Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

şimdiden doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim aslında ben dün doğacakmışsımda hafta sonuna denk gelmiş doktorum yokmuş annemde suni sancıyla doğurduğu için 2 gün sonraya kalmış ve yarın doğum günüm sizleri çoooooook seviyorum Allah hepinizden razı olsun bu sene birçok şeyi sizlerle atlattım sağolun var olun

bende dünyaya tek gelmedim benim bide ikizim var canlarım ilk eşim kutladı doğum günümüüüü sonra canımın yarısı sedam yani ikizimmmm onun bi oğlu var inş enkısa zaman da bizlerinde olur canlarm bu ara topikte fazla kimse olmuyor bende başka topiklere takılıyorum:78::78::78::78::78::78::78:

slm kızlar bugun fazla bakamadım mısafırım vardı xeda superısı yenı yasınız hayırlı saglıklı bebişlerınızle gelsın cnm

edacım doğum günün kutlu olsun canım benim...nice senelere sağlıkla, mutlulukla inş...bi dahaki sene doğum gününü bebişinle kutlarsın inş....

slm aslı....ya bu problem ne zamn düzelecekbi şey yazmaya kalksan 5dk kadarbekliyosun...önceleri şıp diye açılıyo yazıyodun...kaç kere bi şey yazmak için beklerken sinirden kapadım topiği......sende de oluyo dimi??

bu 17 kiloyu kaçıncı haftadan sonra aldın ecrincim? şuan ben 5 kilo aldım ama ama son aylarda çok kilo alınıyo diyolar
bu arada slm millet..

canim ben ilk 5ay sadece 5kilo aldim sonra 2ayda 8kilo ondan sonraki ay 2kilo simdi bakalim son ay kac kilo olcak bilmiyorum son doktor kontrolunden sonrada 2kilo daha almisim bakalim kacla tamamlanicak

hayır cnm bende olmuyo bır ara bebedede oldu ama net kablosu gevsemöıs ondan omus

hayır cnm bende olmuyo bır ara bebedede oldu ama net kablosu gevsemöıs ondan omus

canım sadece bende olsa tamm netten kaynaklanıyo diyecem ama değil...wın az çekiyo tamm ama daha önceleri bu kadar sorun yaşamıyodum....kk yı yeniliyolar ya sistem oturmadı herhalde tdahalık...

evet apek çok bekletiyor yaaaaa
bu arada albümüme yeni foto ekledim..:)

baktım fotolara canım....traktör güzeli seni...nerde buldun kıs traktörü..ohh kırazlarda var....

şu bekletme konusuna hiç girmeyelim canım aklıma geldikçe sinirleniyorum..

baktım fotolara canım....traktör güzeli seni...nerde buldun kıs traktörü..ohh kırazlarda var....

şu bekletme konusuna hiç girmeyelim canım aklıma geldikçe sinirleniyorum..

dün iş çıkışı kiraz bahçesine gittik . bahçe yolu bozukmuş arabayı köyde bıarakıp traktörle gittik.

canım sadece bende olsa tamm netten kaynaklanıyo diyecem ama değil...wın az çekiyo tamm ama daha önceleri bu kadar sorun yaşamıyodum....kk yı yeniliyolar ya sistem oturmadı herhalde tdahalık...

evt bendede varmıs gec gıdıyo yazılaraz once fark ettım nergıs cnm resımlerıne bakım dedım ama gorunmuyo yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…