Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selamlar...kimse yok topikte..
bende düğünlere gittim kaç gündür yeni geldim eve..
topikte değişiklikler var mı?

selamkizlar nasilsiniz benimbilgisayar kafayi yedi giremeyebilirimuzunzaman herkes iyidir umarimkendinize iyi bakin

günaydın herkes için iyi bir hafta olması dileğimle topiği açıyorum

Son düzenleme:
selam apekkkk... eşimin annesi babası geldi dün sabah onlarla ilgileniyorum ama senden güzel haber alırım diye geldim . test yaptın mı bu gün ?

slm nergisim...az önce iletine cevap yazdım ama uzun süre eklediği için sayfa dondu tekrar yazıyorum:)

bugün 4.günüm....dün yine test yaptım yine negatif ama halen adette olmadım...bugün tast yapmadım...bikaç gün bekleyecem geldi geldi gelmedi doğru kan vermeye....ara ara belim göğsüm ağırırı gibi oluyo sonra geçiyo....ama gelecek biliyorum

dün canım o kadar sıkkındı ki tüp bebek yaptırıcam dedim....netten araştırdım...biraz yorucu bir süreç....rapor çıkarma koşullarının çoğuna da uymuyoruz..rapozsuzda 7bin ile 10bin arası değişiyo...aman iki katınıda veririm yeterki gelse bebiş ama hiçbir şeyin olmadığı gibi bununda garantisi yok işte..,

eşime söyledim böyle düşünüyorum diye....gel yanıma konuşalım dedi...sen beni seviyo musun ewet..bende seni seviyorum dedi...biz böylede mutluyuz...bırak oda canı istediği zamn gelsin dedi....bu işler yorucu işler seni düşünüyorum dedi...zaten normal yolla gebe kalabiliyosun b8u kadar acele etmeye gerek yok tüp için dedi.... dedi..bide beklentisi daha fazla olcakk olası olumsuz bir sonuçta herzamnkinden daha çok üzüleceksin kıyamm dedi...beni bi güzel ağlattı..haklı aslında ama içimizdeki bu bebek özlemi her şeyi düşündürüyo işte.

hakkımızda hayırlısı artık...Allah yardımcımız olsun......

sen ne durumdasın...bu ay ilaç faln kullanmıyosun ama çalışıcan di mi??bu aralar uğraşın çok...kolay gelsin scanım....

gelecek diye şartlama kendini canım inşallah gelmez ve bebek gelir
eşin çok doğru söylemiş zaten hamile kalabiliyorsun neden tüp bebek yaptıracaksın ki hani 3-4 yıl beklersin gebe kalamazsın o zaman dersin tüp yaptırcam ama bu durumda hiç gerek yok... beklentisi, kullandığın ilacı, stresi, cabası tüp bebekte de garanti yok çok yıpranırsın... ha olmazsa ne yapacaz hepimiz için aynı durum tüp bebeği deneyecez ama şimdi değil

dün bende eşime hediye aldım babalar günün kutlu olsun dedim çok duygulandı. ben baba değilim dedi. bende cennette 3 yavrumuz var dedim . onlar sayılmaz dedi. olsun ben sende baba olma potansiyelini görüyorum dedim. çok güldü. demek bende potansiyel var deyip gün bütün sırıttı

[SAT (son adet tarihi)
BAT (beklenen adet tarihi)
GEBELİK ÖNCESİ KİLO
ÇOCUK SAYISI
AY (kaç aydır deniyorsunuz)
DURUM (Kullandığın ilaç,kür, yöntem varsa..)[/QUOTE]

Mrb Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, en son adet tarihim 27 mayıs,3 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran( psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hamileliğin belirtilerini yaşıyorum gibi. aşırı derecede uykuya yönelimim var, sabahları midem bulanıyor ama kusmam yok, 5-6 günden beri kasıklarımda hareket hissseyiyroum.... normalde reglim en geç 3 gün öncesinden olurdu,geçen ay 10 gün önce oldum, şimdi ise 7 günüm var... hamile olan arkadaşlar bilgi vereibilirmi acaba hamileyken adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar mı????? hamile olabilirmiyim lütfenn bilgi verirmisinizz?

apekkkkk bak bunu senin profilinden aldım sen ne zor beğenen bir hatunmuşun kıssssss

ne kadar beğenilmişin ne kadar beğenmişin
Beğenildiğim (436)
Beğendiğim (38)

inş..canım...gönlüm gelmemesinden yana zaten....eşime bende hak veriyorum....canım sıkıldı bian düşenebildim...evvet bizim için erken tüp için...

kıssss üzülmüştür adamcağız...inş...bidahaki anneler ve babalar gününde yavrunuz kucağınızda olur inş.....

günaydın cnm cumayı beklıyorum kasık ağrılarım var artık kendım bıle bı fıkırde bulunamıyorum meslegım olmasına ragmen

öyle olur canım belirtiler birbirine karışır kafanda dumanlı bi düşünce şimdi hamileysem önümüzdeki ay şu olur ... bayramda göbeğim çıkmış olur şubat gibi doğar gibi bir sürü şey geçer aklından ... içinden diğer bir ses ise ben ümitli değilim bu ay olmasada önümüdeki aylara ümidim var der... öyle böyle derken bi bakmışın adet olmuşun sanki umudun kırılmış biri sana höööttt demiş gibi susar kalırsın... iki gün sonra sanki bunları yaşayan sen değilmişin gibi sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi geçen ayın aynısını aynı heveslerle yaşamaya devam edersin...

bende böyle oluyorda

canim ins hayirli ugurlu gelir hepimize topik :CüvCüv: hihoyyythihoyyythihoyyyt

Mrb Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, en son adet tarihim 27 mayıs,3 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran( psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hamileliğin belirtilerini yaşıyorum gibi. aşırı derecede uykuya yönelimim var, sabahları midem bulanıyor ama kusmam yok, 5-6 günden beri kasıklarımda hareket hissseyiyroum.... normalde reglim en geç 3 gün öncesinden olurdu,geçen ay 10 gün önce oldum, şimdi ise 7 günüm var... hamile olan arkadaşlar bilgi vereibilirmi acaba hamileyken adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar mı????? hamile olabilirmiyim lütfenn bilgi verirmisinizz?

apekkkkk bak bunu senin profilinden aldım sen ne zor beğenen bir hatunmuşun kıssssss

ne kadar beğenilmişin ne kadar beğenmişin
Beğenildiğim (436)
Beğendiğim (38)

kısss iletilere cevap yazmaktan yanayım genelde...bir kısmını gerçekten beğendiğim için beğendim:) bir kısmınıda bekle bekle cevap yazmadığım için beğendim:) bir kısmınıda cevap beklenmediği için beğendim:)))

inşallah canım beraber hamile kalırız beraber ilerleriz. zor bir süreç rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin tüm bekleyenlere... iş yerinde bi hemşire var 13 yıllık evliymiş bebekleri yok çok zor bir durum rabbim kimseyi aratmasınnn

mrhb hoşgeldin....malesef adet belirtileri ile hamileleik belirtilerini ilk etapta ayırmak zor...aynı gibi bi şey..bu yaşadıkların hamilelik belirtileri gibi ama...çok istiyosan aklının sana oynadığı bi oyunda olabilir...psikolojik bi durum olabilir yani....ama inş...gönlünden geçen olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…