çok sıkılıyorum ben evde ya... oysa ki şimdi geldim annemlerden..
bide sıcak hava.. yapacak işte yok evde..nereye gitsem acaba?
Ya ben napayım sen işyerewde bi şekilde atlatcan sıkıntını daha çıkışımıza 3 saat var ve can sıkıntısından patlamak üzereyim hiç iş yapasım yok ewe gitsemde uyusam diyiyorum bi an önce
sarıbeybi arkadaşım benimki istemiyor dur bakalım daha diyo ya bakalım sonumuz ne olacak bazende düşünüyorum sanki o istemeyipte olursa gene terslikler olur diyede KORKUYORUMMMM.
slm tatlım iyiyiz sen nasılsın?
slm BEYBİ yok canım sanmıyorum süpriz olacağını...kahverengi kkan geldi ..şimdide kırmızıya dönüşüyo iyice...muayeneye gitmek nasipmiş yarın..iğnelere geçicez herhalde..
şükür bende iyiyim canım..
slm BEYBİ yok canım sanmıyorum süpriz olacağını...kahverengi kkan geldi ..şimdide kırmızıya dönüşüyo iyice...muayeneye gitmek nasipmiş yarın..iğnelere geçicez herhalde..
apek nasılsın bence hamilesin canım yerleşme kanamasıda olurr kaç gün geçti 2 çizgi silik mi çıktı bu arada eger adette olduysan canım arkadaşım bi ürün öneriyorummm süper bi şeymiş pre-seed bi araştırrr bence kullan çatlamma günlerinde kullanıcan vajinal kreemmmm varsada diğer arkadaşlara öneriyorum superisi beybiiiii chapmmm ve diğer arkadaşlar bi araştırınnnn
apek nasılsın bence hamilesin canım yerleşme kanamasıda olurr kaç gün geçti 2 çizgi silik mi çıktı bu arada eger adette olduysan canım arkadaşım bi ürün öneriyorummm süper bi şeymiş pre-seed bi araştırrr bence kullan çatlamma günlerinde kullanıcan vajinal kreemmmm varsada diğer arkadaşlara öneriyorum superisi beybiiiii chapmmm ve diğer arkadaşlar bi araştırınnnn
biri banada anlatsın şunu yaaa..
eda verdiğin link açılmıyoo
biri banada anlatsın şunu yaaa..
eda verdiğin link açılmıyoo
yok canım zannetmirum...kahverengi kırmızıya döndü malesef....ikinci çizgi çıktı ama 2 saat sonra yani negatif..presedi zamanında bende çok araştırdım...doktorada sordum kullanayım mı diye..kızdı bana...ben bi şy önermedikçe bi şey kullanma diye...
sana anlatan olmadı mattıka herseye yorum yapmak zorundada deılsın sana yazmıs olsaydım eger werdıgın cewapta haklı olabılırdın ama ben senınle muhattap olmadım semızotu gıbı her yerden cıkıp durmasan ıyı edersın adamın asabını bozma ....
Selam ,arkadashlar.uzun zamandır takıb edıyorum ,amma yenı uyeyım.benı de aranıza alın.ben de allahın ıznı ıle bebısh ıstıyorum,ınshallah.hormon tahlıllerımde hıc bır sorun yok,cok shukur.2 gundur sogan suyu ıcıyorum,ınshallah ıshe yarar.hıc sogan kürü yapip da hamıle kalan varmı aranızda.hepınıze[sıze=3][color=""]:90:[/color][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?