Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bende hiç olmuyo kızlar bu sorun
eskisinden iyi oldu yenilenince
internet explorer 8 var benim pc.de sizdeki hangisi ondan mı acaba

bende hiç olmuyo kızlar bu sorun
eskisinden iyi oldu yenilenince
internet explorer 8 var benim pc.de sizdeki hangisi ondan mı acaba

ohh ne güzel valla..site yenilendiğinden beri ben bu sorunu yaşıyorum...ben wınla bağlanıyorum...tamm biraz yavaş ama yinede eskiden rahat yazabiliyodum....başka sayfaları açıyo....kk de duraksıyo...sinir oldummm

bu arada bizim sonuçlar çıktı
baya çılgın sonuçlar

pıhtılaşma bilmemnesi var dr coraspine şimdi başla dedi hamile kalınca iğne fln dedi duruma göre
bir de kromozomlarda sorun var eşimde. tüp bebek dedi dr hem de ptg li olanından
o yöntemle de deneyen 2 kişiden 1 i bebek sahibi olabiliyomuş

ya da nasıl olsa doğal hamilelikte sorun yok öyle deneyin ilk aylarda düşmezse 4. ayda fln amiyosentes yaparız sağlıklıysa almayız dedi
4-5 gebelikten birinde sağlıklı olma şansı varmış bizde, ya tutarsa deyip denicez de sağlıklı olmazsa kalbi durcak öncekiler gibi
ya da aldırcaz fln
yuh dedim

bu arada en son düşüğün genetik testi çıkmadı hala hücre üretemişler..
belki sağlıklıydı benim pıhtıdan dolayı kalbi durdu.. bilinemiyor

eşime dedim biz ediylen büdü gibi yaşlanalım.. valla iyi fikir
allah herşeyin hayırlısını versin..

bu sözleri doktor mu dedi sana canım...o demişse gerçekten yuh...ne diyeceğimi bilemedim..çocuk oyuncağımı bu....daha neler duyucaz ya...çok geçmişolsun canım...umarım her şey yoluna girer..

mattika demek pıhtılaşma varmış sendede

bu sözleri doktor mu dedi sana canım...o demişse gerçekten yuh...ne diyeceğimi bilemedim..çocuk oyuncağımı bu....daha neler duyucaz ya...çok geçmişolsun canım...umarım her şey yoluna girer..

ben sordum canım tıbben ihtimalleri açık açık anlatsın istedim
yılların profu böyle söyledi
mesela hastaların yarısı aldırıyomuş yarısı günah diye aldırmayıp doğuruyomuş
yani durum bu.. dr. sadece gerçekleri söyledi
paranız varsa tüp bebek dedi, ama ihtimal düşük dedi
paranız yoksa riskleri göze alarak normal deneyebilirsiniz.. dedi
bunu tavsiye etmem ama 5 kere denesen de tüp bebek ihtimali çok çok yüksek değil dedi

mattika demek pıhtılaşma varmış sendede
allahtan hayırlısı canım pıhtılaşmayı önemsemedi bile dr

normal tüp bebek değil araştırmalı tüp bebek yapılcakmış.. ptg denen yöntem
yumurtaları toplayıp dölledikten sonra embriyodan hücre alıp sağlıklı olup olmadığına bakıyolar
sağlıklıysa yerleştiriyolarmış
ama hücre alırken emriyo yıprandığından tutmayabilirmiş
ya da hiç sağlıklı emriyo oluşamayabilirmiş

normali 3 bin falansa tüp bebeğin bu 5bin liraymış
nasip..

amin canım bizimde kromozom analizlerimiz yapıldı. onlar normal çıktı ama doktor yinede pgt ile tüp bebek öneriyor çünkü iğneye rağmen düşük olabilir dedi.bunda sağlıklı genler seçildiğinden düşük olma oranı daha azalır dedi.

senin durumun bizden farklı kromozom anomalisi farklı bişey bence kesinlikle normal denemeyin. pgt ile tüp bebek yöntemi çok başarılı bir yöntem yani oran yüksek ama tutmama şansıda var.pıhtı topiğinden bi arkadaşımındakendisinde kromozom anomalisi vardı ve doktor normal denemeyin tip bebek yapalım demiş.

offf yaaa çok zor işler bunlar.....Allah kolaylık versin canım...

normal denersek neler olabileceğini sorduk dr.a o da anlattı
ben de denemem asla.. sorunlu olursa aldırırız diye hamile mi kalınır..

bu işlerin içinde olan bi prof pgt ile tutma oranı normal tüp bebekten düşük dedi.
genetik merkezindeki dr çok çok umutlu konuşmuştu sanki bebeği paketleyip vercekler gibi
işin içinde olan daha gerçekci tabi..

benim doktorumda sanki normal denemekten kaç kat daha fazla olduğundan benim için daha uygun olabileceğinden bahsediyordu. demekki bu işleri araştırmak gerekiyor

benim doktorumda sanki normal denemekten kaç kat daha fazla olduğundan benim için daha uygun olabileceğinden bahsediyordu. demekki bu işleri araştırmak gerekiyor

burda okudum canım sitede konuyla ilgili
sağlıklı emriyo oluşmadığından transfer yapılamayanlar var
emriyodan hücre alıp incelediklerinden tutma iht. azalıyomuş emriyo yıpranabiliyomuş..

iyi akşamlar kızlar..çıkıyorum ben belimin ağırısı artmaya başladı...uzanıcam...öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…