Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

günaydın kızlar apekcim testı erken yapmışsın tatlım moralını yuksek tut lutfen sızlerı sevıyorum

günyadın canım....bende öyle düşünüyorum ama tek çizgi görmekten usandım....umudum kırılıyo işte...bizde seni seviyoruz canım benim...oğluşun nasıl?

cnm haklısın aslında bi tatil bize iyi gelecek sanırım.bende temmuz başında tatile çıkmak istiyorum bu sürede tedaviye de ara vermiş biraz toparlanmış oluruz...
hakkımızda hayırlısı inş...son tahlil için de giderim dr sonra ilaç falan kullanmicam...

inş fark ederim. ama şimdiye kadar hiç rastlamadım...haklısın adeete kadar gün aşırı çalışıp gerisini Allaha bırakmak en mantıklısı...
sende taşınma falan derken biraz kafa dağıtırsın cnm bi bi tatile gidersen çok iyi gelecektir sanada....artık tatil dönüşü kaldığımız yerden devam ederiz...
ben izmire gideceğim de acaba tahlil sonuuçlarımı falan alsam yanıma orda da bi dr görünsemmi de diye düşünmeden edemiyorum...
çünkü burda kaliteli dr bulmak çok zor...para için herşeyi yapıyolar...

canım doktorundan memnun değilsen değiştirmek iyi olanilir..gittiğin yerde bi görün bakalım...ahh ahh yine yollar yine yeni bi düzen aşamsı bizi bekliyo...bu sıkıntıların üstüne tuz biber oldu taşınma işi ama yapacak bi şey yok...

günyadın canım....bende öyle düşünüyorum ama tek çizgi görmekten usandım....umudum kırılıyo işte...bizde seni seviyoruz canım benim...oğluşun nasıl?
cnm benım oglusum iyi çok şükür apekcım ben hamıle kaldıgım ay sureklı zem zem suyu ıctım bıyerde okumustum hamılelıge faydası var dıye sende dene cnm
günaydın aslı....
yanlış hatırlamıyorsan düm test sonucu bekliyordur geçmişe bakamadım umarım güzel sonuçlanmıştır...

3test sonucumuz vardı ok şükür güzel çıktı cnm

evt gittiğim yerde de bi dr görünmekte fayda var...
Cnm inş birbirimize destek olarak bu sıkıntıların üstesinden gelir müjdelerimizi veririz inş...sıkma canını
rabbim biliyo vaktini bekleyeceğiz ondan gelen baş göz üstüne...

maşallah cnm çok sevindim....alllah daim etsin sağsalim kucağına alırsın inş...

Bir Gün Hoca Vaaz Veriyormuş : Kızlarımıza Dikkat Edelim, Açık Giyiniyorlar, Boya Sürüyorlar,Zincir Takıyorlar Derken Cemaatten Biri Seslenmiş: 'İyide Hocam Sizin Kızda Yapıyor'.
Hoca Cevap Verir :
'Şimdi Allah Var Bizim Kıza Yakışıyor' :)

slm kızlar bişi sorucam gerçi kimse yok ama olsun okuyunca yazarsınız....
dr eşimden de tahlil istedi o da dr gitti ve tahlil için 3 gün çalışma yapmamak lazımmış...bugün adetin 15. günü dün çalışmadık bugün yarın bekliyeli eşim tahlil versin sonra mı çalışalım nasıl yapalım yaaaaaaa

eşim tahlil yapsın öyle çalış canım 21 kadar sürer yumurtlamam birşey olmaz bekle canım

bekle tahlılden sonra calısırsınız cnm

bekle canım en az 4 gün perhizli olmalı bu arada stres çok etkiliyorrrrr sonuçlarııı

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin,sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Kapılar açılana kadar isteyip, direnip, sabredip, sonrada olmuyor demeden Rabbim verene kadar beklemeliyiz ki imtihanın anlamı olsun.Rabbim için olmayacak hiçbirşey yoktur, ol der oluverir...Yeter ki istemesini bilip, istedikten sonra beklemesini bilelim.:97:Rabbim inşallah bütün olmasını istediği dualarınız için ol der. Amin.

canım eğer yumurtlama günlerinse bekle geçince verir eşin testi
sonuçta bu ay geçiyo şans şanstır

selam kızlar kimseler yok yine..
bizim bebeğin sonuçları da çıktı
sağlıklı bir kız bebekmiş
kromozom sonuçlarına göre sağlıklı olması yüzde 20 gibi bi ihtimal
sanırım bendeki sorundan dolayı kalbi durmuş..
hangi sonuca inansam şaşırdım.. sağlıklı olması çok zor tüp diyolar ama düşen bebek sağlıklıymış..

rabbım bırdaha yasatmasın cnm

selam arkadaşlar nasılsınız?

Temel ile Dursun bir gün paraşüt tatbikatina katilmislar. Diger paraşütçüler gibi onlarinda uçaktan atlama siralari gelmis ve kendilerini bosluga salıvermisler. Temel in paraşütü açilmis ancak Dursun un ki açilmamis.
Dursun Temel e :
- Ula Temel bu meret açılmayi da!..
Temel :
- Ula Tursin yardimci parasüti aç usagum!..
Dursun yardimci parasütü açmaya çalismis fakat o da açılmamis ve Dursun Temel e :
- Ula Temel bu merette açilmayi.
Temel :
- Bos ver usagum nasul olsa tatbikattayiz. : )
günaydın hanımlar iyi pazarlar

eşim tahlil yapsın öyle çalış canım 21 kadar sürer yumurtlamam birşey olmaz bekle canım

bekle tahlılden sonra calısırsınız cnm

bekle canım en az 4 gün perhizli olmalı bu arada stres çok etkiliyorrrrr sonuçlarııı

evt canlarım sağolun beklemeye karar verdik eşim yarın testi verecek sonra çalışacağız....

amin cnm diline sağlık...

canım eğer yumurtlama günlerinse bekle geçince verir eşin testi
sonuçta bu ay geçiyo şans şanstır

tatlım aslınf-da yumurtam geç çatlıyo ama ben garanti etmek adına cumadan itibaren çalışalım dedimki dr de cuma günü önümüzdeki 10 gün çalışın dedi..
eşim tahlil verdikten sonra çalışacağız inş hayırlısı olsun

cnm Allah bi daha yaşatmasın tatlım...hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin bizlere....

ahhh topik ahhhh...sen bu hallere düşecek topikmiyidin??? nerde eski paylaşımların...üzülüyorum valla.....yaz geldi...okullar tatil.uğraşı olanlar var varda var işte...neyse eski günlere dönmek ümidiyle hoşçakal topik...

selam apekkkk... eşimin annesi babası geldi dün sabah onlarla ilgileniyorum ama senden güzel haber alırım diye geldim . test yaptın mı bu gün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…