inşallah canım beraber hamile kalırız beraber ilerleriz. zor bir süreç rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin tüm bekleyenlere... iş yerinde bi hemşire var 13 yıllık evliymiş bebekleri yok çok zor bir durum rabbim kimseyi aratmasınnn
sen çok az beğenmişin kısssss
Günaydın ARKADAŞLARRRRRRRR
Bugün pazartesi yorucu geçen bir hafta sonu ve yoğun bir iş temposu herkese kolay gelsin mutlu bir hafta diliyorummmmmmm
günaydın hatice.....haftasonun niye yorucu geçti kıs....sana da kolay gelsin canım....
Yorucuydu vallahi ben regl i oldum biraz onun sancıları vardı cuma akşamı harbiye de ajda pekkan konserindeydik ewe gelelim saat oldu 2,5 cumartesi gündüz kayınvalidemdeydik biraz gezdik tozduk akşamı düğüne gittik.Pazar günü eşimin kuzeninin çeyiz alıcısı vardı ordaydık.Geldim evi sil süpür akşam düğün sabah uyan duş şimdi de iş bittim artık AKŞAM OLSADA UYUSAMMMMMMMMMMMMMMMM
Regli arkadaşım bak ben oldum ama sen daha olmamışsın okudum testlerde negatif miş hayırlısını diliyorum bekleyip görelim bakalım
hayırlısı canım...yeni bir süreç daha başlıyo senin için...inş..eşinde isterde bu ay .çalışmalara başlarsınız....
evet testler negatif...adette yok...beklemedeyim umutsuzca.....
gelecek diye şartlama kendini canım inşallah gelmez ve bebek gelir
eşin çok doğru söylemiş zaten hamile kalabiliyorsun neden tüp bebek yaptıracaksın ki hani 3-4 yıl beklersin gebe kalamazsın o zaman dersin tüp yaptırcam ama bu durumda hiç gerek yok... beklentisi, kullandığın ilacı, stresi, cabası tüp bebekte de garanti yok çok yıpranırsın... ha olmazsa ne yapacaz hepimiz için aynı durum tüp bebeği deneyecez ama şimdi değil
dün bende eşime hediye aldım babalar günün kutlu olsun dedim çok duygulandı. ben baba değilim dedi. bende cennette 3 yavrumuz var dedim . onlar sayılmaz dedi. olsun ben sende baba olma potansiyelini görüyorum dedim. çok güldü. demek bende potansiyel var deyip gün bütün sırıttı
selam kızlar kimseler yok yine..
bizim bebeğin sonuçları da çıktı
sağlıklı bir kız bebekmiş
kromozom sonuçlarına göre sağlıklı olması yüzde 20 gibi bi ihtimal
sanırım bendeki sorundan dolayı kalbi durmuş..
hangi sonuca inansam şaşırdım.. sağlıklı olması çok zor tüp diyolar ama düşen bebek sağlıklıymış..
apek tüp fln demişsin hiç gereği yok yüzde 20 başarı ihtimali tüp bebeğin
ama 2 düşüğün var senin de testleri yaptırabilirsin.. onun için de erken gereği yok ama beklediğin süre boşa gitmez en azından..
nergis ben de eşimin babalar gününü kutladım ama ben baba değilim diyemedi
çünkü evimizin babası babalar günün kutlu olsun dedimo evin babası ben de annesiyim
anneler günümü kutlar o da öyle
damLaguventasdemir
superisi33+
bebikim+gunaydın kızlar nasılsınız apek ve superısı hayırlı haberlerımız olur ınsallah canlarım ama test yapmayın
günaydın kızlar..
az önce kalktım bi telefonla misafirlerim gelcek
hazırlık yapmam lazım.
sizler nasılsınız? gelişme var mı?
günaydın bebikim....kötü olmuş senin için...daha önceden haber verselermiş ya....yeni bi gelişme yok...benim bugün adetim 4 gün gecikti sms testler negatif..bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?