Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hayırlısı olsun. dr un dediği doğru. eşimin arkadaşıda normal yapmış,nasıl diye sordum durumunu, altıma kaçırma sorunu yaşıyoruum dedi.

maşallah toparlanmışsın hemen. çevremdede o şekilde basit bişey olarak gördüm ameliyat sonrasını. inş bende çabucak atlatırım.
uykuya zor geçiyorum ama uyusamda iyi uyuyorum
bende emme işinden korkuyorum. bu kez krem istiyeyim dr dan. tek endişem o,ve gaz sağol tavsiyen için..

kızlar ben yatayım cumartesi işe başlıcam artık raporum bitiyo erken yatmaya hazırlıyım kendimi
offf sabahları felaket bulantıyla uyanıyorum bi geçse artık çok iyi olcak
allaha emanet olun iyigeceler

onemlı değil canım ben çok çektım emme konusunda.
kızım uyandı ıyı geceler cnm goruşurz yıne

kızlar ben yatayım cumartesi işe başlıcam artık raporum bitiyo erken yatmaya hazırlıyım kendimi
offf sabahları felaket bulantıyla uyanıyorum bi geçse artık çok iyi olcak
allaha emanet olun iyigeceler
dikkat et yinede. fazla ayakta kalma,koşturma.
iyi geceler.
onemlı değil canım ben çok çektım emme konusunda.
kızım uyandı ıyı geceler cnm goruşurz yıne

oyy yeerim ou. öp canım yerime..
iyi gcl

canım benim ya gecmiş olsun.. allah daha beter bir hastalık vermesin .. tabe bu cok ic acıcı degil ama hakkınızda hayırlsı tüple yada normal allah hayırlısını versin bir daha üzücü olaylar yaşamassınız inş.
hay allah bu yazdıklarına ne denir ki şimdi.. ptg li yöntemin iyi oldugunu söyleyenler de var. 3 kez tüp deneyip gebiş kalanda var ptg ile.... allah sabır ve saglıklı bebek versin.. tabe para da versin..

ah canım yaaa göçebe hayatı yaşıyoruz bazen. mecbur ,insanın doyduğu yer .. hayırlısı olsun.
iyi geceler sanada..

oo asmina hade hayırlısı canım sezeryan günü de vermiş doktor sana normal dogum aslında iyi ama vakuma vs. kalınırsa veya dogum normalden uzun sürerse idrar kesesi ıkınmaktan veya vakumla cekilmekten aşagıya sarkıyor. idrar kacırma bu yüzden olur. yada idrar kesesi sarkıktır dogumda iyice aşagıya iner ve idrar kacırma olur. yoksa normal şartlarda normal dugumdan sonra idrar kaçırma pek mumkum degil.. he birde kesik atıyorlarya normal dogumda yanlış kesim ve dikimlerde idrar kaçırma olurmuş.
tabe başka bir durum söz konusu ise doktr. olmadıgımdan bilemicem
allah hepinize bi cıglıkda dogurmak nasip etsin

lagrimaaa sakın kaçma anlat bakem sen nerdesin ne ediyorsun ? doktr. tedavin vs...

hala doktora gidip gidip geliyorumcnm.. geçen ay klomen verdi ama boş geçtiçünkümersindeydim eşim ankaradaydı.. prolaktinim düşüyor testesteron çıkıyor o düşüyor prolaktin çıkıyor.. ikidenk geldiğinde de klomene başladık işte .. başkada birşey yapmıyorum ..bir sürü telaşem var zaten.. hayat telaşesi.. öyle cnm...
kız kaçak ne yapıyorsun anlat ? testlerin tahlillerin vs. boşluyor musun ? gidiyor musun doktr. gebişlik için ne yapıyorsun anlat ?
..

