmaktan korkuyorum (( lütfen bana moral verin. her an adet olacakmış gibi terliyorum ,göğüslerimde pek bişey yok ama acıyo ,kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ,aşırı sıcaklıyorum ,ve arada bi gözüm kararıyo gibi oluyor .acaba psikolojik mi :84:midem de bulanıyo

selam canım biz ayın 15 inde taşınacağız siz yarın benim doğum günüm

bir ayın var önünde ama sen ufak ufak toparlan..kullanmadıklarını kolile mesela...sonra hepsini birden yapmak zor olur..biz heran gidebiliriz..yarı eşyayı topladım..bekliyoruz işte haber gelecek gidicez.....

yarın senin doğum günün benimde adet günüm....ben 1 mayısta doğmuşun sen 17 haziran......şimdiden kutlu olsun doğum günün...nice senelere eşinlele ailenle ....bidahaki yaşını bebişinle kutlarsın...

Son düzenleme:

inş. sağol canım ben toparlamaya başladım zaten hiç birşeyin kolisini atmamıştım kullanmadıklarımı kaldırdım büfenin içini filan hakkımızda hayırlısı olur inş. fazla uzak değilmişiz sen biliyormuşsun oraları arada gel bize

merhaba kızlar nasılsınız?

perimmm doğum günün kutlu olsun....

teşekkür ederim canım yarın aslındada ben doğum günümü hep iple çekiyorum tabi şimdi evlendik herşey eskisi gibi olacakmı bilmiyorum bakacaz artık gerçi 6 senedir eşimle kutluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…