Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

günaydın kızlarr,,
site yine allak bullakk:44:

superisi dün geçmişe gitmemiştim,nice seneler diliyorum,eşinle mutlu huzurlu bebişli bir yıl olur inşallah..
xeda (şampi yazmış :) yanlış anlamadıysam sanada iyi seneler diliyorum,sağlıkla gebe kalıp yuvanızı şenlendirirsiniz inşallah..

şampiiiiiiii zaten işeğin teki oldum gebelikten bri,bide sonrasında sızdırmayayyım sezeryann

lagrima slm canım,can sıkıcı durum ne bilmiyorum Allah yardımcın olsun,herşey geçer...
nergis hanım siz nassınızzzzzz

Son düzenleme:
3tset sonuclarımı merak edıyorum esım alsa bıran once asnımam nasılsın cnm nekadar kılo aldın ben sımdıden 5 kıloya yaklastım

3tset sonuclarımı merak edıyorum esım alsa bıran once asnımam nasılsın cnm nekadar kılo aldın ben sımdıden 5 kıloya yaklastım
75 le gebe kaldım 95 olmuşum hesab et artık benim dilim varmıyo açıklamaya
iyidir senden naber asmincim?
çok şükür canım,eksikleri halletmeye çalışıyorum.bi yandan temizliği bitirmeye çalışıyoruz. bakalım ne zaman kapımız çalıcak:18:
tosunumuz ıyı maşşallah pek hareketlısabahları cok hareketlı uyandırıyo acıkıyo sanırım yavruşum benım ınşallah ıyı cıkar sonuclarımız sen nasılsın cnm

evt sabah daha oynaktırlar
sonuçlar ityi çıkar inş.
ben iyiyim şükür ama iki gündür bacağım çok sızlıyo.son haftalar daha sıkıntılı sanırım. Allah büyük...

bacak sızlaması bende sımdıden var dun gece uyuyamadım agrısından

tosunumuz ıyı maşşallah pek hareketlısabahları cok hareketlı uyandırıyo acıkıyo sanırım yavruşum benım ınşallah ıyı cıkar sonuclarımız sen nasılsın cnm

kılzarr slmmm aslıı benim test sonucum haftaya salı çıkacakk inşallah sonuçlarımız güzeldir.. sen bebeğin hareketlerini duyabiliyonmu ben bişiy hissetmiyorumm sen nasıl hissetiyorsunn yaaaaa ben biraz araştırdım netten 22 haftaya kadar hisettemiyormuşsun yazıyoo asmina sen ne zaman hisetmeye başladın kaçıncı hafta daa

Herkese hayırlı cumalar....bugün içinizden geçen dileğiniz kabul olur inş...
Nasılsınız?

asminada yok onun yerine ben cvp vereyim :) 17.haftalarda pıtpıt atma şeklinde bişeyler hissettim ama doktor henüz hissetmezsin dedi 20. haftada net olarak hissetmeye başladım tekmelerini seninde az kalmış o tekmeleri yemeye :)

bizim aile baya bir karışık can sıkıcı aman neyse yazarak anlatılmıyor zaten..

cnm bende kuvvetlı bır tekme hıssetmıyorum pıt pıtları ıkı üç gundur cok yogun ozellıkle sabahları esım bıle hıssedıyo artık herkezde farklı demekkı az kaldı kuvettlı olanıda hıssedıcez benım sonuclar pazartesı cıkmıstı ama bugun almaya gıdebıldı eşim inşallah guzel haberlerımız olur cnm

asminnnn hoşgeldin ben iyiyim tatlım asıl siz nasılsınız

superisi ve xeda: nice mutlu yıllara ikinizinde doğum gününü kutluyorum
yeni yaşınız şans getirsin inşallah kucağınız bebişle dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…