canım benim hayat telaşesi hep var kız boşver onları tabe üzücü şeyler degilse bunlar.. inş. gebişlginde en kısa sürede olurda ohh dersin

anlattım cnm.. merak ettim sizi geleyim bi bakayım dedim

iyi ettin :) şahsen bende de bir değişiklik yok öleeee duruyom cok da umursamıyorum.. benim prl en son 60 cıkmıştı herhalde yükselmeye devam ediyordur

fazlasıyla üzücü ve can sıkıcışeyler bakalım bir zaman sona ersinde .. kurtulurum inş..senin neden öyle yüksek yaa... düzelemedin mi bir türlü . ilaç milaç? inşallah bu ay ümitliyim kendimden baya bi ama bakalım.. her ay ümitleniyorum gerçi de hüsrannn
canım benim hayat telaşesi hep var kız boşver onları tabe üzücü şeyler degilse bunlar.. inş. gebişlginde en kısa sürede olurda ohh dersin

iyi ettin :) şahsen bende de bir değişiklik yok öleeee duruyom cok da umursamıyorum.. benim prl en son 60 cıkmıştı herhalde yükselmeye devam ediyordur

birşey soracagım bilgin var dır belki.. adetimin biiminden 10 15 gün sonra kasıklarımda şiddetli bir agrı oluyor hani doğrulamayacak kadar agrıyor.. acaba yumurtluyormuyum o zaman? yksa başka birşey mi? yani 2 aydır böyle ama.. u ay kiçok şiddetliydi 1 gün sürüyor ..uyuyorum sabaha iyiyimm.

Son düzenleme:
büyükkkkkkkkk ama coookk büyük ihtimalle ben belki tüpcük ile gebiş kalacagım normal ile olmaz bende diyorum..

yegenimin sene sonu partisi vardı bende katıldım ve düşünün bir koca sınıf cocuk kızlı erkekli ve onların bagırışları koşmaları sacma sapan cıglıkları vs... görünce ben cocuk mocuk istemiyorum moduna girdim.. felaketler yaaa..ögretmenleri cok asabi bir adamdı ama o cocukları kafa göz yarmadan idare edebildi... gerci dayagı vardı ama hepsini bir arada görünce hak ediyorlarmış bile dedim ( ki ben dayaga sonn derece karşıyım )

eşimi aradım bir partideyiz ama ben bunları görünce cocuktan vazgectim boşver bile dedim.. adam güldüü kahh kkakhh

olsunda canm tüp müp.. hayırlısıyla olsun inşallah.

yumurtlıuyorsun canım...adetin bitiminden adetin ilk gününü 1 sayacaksın ve 10- 12 - 14 -16 - 18 vs. diye bu vakitlerde yumurta tam olgunluga gelir ve catlar. yumurta catlama herkesin farklı oldugu için seviş günlerinizi uzun tutun diyoz.
9. ve 10 günler 9mm -11mm 13mm arası degişen ebatları gelir yumurtalar ve 18-19-20 -21 gibi ebatlara gelir catlar..
sen şimdi klomene başladıgın için yumurtaların birden cok olur ve iri olur. bu yuzden agrıların eskisine nazaran daha agrılı olur. bu da catlama evresinde oldugu gösterir. ve 1 bilemedin 2 gun sürer biter.

1 gün sürdü yani dün agrıdı bende catlıyor snırım dedim bugün seviş yaptım ama hemen kalkmak zorunda kaldım.. zaten dün çatladıysa bugün tutmazdı.. aman ne bileyim... hesapkitaptan anlamıyorumdaha..

iyi geceler kizlar ben yine uyuyamadim bakayim topikte kimse varmi dedim nasilsiniz

iyiyiz canım sen daraldın herhalde

2. bir emre kadar cocuk olayından bugunden sonra vazgectim... inanılmaz yaramazlar garip cıglıklı ve acayiplerdi...
ayrıca aileler o kadar sacmaydı ki ben cocugum oldugunda bu aileler ile nasıl kaynaşırım. okul işlerini nasıl yaparım diye düşündüm valla...

valla yumurta catladıktan sonra sanırım 48 saat mıydı 72 saat mıydı bi süren var. hemen catlayıp sönmüyor biraz ömrü var döllenmek için.. inş. tutmuştur ama sen yarın da seviş yap.. gun aşırı devam edin bir kaç gün daha. hatta imkan varsa bu gecede yarın gecede yapın.. saglama alın..

uzayan akıntın geldi mi ? belki sadece son yumurta gelişim agrısıdır.. daha catlamamıştır veya yeni catlamışda olabilir döngünü bilmiyorum çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…