Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ay sinir oldum site koptu...
tarifte bir şeyi unuttum yazmayı

vanilya tozu bir paket ( hazır olanlarından )
yarım pakette kabartma tozu koyuyom.. cok kabarırlarsa çirkin oluyor.. azıcık koyuyom bu yuzden

aynı kurabyeleri kestigim kalıpla şeker hamurundan kesip, suluboya fırcası ile az su sürüp kurabiyelere yapıştırıyorum.. kurabiyeler sıcak olmayacak ama. sogukduktan sonra yapıyorum bu işlerimi.
su da şeker hamuru yapışsın diye

Son düzenleme:
günaydın topik....

PERİCİM PERİCİM doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce......yaşamın periler kadar kolay olsun:)[/COLOR].......tez zamnda bebiş ya da bebişlerin olsun... nice senelere........

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepinizden

bu bebiş veya bebişlerde kulağıma hoş geldi Allah ağzından duysun derler ya inş. hepimizin canım bugün dualarımda sizler ve benim için bebişler isticem inş. rabbim yüzümüze baksın...........

bu bebiş veya bebişlerde kulağıma hoş geldi Allah ağzından duysun derler ya inş. hepimizin canım bugün dualarımda sizler ve benim için bebişler isticem inş. rabbim yüzümüze baksın...........

amin canım benim...Allahım mucizesini bizede gönderir en kısa zamnda inş....

kızlar şöyle bol limonlu bir çorba içicem....sabah sabah çorba içebileniniz varsa benim gibi peşimden gelsin:)

nergis boncuk işin çok farklı duruyor ben boncuklu olduğunu görmemiştim denemeye çalışacam bu konularda pek becerikli değilim ama yapmaya çalışacam teşekkür ederimm

nergis saç renginimi değiştirdin kız karamel gibi duruyor güzel olmuş sarı saçlıyken ve bu resimde iki farklı bayan gibi olmuşsun

günaydın nergisim....rangarenk güne başlayalım ki günümüz öyle geçsin:))) ne örüyon bakim??

kızlar şöyle bol limonlu bir çorba içicem....sabah sabah çorba içebileniniz varsa benim gibi peşimden gelsin:)

Afiyet olsun canım bende içerim bazen sabah çorbası..:)
bende ne örüyüm kahvaltı yaptım geldim:80:

nergis boncuk işin çok farklı duruyor ben boncuklu olduğunu görmemiştim denemeye çalışacam bu konularda pek becerikli değilim ama yapmaya çalışacam teşekkür ederimm
bu boncuk takımından iki takım yaptım hediye için.masa için kocaman bi tane yaptım görenler bayılıyor... kış akşamlarında güzel oluyor dizi izlerken bazen yapıyordum.
nergis saç renginimi değiştirdin kız karamel gibi duruyor güzel olmuş sarı saçlıyken ve bu resimde iki farklı bayan gibi olmuşsun

evet canım geçen kışa girerken değiştirdim. röfleli saça su dalgası yapılmıyormuş bende tek renge döndüm bir ay sonrada su dalgası yaptırıp yeniden platin röfle yaptırıcam inş...bir yıldır saçımdan röfle gitsin diye bekledim.

Afiyet olsun canım bende içerim bazen sabah çorbası..:)
bende ne örüyüm kahvaltı yaptım geldim:80:

sanada afiyet olsun canım...ben sık sık çorba yapar içerim...bol limonlu sıcacık kaşık kaşık içerim....kebaplar halt etmiş yanında...

bugün adet günüm ama gelen giden yok...dün akşam belim ağırdı biraz geçti sabahta biraz ağırdı yine geçti...1 2 güne kalamaz sökülür herhalde....inş.gelmez tabi ama ne bilim işte her ay hüsran olunca alıştım herhalde.....

sen ne durumdasın...ialaca devam ediyo musun??

günyadın canım nasılsın gelmesin inşşş gelirsede sana bi tavsiyem olacak hatırlatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…