Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

dogru canim benim esimde 3cocuk istiyo [2de ilk evlillikten kizi var ]ablam annemlerde simdi bide apartmanda amcamlar felan oturuyo onlarin torunlarida bizdelerdi bugun oyle ses cikartiyolarki esime diyorum sana bitane cocuk yeter ben okadar sesi nasil kaldirayim ben migren hastasiyim sese gelemiyorum kusura bakma dedim

uzayan akıntım geldi 5 6 gün sonrada bu ağrı işte.. 28 günde bir oluyorum cnm. oktor geçen ay yumurtalarımı takip etti 15 . gün 15mm di 11mm falandı ama baya coktu nyse daha küçük olmaz böyle falan dedi.. gece sevişyapamayızda yarın belki :)

canım sen olayı yanlış anlamışsın o zaman.. uzayan akıntı yumurtanın catladıgı gün gelir. agrı olayı bambaşka bir durum demek ki sende.. yada sen uzayan akıntıyı tahlil edemedin..
şöle bir hesap var 28 gunde oluyon ya catlama evresini -+ şöle hesapla 28gün -14 gün = 14 gun. yumurtluyon
10 12 14 16 18 diye seviş yapacaksın..

tabe klomen ve catlatma ignesi verirse dokt. dedigi günlerde ilişki yapacaksın..

champi bebek sekeri icin annemler daricada oturuyoya arastirdim internetten gebzede satan yerler buldum internetten almakdan daha iyi olur gorerek almak benim icin

heeee anladım... nese bu ay hasta olursamki inşallah olmam gidicem gene klomen vercek ama iğneyi şimdivermez sanmıyorum..
neyse canımcımben cıkıyorum..çok uykm geldi.. görüşürüz...kendie dikkat et ..

ayyy ecrin anlatamam bugun ki sesi sana yaa.. hepsi bişeyler parmaklamak istiyor o bu şu balkonlu bir yer tutmuşlar biz o otarafta otuyorduk.. cıkıyorlar sarkıyorlar tükürüyorlar şişekleri atıyorlar koş kovala tırmala herşşeyy vardı yaa...
anaları oturuyor tıkınıyor cocuklar aşagıya sarkmış düştü düşecekler .. hade kalkıyorum cekiyorum yakalarından kapa orayı dur gitme hötyy sanki anaları biziz.. ablam bir yandan ben bir yandan zap ettik cocukları... haşere gibilerdi valla...bizimki onların yanında melek kaldı..

cok fena canim bende hep dua ediyorum uslu cocuk olsun diye bende hic gelemiyorum yaramaz cocuklara dedigin gibi bazi anneler saldim cayira yapiyolar malesefki

champi bebek sekeri icin annemler daricada oturuyoya arastirdim internetten gebzede satan yerler buldum internetten almakdan daha iyi olur gorerek almak benim icin

darıca tarafında ne var bilmiyorum canım.. benim eşim orada limanda da calıştı cok gidip geldim.. sonra yalovaya giderken feribota felan cook gidip geliyoz.. ama elbet görerek almak en iyisi

heeee anladım... nese bu ay hasta olursamki inşallah olmam gidicem gene klomen vercek ama iğneyi şimdivermez sanmıyorum..
neyse canımcımben cıkıyorum..çok uykm geldi.. görüşürüz...kendie dikkat et ..

iyi geceler canım catlatma ignesi versi tam gununuzu daha iyi kestirirsiniz aslında .. doktr. bu olayı bi danış istersen.. biz gunleri anlamıyoruz siz yardımcı olun de anlatsın sana.. gerekirse catlatma igneni versin..
iyi geceler canım. inş. döllenmiştir yumurtanda gelir bebişin

Son düzenleme:
bir kaç sene oluyor benim ark. oglu için kendi yapmıştı. süslü kurabiyelerden yapmıştı. sonra bir ark. da biz yaptık diş mevludu için ... epey ilgi toplamıştı.. ben kuzenim için nişanında nişan kurabiyesi yapmıştım..
bir gece önceden hepsini yapıp poşetlemiştim. istersen gene de düşün tabe tarifini verebilirim...

