light insan naberrrrrr
aslıcım Allah ın ,izniyle sonuçlar güldürsün yüzünü.. nasıl tosun paşamız
75 le gebe kaldım 95 olmuşum hesab et artık benim dilim varmıyo açıklamaya3tset sonuclarımı merak edıyorum esım alsa bıran once asnımam nasılsın cnm nekadar kılo aldın ben sımdıden 5 kıloya yaklastım
çok şükür canım,eksikleri halletmeye çalışıyorum.bi yandan temizliği bitirmeye çalışıyoruz. bakalım ne zaman kapımız çalıcak:18:iyidir senden naber asmincim?
tosunumuz ıyı maşşallah pek hareketlısabahları cok hareketlı uyandırıyo acıkıyo sanırım yavruşum benım ınşallah ıyı cıkar sonuclarımız sen nasılsın cnm
75 le gebe kaldım 95 olmuşum hesab et artık benim dilim varmıyo açıklamaya
hımmmm 20acaba ben nekadar alacam:26::26::26::26:
çok şükür canım,eksikleri halletmeye çalışıyorum.bi yandan temizliği bitirmeye çalışıyoruz. bakalım ne zaman kapımız çalıcak:18:
evt sabah daha oynaktırlar
sonuçlar ityi çıkar inş.
ben iyiyim şükür ama iki gündür bacağım çok sızlıyo.son haftalar daha sıkıntılı sanırım. Allah büyük...
tosunumuz ıyı maşşallah pek hareketlısabahları cok hareketlı uyandırıyo acıkıyo sanırım yavruşum benım ınşallah ıyı cıkar sonuclarımız sen nasılsın cnm
kılzarr slmmm aslıı benim test sonucum haftaya salı çıkacakk inşallah sonuçlarımız güzeldir.. sen bebeğin hareketlerini duyabiliyonmu ben bişiy hissetmiyorumm sen nasıl hissetiyorsunn yaaaaa ben biraz araştırdım netten 22 haftaya kadar hisettemiyormuşsun yazıyoo asmina sen ne zaman hisetmeye başladın kaçıncı hafta daa
Herkese hayırlı cumalar....bugün içinizden geçen dileğiniz kabul olur inş...
Nasılsınız?
günaydın kızlarr,,
site yine allak bullakk:44:
superisi dün geçmişe gitmemiştim,nice seneler diliyorum,eşinle mutlu huzurlu bebişli bir yıl olur inşallah..
xeda (şampi yazmış :) yanlış anlamadıysam sanada iyi seneler diliyorum,sağlıkla gebe kalıp yuvanızı şenlendirirsiniz inşallah..
şampiiiiiiii zaten işeğin teki oldum gebelikten bri,bide sonrasında sızdırmayayyımsezeryann
lagrima slm canım,can sıkıcı durum ne bilmiyorum Allah yardımcın olsun,herşey geçer...
nergis hanım siz nassınızzzzzz
kılzarr slmmm aslıı benim test sonucum haftaya salı çıkacakk inşallah sonuçlarımız güzeldir.. sen bebeğin hareketlerini duyabiliyonmu ben bişiy hissetmiyorumm sen nasıl hissetiyorsunn yaaaaa ben biraz araştırdım netten 22 haftaya kadar hisettemiyormuşsun yazıyoo asmina sen ne zaman hisetmeye başladın kaçıncı hafta daa
bıyy bıyy bıyyyy anam ne cok detayı var bu işlerin...ne için bir seviş yapcaz bir tane siperrmen gidip yumurtayı döllücek bebek olacak diye. ayyy oyyyy
allah hepimize kolaylık versin sabır versin ...
günaydın kızlarr,,
site yine allak bullakk:44:
superisi dün geçmişe gitmemiştim,nice seneler diliyorum,eşinle mutlu huzurlu bebişli bir yıl olur inşallah..
xeda (şampi yazmış :) yanlış anlamadıysam sanada iyi seneler diliyorum,sağlıkla gebe kalıp yuvanızı şenlendirirsiniz inşallah..
şampiiiiiiii zaten işeğin teki oldum gebelikten bri,bide sonrasında sızdırmayayyımsezeryann
lagrima slm canım,can sıkıcı durum ne bilmiyorum Allah yardımcın olsun,herşey geçer...
nergis hanım siz nassınızzzzzz
amin canım Allah seninde dualarını kabul etsin hayırlı cumalar sarıbeybicim.. ben iyiyim yemek yedim yürüyüş yapmam lazım canım istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?