hayırlısı olsun. dr un dediği doğru. eşimin arkadaşıda normal yapmış,nasıl diye sordum durumunu, altıma kaçırma sorunu yaşıyoruum dedi.geçen seda sayanın programnda bi doktorda sezeryanı savundu herkes bana kızıcak şimdi ama sezeryan daha iyi dedi.normalde ilerde altına kaçırma problemi yaşıyomuşsun falan filan dedi benimde kafam karıştı ama ben genede normalden yanayım bakalım beklicez görcez artık
sağol canım.son haftalar ben hıç uyumuyordum.sezeryandan hıç zorlanmadım 2.gun ayaktaydım kızım çok zorladı benı meme emmedı o halde onla ugraştım.son haftalar lansıloh kullanmaya başla meme uçların ıçın
hayırlısı olsun. dr un dediği doğru. eşimin arkadaşıda normal yapmış,nasıl diye sordum durumunu, altıma kaçırma sorunu yaşıyoruum dedi.
maşallah toparlanmışsın hemen. çevremdede o şekilde basit bişey olarak gördüm ameliyat sonrasını. inş bende çabucak atlatırım.
uykuya zor geçiyorum ama uyusamda iyi uyuyorum
bende emme işinden korkuyorum. bu kez krem istiyeyim dr dan. tek endişem o,ve gazsağol tavsiyen için..
mattika demek pıhtılaşma varmış sendede
dikkat et yinede. fazla ayakta kalma,koşturma.kızlar ben yatayım cumartesi işe başlıcam artık raporum bitiyo erken yatmaya hazırlıyım kendimi
offf sabahları felaket bulantıyla uyanıyorum bi geçse artık çok iyi olcak
allaha emanet olun iyigeceler
onemlı değil canım ben çok çektım emme konusunda.
kızım uyandı ıyı geceler cnm goruşurz yıne
bu arada bizim sonuçlar çıktı
baya çılgın sonuçlar
pıhtılaşma bilmemnesi var dr coraspine şimdi başla dedi hamile kalınca iğne fln dedi duruma göre
bir de kromozomlarda sorun var eşimde. tüp bebek dedi dr hem de ptg li olanından
o yöntemle de deneyen 2 kişiden 1 i bebek sahibi olabiliyomuş
ya da nasıl olsa doğal hamilelikte sorun yok öyle deneyin ilk aylarda düşmezse 4. ayda fln amiyosentes yaparız sağlıklıysa almayız dedi
4-5 gebelikten birinde sağlıklı olma şansı varmış bizde, ya tutarsa deyip denicez de sağlıklı olmazsa kalbi durcak öncekiler gibi
ya da aldırcaz fln
yuh dedim
bu arada en son düşüğün genetik testi çıkmadı hala hücre üretemişler..
belki sağlıklıydı benim pıhtıdan dolayı kalbi durdu.. bilinemiyor
eşime dedim biz ediylen büdü gibi yaşlanalım.. valla iyi fikir
allah herşeyin hayırlısını versin..
ah canım yaaa göçebe hayatı yaşıyoruz bazen. mecbur ,insanın doyduğu yer .. hayırlısı olsun.
iyi geceler sanada..
kız kaçak ne yapıyorsun anlat ? testlerin tahlillerin vs. boşluyor musun ? gidiyor musun doktr. gebişlik için ne yapıyorsun anlat ?
..
lagrimaaa sakın kaçma anlat bakem sen nerdesin ne ediyorsun ? doktr. tedavin vs...
anlattım cnm.. merak ettim sizi geleyim bi bakayım dedim
canım benimhayat telaşesi hep var kız boşver onları tabe üzücü şeyler degilse bunlar.. inş. gebişlginde en kısa sürede olurda ohh dersin
iyi ettin :) şahsen bende de bir değişiklik yok öleeee duruyomcok da umursamıyorum.. benim prl en son 60 cıkmıştı herhalde yükselmeye devam ediyordur
büyükkkkkkkkk ama coookk büyük ihtimalle ben belki tüpcük ile gebiş kalacagımnormal ile olmaz bende diyorum..
yegenimin sene sonu partisi vardı bende katıldım ve düşünün bir koca sınıf cocuk kızlı erkekli ve onların bagırışları koşmaları sacma sapan cıglıkları vs... görünce ben cocuk mocuk istemiyorum moduna girdim.. felaketler yaaa..ögretmenleri cok asabi bir adamdı ama o cocukları kafa göz yarmadan idare edebildi... gerci dayagı vardı ama hepsini bir arada görünce hak ediyorlarmış bile dedim ( ki ben dayaga sonn derece karşıyım )
eşimi aradım bir partideyiz ama ben bunları görünce cocuktan vazgectim boşver bile dedim.. adam güldüü kahh kkakhh
fazlasıyla üzücü ve can sıkıcışeyler bakalım bir zaman sona ersinde .. kurtulurum inş..senin neden öyle yüksek yaa... düzelemedin mi bir türlü .:2::2: ilaç milaç? inşallah bu ay ümitliyim kendimden baya bi ama bakalım.. her ay ümitleniyorum gerçi de hüsrannn
birşey soracagım bilgin var dır belki.. adetimin biiminden 10 15 gün sonra kasıklarımda şiddetli bir agrı oluyor hani doğrulamayacak kadar agrıyor.. acaba yumurtluyormuyum o zaman? yksa başka birşey mi? yani 2 aydır böyle ama.. u ay kiçok şiddetliydi 1 gün sürüyor ..uyuyorum sabaha iyiyimm.
yumurtlıuyorsun canım...adetin bitiminden adetin ilk gününü 1 sayacaksın ve 10- 12 - 14 -16 - 18 vs. diye bu vakitlerde yumurta tam olgunluga gelir ve catlar. yumurta catlama herkesin farklı oldugu için seviş günlerinizi uzun tutun diyoz.
9. ve 10 günler 9mm -11mm 13mm arası degişen ebatları gelir yumurtalar ve 18-19-20 -21 gibi ebatlara gelir catlar..
sen şimdi klomene başladıgın için yumurtaların birden cok olur ve iri olur. bu yuzden agrıların eskisine nazaran daha agrılı olur. bu da catlama evresinde oldugu gösterir. ve 1 bilemedin 2 gun sürer biter.
iyi geceler kizlar ben yine uyuyamadim bakayim topikte kimse varmi dedim nasilsiniz
1 gün sürdü yani dün agrıdı bende catlıyor snırım dedim bugün seviş yaptımama hemen kalkmak zorunda kaldım.. zaten dün çatladıysa bugün tutmazdı.. aman ne bileyim... hesapkitaptan anlamıyorumdaha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?