günaydın kızlarapekcim testı erken yapmışsın tatlım moralını yuksek tut lutfen sızlerı sevıyorum
Evet canım rabbim duysun sesimizi....bazen gücümün tükendiğini hissediyorum....ama sonra rabbim yine dayanma gücü veriyo...yeni umutlar veriyo yola devam ediyoruz işte....
kafam çok karışık...taşınma işi gözümde büyüyo...gideceğim yer şimdiden üstüme üstüme geliyo....
hemn doktora gideceğim diyorum ama ondan önce bi tatil iyi gelir diyede düşünüyorum....Gürcistana gitmeyi planlıyoruz ama şimdi taşındığımız yerde de çok işimiz var hemen gidemeyiz herhalde....eve yerleşeceğiz..eşim şantiyeyi kurdurması lazım...personel alımı yapması lazım..piyasayı ayarlaması lazım..lazımda lazım işte....
bizede bi bebek lazım..lazım işte lazımmmmmmmmmmmmm...............
canım normal akıntıdan farklıdır çatlama akıntısı..şuan yumurtaların geliştiği için akıntın var..çatladığı zamn şeffaf,uzayan bir akıntı gelir diğreinden farklı olduğunu anlarsın zaten...ama akıntıyı göremeyedebilirsin...idrarla atar göremezsin....sen akıntıya çok takılma.....garanti olsun adetine kadar çalış...geç çatlıyomuş zaten...günaşırı çalışın derim...hakkında hayırlısı..
günaydın kızlarapekcim testı erken yapmışsın tatlım moralını yuksek tut lutfen sızlerı sevıyorum
cnm haklısın aslında bi tatil bize iyi gelecek sanırım.bende temmuz başında tatile çıkmak istiyorum bu sürede tedaviye de ara vermiş biraz toparlanmış oluruz...
hakkımızda hayırlısı inş...son tahlil için de giderim dr sonra ilaç falan kullanmicam...
evt ya bi tatil hepimize iyi gelir....inş..bu sıkıntılarımız tez zamnda biter..
inş fark ederim. ama şimdiye kadar hiç rastlamadım...haklısın adeete kadar gün aşırı çalışıp gerisini Allaha bırakmak en mantıklısı...
sende taşınma falan derken biraz kafa dağıtırsın cnm bi bi tatile gidersen çok iyi gelecektir sanada....artık tatil dönüşü kaldığımız yerden devam ederiz...
ben izmire gideceğim de acaba tahlil sonuuçlarımı falan alsam yanıma orda da bi dr görünsemmi de diye düşünmeden edemiyorum...
çünkü burda kaliteli dr bulmak çok zor...para için herşeyi yapıyolar...
cnm benım oglusum iyi çok şükür apekcım ben hamıle kaldıgım ay sureklı zem zem suyu ıctım bıyerde okumustum hamılelıge faydası var dıye sende dene cnmgünyadın canım....bende öyle düşünüyorum ama tek çizgi görmekten usandım....umudum kırılıyo işte...bizde seni seviyoruz canım benim...oğluşun nasıl?
günaydın aslı....
yanlış hatırlamıyorsan düm test sonucu bekliyordur geçmişe bakamadım umarım güzel sonuçlanmıştır...
canım doktorundan memnun değilsen değiştirmek iyi olanilir..gittiğin yerde bi görün bakalım...ahh ahh yine yollar yine yeni bi düzen aşamsı bizi bekliyo...bu sıkıntıların üstüne tuz biber oldu taşınma işi ama yapacak bi şey yok...
cnm benım oglusum iyi çok şükür apekcım ben hamıle kaldıgım ay sureklı zem zem suyu ıctım bıyerde okumustum hamılelıge faydası var dıye sende dene cnm
3test sonucumuz vardı ok şükür güzel çıktı cnm
slm kızlar bişi sorucam gerçi kimse yok ama olsun okuyunca yazarsınız....
dr eşimden de tahlil istedi o da dr gitti ve tahlil için 3 gün çalışma yapmamak lazımmış...bugün adetin 15. günü dün çalışmadık bugün yarın bekliyeli eşim tahlil versin sonra mı çalışalım nasıl yapalım yaaaaaaa
dr eşimden de tahlil istedi o da dr gitti ve tahlil için 3 gün çalışma yapmamak lazımmış...bugün adetin 15. günü dün çalışmadık bugün yarın bekliyeli eşim tahlil versin sonra mı çalışalım nasıl yapalım yaaaaaaa
selam kızlar kimseler yok yine..
bizim bebeğin sonuçları da çıktı
sağlıklı bir kız bebekmiş
kromozom sonuçlarına göre sağlıklı olması yüzde 20 gibi bi ihtimal
sanırım bendeki sorundan dolayı kalbi durmuş..
hangi sonuca inansam şaşırdım.. sağlıklı olması çok zor tüp diyolar ama düşen bebek sağlıklıymış..
selam arkadaşlar nasılsınız?
eşim tahlil yapsın öyle çalış canım 21 kadar sürer yumurtlamam birşey olmaz bekle canım
bekle tahlılden sonra calısırsınız cnm
bekle canım en az 4 gün perhizli olmalı bu arada stres çok etkiliyorrrrr sonuçlarııı
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin,sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Kapılar açılana kadar isteyip, direnip, sabredip, sonrada olmuyor demeden Rabbim verene kadar beklemeliyiz ki imtihanın anlamı olsun.Rabbim için olmayacak hiçbirşey yoktur, ol der oluverir...Yeter ki istemesini bilip, istedikten sonra beklemesini bilelim.:97:Rabbim inşallah bütün olmasını istediği dualarınız için ol der. Amin.
canım eğer yumurtlama günlerinse bekle geçince verir eşin testi
sonuçta bu ay geçiyo şans şanstır
selam kızlar kimseler yok yine..
bizim bebeğin sonuçları da çıktı
sağlıklı bir kız bebekmiş
kromozom sonuçlarına göre sağlıklı olması yüzde 20 gibi bi ihtimal
sanırım bendeki sorundan dolayı kalbi durmuş..
hangi sonuca inansam şaşırdım.. sağlıklı olması çok zor tüp diyolar ama düşen bebek sağlıklıymış..
ahhh topik ahhhh...sen bu hallere düşecek topikmiyidin??? nerde eski paylaşımların...üzülüyorum valla.....yaz geldi...okullar tatil.uğraşı olanlar var varda var işte...neyse eski günlere dönmek ümidiyle hoşçakal topik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?