Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Tünaydın kızlar, bugün bayağı uyumuşum..
Öğlen alışverişe gitcem, eşim mangodan bişiler almış bana ama hepsi küçük geldi
beni hala Medium giyio sanıyo onları değiştircem, şöyle Xl lardan alcam
Sonra da anneme geçip, süslencez, akşama kına gecesi var yakın bi akrabanın..
İyi sohbetler size..

teşekkür ederim canım yarın aslındada ben doğum günümü hep iple çekiyorum tabi şimdi evlendik herşey eskisi gibi olacakmı bilmiyorum bakacaz artık gerçi 6 senedir eşimle kutluyoruz

maşallah cnm kutlarsınız tatlım ya...

iyi eğlenceler çok göbek atma taammı ?

bende düşükten sonra 5 kilo aldım rejimdeyim şimdi olmuyor giydiklerim L giniyorum 5 kilo fazlası bile insanı çok kilolu gösteriyor

mahallede volaybol oynuyorduk eşimle çocuklarla top kaçtı mahalledeki çocuğa dedim hep beni göderiyorsun birazda sen al gel topları dedim o bana zayıflarsın kötümü olur dedi bu aralar iyice şiştin dedi mahlledeki bebeler bile hanımlara dikkat ediyorlar işimiz zor kızlar

evet canım aramızda 1 gün varrrr .................inş bebişlermz olur bi dahaki doğum günündeee

selam kizlar dogum gunun kutlu olsun canim insaallah seneye bebeginle birlikte kutlarsiniz
peri seninde dogum gunun kutlu olsun rabbim sanada seneye bebeginle kutlamayi nasip etsin

benim durumum daha fena simdiye kadar 17kilo aldim son aydayiz 3kilo daha alirsam 20kiloyla doguma gircem 10 kilosunu hemen versem 10 kilo ustumde kalcak ve ben onu 5ay icinde vermek istiyorum insaallah verebilirim

benim durumum daha fena simdiye kadar 17kilo aldim son aydayiz 3kilo daha alirsam 20kiloyla doguma gircem 10 kilosunu hemen versem 10 kilo ustumde kalcak ve ben onu 5ay icinde vermek istiyorum insaallah verebilirim

hemen acele etme canım emzircen ya kilolar gider bebek 6 aylık olana kadar iyi beslen bebeğe yarasın sütün çok gelir

hemen acele etme canım emzircen ya kilolar gider bebek 6 aylık olana kadar iyi beslen bebeğe yarasın sütün çok gelir

sut yapicak seylerden yiycem canim hamilelik doneminde yedigim seyleri yemiycem sadece cok fazla cikolata tuketiyorum nerdeyse hergun bi paket yiyorum onu birakinca zaten kilolar gider gibime geliyo

sut yapicak seylerden yiycem canim hamilelik doneminde yedigim seyleri yemiycem sadece cok fazla cikolata tuketiyorum nerdeyse hergun bi paket yiyorum onu birakinca zaten kilolar gider gibime geliyo

senin bebeğin çok mutlu olacak çikolata bebeğe mutluluk veriyormuş şimdi karnında hop hop hopluyordur. emzirirken bol bol su ve süt iç verirsin hayırlısıyla al bir kucağına hop diye gider kilolar

senin bebeğin çok mutlu olacak çikolata bebeğe mutluluk veriyormuş şimdi karnında hop hop hopluyordur. emzirirken bol bol su ve süt iç verirsin hayırlısıyla al bir kucağına hop diye gider kilolar

insaallah canim mutlu olsunda tabi ne onemi var kulolarin hep alismisiz zayif olmaya boyle gorunce kendimizi garip geliyo herhalde ondan takiliyoruz kilolara

xeda doğum günün kutlu olsun.. sağlıkla bebişli yıllara..

superisi yarınki doğum günün şimdiden kutlu olsun.. gelcek doğum gününe bebişin kucağında olsun inş..

insaallah canim mutlu olsunda tabi ne onemi var kulolarin hep alismisiz zayif olmaya boyle gorunce kendimizi garip geliyo herhalde ondan takiliyoruz kilolara

bu 17 kiloyu kaçıncı haftadan sonra aldın ecrincim? şuan ben 5 kilo aldım ama ama son aylarda çok kilo alınıyo diyolar
bu arada slm millet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…