Bende mtfhr heterezigot um.
ben hastalığı tek genden almışım sadece anneden yada sadece babadan almışım. seninki hem anneden hem babadan gelen iki gende hasta.
çok avam bi açıklama ama olsun
superisi ve xeda: nice mutlu yıllara ikinizinde doğum gününü kutluyorum
yeni yaşınız şans getirsin inşallah kucağınız bebişle dolsun
kılzarr slmmm aslıı benim test sonucum haftaya salı çıkacakk inşallah sonuçlarımız güzeldir.. sen bebeğin hareketlerini duyabiliyonmu ben bişiy hissetmiyorumm sen nasıl hissetiyorsunn yaaaaa ben biraz araştırdım netten 22 haftaya kadar hisettemiyormuşsun yazıyoo asmina sen ne zaman hisetmeye başladın kaçıncı hafta daa
kızlar acillll yardımmmmmmmmmm
dr gittim yumurtalar gelişmemiş diyo..26-27 haz. da gel progesteron tahlili yapacam eğer yumurtalar yetersizse iğnelere geçelim dedi...
off moralim bozuldu kızlar ya ne yapcam...
superisi, xeda nice mutlu yıllara, doğum gününüz kutlu olsun
sarıbeybi geçmiş olsun canım bu ay yumurtan yok diye üzülme, gelecek ay olabilir yani
her ay aynı devam etmez, hatırlatıyım ki doktor bana da yumurtan yok demişti, o ay gebe kaldım
darısı başına inş. hiçç moralini bozmaa
selam herkese
düğünden geldim şimdi patates kızartıyorum gece gece..
topik boş ve çalışma var sanırım
superisi, xeda nice mutlu yıllara, doğum gününüz kutlu olsun
sarıbeybi geçmiş olsun canım bu ay yumurtan yok diye üzülme, gelecek ay olabilir yani
her ay aynı devam etmez, hatırlatıyım ki doktor bana da yumurtan yok demişti, o ay gebe kaldım
darısı başına inş. hiçç moralini bozmaa
mattika sonuçların çıkmış geçmiş olsun kontrol inş tedavi ve kontrol altında
sağlıkla evladını kucağına alırsın, hiç moral bozma, rabbim büyüktür, sana yardım edecektir.
selam herkese
düğünden geldim şimdi patates kızartıyorum gece gece..
topik boş ve çalışma var sanırım
sağol cnm benim...ya bi an çok moralim bozuldu...hatta akşam eşime anlatırken ağladım sağolsun sakinleştirdi beni...
dışarı çıktık hava aldım da biraz kendime geldim...
haklısın cnm sana yumurtan yok demişti inş darısı bana ve isteyen herkese olur....sizlerde olmasanız kafayı yer insan ya..
iyi ki varsınız canlar....
günaydınnnnnn
apekcim dün akşam üzeri benim moralim berbattı...Ama Rabbim dilerse ol derse olmayacak bir şey yok...
dün bana da dr yumurtan gelişmemiş bi daha ki ay iğnelere geçelim dedi...çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor...allahım duysun sesimizi....
günaydın beybi....doktor yumurtan yok demiş ama hemen üzülme...adetinin kaçıncı günü yok dedi yumurtalar için...2 ay önce ben 14.günü gittiğimde yumurtan yok demişti doktorum...4 yada 5 gün sonra tekrar gittim o zamn 2 tane yumurtam vardı...belli olmuyo yani....
günaydın cnm benim...
yumurtan yok demedi gelişmemiş dedi günde 3 doz klomenle gelişmiyosa daha etkili bi tedavi olan iğnelere geçelim dedi...
benim anlamadığım yumurtam geç çatlıyor ya önümüzdeki 10 gün çalışın dedi 27 haz da gel progesteron testi yapıp bakıcaz yetersizse yumurtalar iğnelere geçeriz dedi...ben nasıl anlicam çatladığını falan akıntım sürekli var..
günaydın.......
bugün benim çin güzel başlamadı...bugün gecikmemin 2.günü belki erken yaptım testi ama tek çizgi çıktı işte tekkkkkkkkkkkkkk.....daraldım ....sonra kendime geldim....eşim 1 hafata sonra taşınırız diyo....burdan ayrılıp sevmediğim bi şehre gitmek çok zor geliyo...burasını çok seviyodum...kafa dengi insanlarda vardı..orda akşama kadar yanlızım.......ben aslında alıştım taşınmaya ama bayburt çıkması üzdü beni.....
hamile olduysam o moral olur diyodum oda yok herhalde....ama bi umut bekleyeceğim yine....yok olmadıysa erzurumma gidicem evlendikten sonra ilk jinekoloğım olan bir doktor var....ona teslim edicem kendimi....iğnelere geçeriz herhalde...artık aşılama tüp ne olursa olsun...gerekirse o aşamaları hep hastanede geçirecem...güzel ve temiz bi hastane kalırım diye düşünüyorum...olmadı bi otelde artık...bayburtla erzurum 3 saat kadar sürüyo çünkü...
rabbim duysun sesimizi...ufacıkta olsa insan umutlanınca ve sonu hüsran olunca söylenecek çok sözde yok hani....rabbime sığınıyorum...tüm bekleyenleri mutlu etsin inş.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?