günaydıdınnn....
xeda ve superisi ( yanlış degilsem dün xeda nin yaşgünüydü) veee ikinizindeee yaş gününününününnü kuuutttlluuyıourururuuuummmmmmmmmmmm nice mutlu yıllllaraaa cüvcüvler
kocam utandırdı beni adama ormantik diyordum kırmızı gül demeti göndermiş çok utandım birde sabah kızıyordum
sanada afiyet olsun canım...ben sık sık çorba yapar içerim...bol limonlu sıcacık kaşık kaşık içerim....kebaplar halt etmiş yanında...
bugün adet günüm ama gelen giden yok...dün akşam belim ağırdı biraz geçti sabahta biraz ağırdı yine geçti...1 2 güne kalamaz sökülür herhalde....inş.gelmez tabi ama ne bilim işte her ay hüsran olunca alıştım herhalde.....
sen ne durumdasın...ialaca devam ediyo musun??
e ağaç oldm kimse yazmadı gidem dedimmgurur yaptım
oo selam canım. iyiyiz çok şükür. ben çok ağırlaştım.oturduğum yerde kalakalıyorum.sancıyo her yerim. yinede çok şükür. bebeği iyi olsunda.
sizde durumlar nasıl,fıstık iyidir umarım
tekrar doğum günün kutlu olsun canım.. eşinle bir ömür böyle beraber kutlayın inş bebekler de olsun..
benim de eşimin doğum günü var yakında
hediye almak dışında bişeyler yapmak lazım ama bilemedim
cok romantik olacak amasarıll kocaman kocaman
ya daaaaa sinemaya gidin tiyatro vs. vardır oralarda bilet al gidin.. yada evde oturak yan gelek yatak dersen.. mısır patlatın sonrada sarılın birbirinizefilm seyredinn hehehe
iyi geceler canım catlatma ignesi versi tam gununuzu daha iyi kestirirsiniz aslında .. doktr. bu olayı bi danış istersen.. biz gunleri anlamıyoruz siz yardımcı olun de anlatsın sana.. gerekirse catlatma igneni versin..
iyi geceler canım. inş. döllenmiştir yumurtanda gelir bebişin
nergis mthfr 677 homozigot muşum ben
seninki ne?
ne demek ki bu bunları da öğencez bakalım
Bende mtfhr heterezigot um.
ben hastalığı tek genden almışım sadece anneden yada sadece babadan almışım. seninki hem anneden hem babadan gelen iki gende hasta.
çok avam bi açıklama ama olsun
superisi doğum günün kutluolsun.. bugün tüm dualrın kabul olsun inşallah..güzel imanlı bebişlerin olsun inşallah...
cnm tmm doktora sorayım ben anlamıyorum deyim bana o desin.. inşallah döllenmiştirr te bu hesapkitaba gerek kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?