iyiyiz canımsen daraldın herhalde
2. bir emre kadar cocuk olayından bugunden sonra vazgectim... inanılmaz yaramazlar garip cıglıklı ve acayiplerdi...
ayrıca aileler o kadar sacmaydı ki ben cocugum oldugunda bu aileler ile nasıl kaynaşırım. okul işlerini nasıl yaparım diye düşündüm valla...
valla yumurta catladıktan sonra sanırım 48 saat mıydı 72 saat mıydı bi süren var. hemen catlayıp sönmüyor biraz ömrü var döllenmek için.. inş. tutmuştur ama sen yarın da seviş yap.. gun aşırı devam edin bir kaç gün daha. hatta imkan varsa bu gecede yarın gecede yapın.. saglama alın..
uzayan akıntın geldi mi ? belki sadece son yumurta gelişim agrısıdır.. daha catlamamıştır veya yeni catlamışda olabilir döngünü bilmiyorum çünkü..
uzayan akıntım geldi 5 6 gün sonrada bu ağrı işte.. 28 günde bir oluyorum cnm. oktor geçen ay yumurtalarımı takip etti 15 . gün 15mm di 11mm falandı ama baya coktu nyse daha küçük olmaz böyle falan dedi.. gece sevişyapamayızda yarın belki :)
canım sen olayı yanlış anlamışsın o zaman.. uzayan akıntı yumurtanın catladıgı gün gelir. agrı olayı bambaşka bir durum demek ki sende.. yada sen uzayan akıntıyı tahlil edemedin..
şöle bir hesap var 28 gunde oluyon ya catlama evresini -+ şöle hesapla 28gün -14 gün = 14 gun. yumurtluyon
10 12 14 16 18 diye seviş yapacaksın..
tabe klomen ve catlatma ignesi verirse dokt. dedigi günlerde ilişki yapacaksın..
dogru canim benim esimde 3cocuk istiyo [2de ilk evlillikten kizi var ]ablam annemlerde simdi bide apartmanda amcamlar felan oturuyo onlarin torunlarida bizdelerdi bugun oyle ses cikartiyolarki esime diyorum sana bitane cocuk yeter ben okadar sesi nasil kaldirayim ben migren hastasiyim sese gelemiyorum kusura bakma dedim
ayyy ecrin anlatamam bugun ki sesi sana yaa.. hepsi bişeyler parmaklamak istiyor o bu şu balkonlu bir yer tutmuşlar biz o otarafta otuyorduk.. cıkıyorlar sarkıyorlar tükürüyorlar şişekleri atıyorlar koş kovala tırmala herşşeyy vardı yaa...
anaları oturuyor tıkınıyor cocuklar aşagıya sarkmış düştü düşecekler .. hade kalkıyorum cekiyorum yakalarından kapa orayı dur gitme hötyy sanki anaları biziz.. ablam bir yandan ben bir yandan zap ettik cocukları... haşere gibilerdi valla...bizimki onların yanında melek kaldı..
champi bebek sekeri icin annemler daricada oturuyoya arastirdim internetten gebzede satan yerler buldum internetten almakdan daha iyi olur gorerek almak benim icin
heeee anladım... nese bu ay hasta olursamki inşallah olmam gidicem gene klomen vercek ama iğneyi şimdivermez sanmıyorum..
neyse canımcımben cıkıyorum..çok uykm geldi.. görüşürüz...kendie dikkat et ..
bir kaç sene oluyor benim ark. oglu için kendi yapmıştı. süslü kurabiyelerden yapmıştı. sonra bir ark. da biz yaptık diş mevludu için ... epey ilgi toplamıştı.. ben kuzenim için nişanında nişan kurabiyesi yapmıştım..
bir gece önceden hepsini yapıp poşetlemiştim. istersen gene de düşün tabe tarifini verebilirim...
olur canim sen tarifi ver ben yazayim yardim ederlerse evdekiler onuda yapmaya calisirim tarifin olmasi guzel olur
annem pilav kavurma tali dolma felan yapariz diyo
Renkli şeker hamuru - Pasta Kurabiye Çikolata Malzemeleri Satışı, Eğitim ve Kurslar
şeker hamurunu ve süsleme malz. bu siteden güvenle alabilirsin. gittim yerlerinide gördüm etilerdeler... ve netten alışverişte yaptım buradan.
champi kalemi kagidi hazirladim seni bekliyorum
champi kalemi kagidi hazirladim seni bekliyorum
anam bende siteyi bekliyom.. yazdım yazdım gönderemedim bir türlü yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?