günaydın..muhtemelen adetin geliyo...o gelen kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye düşünemeyiz çünkü...12sinde ilişkiye girmişin bugün 16sı..4 güne böyle bi şey olmamaz...döllenmiş yumurtanın 1 hafta yolculuğu oluyo...adetin sökülmeye çalışıyo bence...
şimdiönceki ilişkılerını bılemeyız cnm belkı farkında olmadan biçok şüphelı ilişki oldu gebe olabılırde olmayabılırde ben ebeyım ama net bır cvp veremem cunku uterus öle bi mucızeki hersey olabılır
canım daha önce korunduk ama sanki ilişkiye girmeden bende yumurtlama akıntısı gibi akışkan ıslaklık vardı acaba geç mi yumurtladım ki valla bilmiyom test yaptım ancak bişey çıkmadı ağrılarım var bel ve bacak hiç bu kadar sürmezdi ağrılarım sağol......
günaydın arkadaşlar..bi sorum olacak çeşitli bölümlere yazdım ama içim rahat deil. benim adet tarihim 15 mayıstı bir önceki 11 nisan. bu ay 15-16 gibi gelmesi gerek.ancak biz ayın 12 sinde eşimle korunmasız ilişkiye girdik 14ü gibi kahverengi akıntı geldi biraz adet oldum sandım ancak bir kez geldi ve damla damla kahve akıntı geliyo 3-4 saate bir bugün hala adet olmadım sizce hamilelik olmuş mudur.? lütfen yardımcı olur musunuz 3 gündür bel ve bacak ağrılarım var...
off bu saydıkların ablamada olmustu ama tamamen psıkolojıktı umarım senın kı ole deıldır
perim ne haber..ne ediyosun???ne zamn taşınıyonuz?
selam canım biz ayın 15 inde taşınacağız siz yarın benim doğum günüm
bir ayın var önünde ama sen ufak ufak toparlan..kullanmadıklarını kolile mesela...sonra hepsini birden yapmak zor olur..biz heran gidebiliriz..yarı eşyayı topladım..bekliyoruz işte haber gelecek gidicez.....
yarın senin doğum günün benimde adet günüm....ben 1 mayısta doğmuşun sen 17 haziran......şimdiden kutlu olsun doğum günün...nice senelere eşinlele ailenle ....bidahaki yaşını bebişinle kutlarsın...
merhaba kızlar nasılsınız?
perimmm doğum günün kutlu olsun....
ayyayyy canım benim çok teşekkür ederim tatlım sağol inş. bebişimizde gelir hediye olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?