Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

merhabalar,,,,
nasılsınız arkadaşlar?
biz iyiyiz şükürler olsun. annem bendeydi pazardan beri.temizlik yaptık,öldük öldük dirildik

sizlerde iyisiniz umarım.

merhabalar,,,,
nasılsınız arkadaşlar?
biz iyiyiz şükürler olsun. annem bendeydi pazardan beri.temizlik yaptık,öldük öldük dirildik

sizlerde iyisiniz umarım.

selam canım bizde iyiyiz çok şükür bende evi topluyorum eşimin şark ı çıktı gidiyoruz

bu arada salı günü kontrole gittik,sezeryan tarihi verdi dr:18: 2 ağustos dedi. tabi bi değişiklik olmazsa

aaaaa ben geldim siz gidiyosunuz
e ağaç oldm kimse yazmadı gidem dedimm gurur yaptım
asminada nbr cnm bebeışın nasıl goruşemıyoruz uzun zamandır

oo selam canım. iyiyiz çok şükür. ben çok ağırlaştım.oturduğum yerde kalakalıyorum.sancıyo her yerim. yinede çok şükür. bebeği iyi olsunda.
sizde durumlar nasıl,fıstık iyidir umarım

demek sezeryan günü verdi doktorun ayyyy hayorlısı bakalım geliyo bebişin az kaldı darısı bize inşallah senmi sezeryan istedin ben normal istiyom ama fikrim değişebilir korku basmaya başladı daha şimdiden düşün artık beni:26:

az kalmış bugunlerı kıymetını bıl uyuyarak gecırmenı tavsıye ederım.ıyı teyzesı ugraştıyor benı

dr sordu ilk kez, ne düşünüyosun diye.sezeryan dedim. pek hoşuna gitmesede aşşağı yukarı bi tarih verdi.bakalım artık gebeliğin seyrine göre heran herşey olabilir.

az kalmış bugunlerı kıymetını bıl uyuyarak gecırmenı tavsıye ederım.ıyı teyzesı ugraştıyor benı

aboowww bu aralar uykuda öyle bi hoş geliyoki anlatamam
katlanıcaz herşeye.
sevindim iyi olmanıza. Allah bağışlasın.
senin durumun nasıl,sezeryan zorluyomu

dr sordu ilk kez, ne düşünüyosun diye.sezeryan dedim. pek hoşuna gitmesede aşşağı yukarı bi tarih verdi.bakalım artık gebeliğin seyrine göre heran herşey olabilir.
geçen seda sayanın programnda bi doktorda sezeryanı savundu herkes bana kızıcak şimdi ama sezeryan daha iyi dedi.normalde ilerde altına kaçırma problemi yaşıyomuşsun falan filan dedi benimde kafam karıştı ama ben genede normalden yanayım bakalım beklicez görcez artık

aboowww bu aralar uykuda öyle bi hoş geliyoki anlatamam
katlanıcaz herşeye.
sevindim iyi olmanıza. Allah bağışlasın.
senin durumun nasıl,sezeryan zorluyomu

sağol canım.son haftalar ben hıç uyumuyordum.sezeryandan hıç zorlanmadım 2.gun ayaktaydım kızım çok zorladı benı meme emmedı o halde onla ugraştım.son haftalar lansıloh kullanmaya başla meme uçların ıçın

eger normal ıçın bır engel yoksa en ıyısı.benım sezeryan olmak zorundaydı.sezeryandakı tek kotu sonucum gobegım ama daha regl olmadım belkı o da ortadan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…