Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

böyle insanları gördükçe duydukça şükür ediyorum....tabi garantimiz yok bizde o kadar bekleyebiliriz ama şuanlık daha yolun başındayız...sonuçta hamile kalabiliyoruz...bize düşen sabredip zamanını beklemek..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..bizinkinide bırakmaz inş....

Günaydın ARKADAŞLARRRRRRRR

Bugün pazartesi yorucu geçen bir hafta sonu ve yoğun bir iş temposu herkese kolay gelsin mutlu bir hafta diliyorummmmmmm

günaydın hatice.....haftasonun niye yorucu geçti kıs....sana da kolay gelsin canım....

Yorucuydu vallahi ben regl i oldum biraz onun sancıları vardı cuma akşamı harbiye de ajda pekkan konserindeydik ewe gelelim saat oldu 2,5 cumartesi gündüz kayınvalidemdeydik biraz gezdik tozduk akşamı düğüne gittik.Pazar günü eşimin kuzeninin çeyiz alıcısı vardı ordaydık.Geldim evi sil süpür akşam düğün sabah uyan duş şimdi de iş bittim artık AKŞAM OLSADA UYUSAMMMMMMMMMMMMMMMM

ooo baya yoğunmuşun kıssss....hadi çsbucaak akşam olsun...bi güzel uyu....

Regli arkadaşım bak ben oldum ama sen daha olmamışsın okudum testlerde negatif miş hayırlısını diliyorum bekleyip görelim bakalım

Regli arkadaşım bak ben oldum ama sen daha olmamışsın okudum testlerde negatif miş hayırlısını diliyorum bekleyip görelim bakalım

hayırlısı canım...yeni bir süreç daha başlıyo senin için...inş..eşinde isterde bu ay .çalışmalara başlarsınız....

evet testler negatif...adette yok...beklemedeyim umutsuzca.....

hayırlısı canım...yeni bir süreç daha başlıyo senin için...inş..eşinde isterde bu ay .çalışmalara başlarsınız....

evet testler negatif...adette yok...beklemedeyim umutsuzca.....

Hayırlısı artık bu kadar koşuşturmacanın içinde ne zaman gelirse kabulümüzdür yeter ki o gelsin bakalım doğru bide benim kocayı kandırmam lazımmmm

apek tüp fln demişsin hiç gereği yok yüzde 20 başarı ihtimali tüp bebeğin
ama 2 düşüğün var senin de testleri yaptırabilirsin.. onun için de erken gereği yok ama beklediğin süre boşa gitmez en azından..

nergis ben de eşimin babalar gününü kutladım ama ben baba değilim diyemedi
çünkü evimizin babası babalar günün kutlu olsun dedim o evin babası ben de annesiyim
anneler günümü kutlar o da öyle

Arkadaşım geçmişte okumuştumda benimde tahlil sonuçlarıma göre kızmış fakat kısmet değilmiş hayırlısı diyeim artık ama bi şey soracağım sendeki sorun neydi ki kalbi durmuş demişsin Bende inanılmaz bir havale geçirmiştim o anlarda ateş 40,5 görmüştü bende o yüzden oluşamayıp canlanamamıştı diye yormuştum çünkü benimde tüm testlerim temiz çıkımıştı

günaydın mattika...tüp işi öyle moral bozukluğunda düşünülen bi şeydi aslında..şimdi sakin kafayla düşününce tüp için erken olduğunu anladım..ilk düşüğümde her şey araştırılmıştı bi şey çıkmadı...zaten çok yeni gebelikler sonlandı bende...doktor tutunamamış dedi...çünkü tahlillerde bi şey çıkmadı...bi taşınalım da 2.aşılamayı düşünebilirim...2 aydır ilaç kullanmıyorum....bu ay doktorum iğnelere geçeriz demişti ama 1 hafata içinde adetim gelmezse burdan gidiyoruz...gittiğim yerde devam edeicez artık...

senin sonuçlarda çıkmış...üzüldüm ama yapacak bi şey yok....Bidahaki hamilrlriğin sorunsuz ilerlerde kucağına alırsın inş..

.......................................................................................................................................................................

evet apek niş. iyi sonuçlar aldığımız bir hafta olur benimde bu hafta sonuna doğru regl olmam lazım hayırlısı Allah dan artık

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
az önce kalktım bi telefonla misafirlerim gelcek
hazırlık yapmam lazım.
sizler nasılsınız? gelişme var mı?

damLaguventasdemir
superisi33+
bebikim+gunaydın kızlar nasılsınız apek ve superısı hayırlı haberlerımız olur ınsallah canlarım ama test yapmayın

damLaguventasdemir
superisi33+
bebikim+gunaydın kızlar nasılsınız apek ve superısı hayırlı haberlerımız olur ınsallah canlarım ama test yapmayın

yok canım 3 gün sonra 15 gün oluyor bebek yoksa adet olacam zaten sonrada aşılama yaptırırız inş. ozaman tutar veya gerek kalmaz

günaydın kızlar..
az önce kalktım bi telefonla misafirlerim gelcek
hazırlık yapmam lazım.
sizler nasılsınız? gelişme var mı?

günaydın bebikim....kötü olmuş senin için...daha önceden haber verselermiş ya....yeni bi gelişme yok...benim bugün adetim 4 gün gecikti sms testler negatif..bekliyorum...

günaydın bebikim....kötü olmuş senin için...daha önceden haber verselermiş ya....yeni bi gelişme yok...benim bugün adetim 4 gün gecikti sms testler negatif..bekliyorum...

eşimin yüzünden ne olcakmış ki bi pilav bi çorbaymış, hiç kafası çalışmıyo yaaaa.. neyse...sabır....
cnm biraz daha bekle bakalım inş gebesindir, ben sana kan ver derim ama sen yok dersin o nedenle demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…