Son düzenleme:

olur canim sen tarifi ver ben yazayim yardim ederlerse evdekiler onuda yapmaya calisirim tarifin olmasi guzel olur
annem pilav kavurma tali dolma felan yapariz diyo

olur canim sen tarifi ver ben yazayim yardim ederlerse evdekiler onuda yapmaya calisirim tarifin olmasi guzel olur
annem pilav kavurma tali dolma felan yapariz diyo

yahu bu kurabiye mevlüd şekeri niyetine dagıtılıyor.. öle tatlı niyetine degil elbette pilavı ayranı vs.. oluyor.. bizim ark. da öle yaptı once mevlüd okundu yemekler dagıtıldı sonra kurabiye dagıtıldı.. süslü sepetin içine yerleştirdik sepeti dolaştırdık herkes aldı. nişanda öle yaptık.. diş mevlüdün de de.. dur bulayım hemen yazayım...

ben buna benzer bi nişan kurabiyesi yapmıştım..
Kuzey Butik Kurabiye Küçük İkramlıklar
buda arkadaşımın blogu kurabiye örneklerini koymuş hep

tarifi
1 yumurta ( oda ısısında - oda ısısında olmasa da oluyor )
150 gr tereyagı
1 su bardagı un
1 cay bardagı mısır nişastası ( ama mısır nişantası olacak başka türden nişasta olursa olmuyor )
1 su bardagı pura şekeri ( şekerin tadı bazen az oluyor tadarak kafama göre ayarlıyorum bunu da )
1 çay kaşıgı tarcın ( ben kendimize yapacaksam eşim sevmez mesela bu yuzden tarcını az koyuyorum başkasına yapacaksam soruyom az mı cok mu diye sen ayarlarsın ölçüsünü )
1 çay kaşıgı toz zencefil ( istege baglı koymasan da olur.. taze zencefil rendelenmiyor haberin olsun )

bunların hepsini karıştırıp hamur yapıyorsun. tabe cıvık olacaktır büyük ihtimalle un ve mısır nişastasını dengeli koyarak hamuru toplarla. kulak memesi gibi olacak. sonra bunu tezgaha un serpip acacaksın merdane ile..1,5 - 2 cm kalınlıgına geldiginde kalıplar ile hamurdan şekilller cıkartacaksın. yaglı kagıt serilmiş fırın tepsisine koy ve fırınla. 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişircen. 15 -20 dk pişircen.

şimdi not kısmı = bunlar benim deneyimlerime göre notlandırılmış yazılarım = hamur eger çünkü her un ve nişasta aynı kalitede olmuyor hamur sert olursa tereyag ile yumuşcattan. yane gerektigi kadar extradan tereyag koyucan yogurucan. 2 cm kalınlıgında acıtıgın zaman bazen kurabiye istenilen kıtırlıkta olmuyor. yuvarlak kurabiyeler gibi oluyor.. bu yuzden ben 1- 1,5 cm arası acıyorum. inceligi ve bisküvi gibi kıtır oluyorlar.
bazende mısır nişastası cok kuvvetli cıkıyor bu yuzden hamuru kulak memesi kıvama getirirken cok un az nişasta kullanıyorum. cıkan kurabiye sayısı az gelirse kafana göre tarifin gramlarını yükseltme cok cirkin oluyor. aynı ölçülerde yeniden hamur yogur D

cok yazdım ama yapılması 15 dk. sürüyor.. üstleri cok kızarmacak. ama cig de kalmayacak şekilde fırınlayın. hatta birini pişti mi pişmedi mi diye alıp bakın..üstleri cok yanarsa espirisi kalmıyor..

bi kere deneyin mesela evde aşagı yukarı fikriniz olur. 2. ciyi de deneyimlerinize göre yaparsınız ben ilkinde bu tarifle tutturmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…