Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

sarıbeybi arkadaşım benimki istemiyor dur bakalım daha diyo ya bakalım sonumuz ne olacak bazende düşünüyorum sanki o istemeyipte olursa gene terslikler olur diyede KORKUYORUMMMM.

çok sıkılıyorum ben evde ya... oysa ki şimdi geldim annemlerden..
bide sıcak hava.. yapacak işte yok evde..nereye gitsem acaba?

sana can sıkıntısını hormonların yapıyo...ya ben nasıl sıkılmayayım....taşınıyorum...adet oluyorum....doktor değiştiricem....yeni bir ev..yeni bir düzen..bebişte yok...moral sıfırın altında..saat kaç olmuş halen yataktan çıkmadım..evi böyle gördükçe ev kolilenmiş eşyalar üstüme üstüme geliyo...

Ya ben napayım sen işyerewde bi şekilde atlatcan sıkıntını daha çıkışımıza 3 saat var ve can sıkıntısından patlamak üzereyim hiç iş yapasım yok ewe gitsemde uyusam diyiyorum bi an önce

işyerinde zaman geçiyordu yaa, eve alışık değilim çok daralıyorum..
hemen bişi bulmam lazım yapcak..

slm BEYBİ yok canım sanmıyorum süpriz olacağını...kahverengi kkan geldi ..şimdide kırmızıya dönüşüyo iyice...muayeneye gitmek nasipmiş yarın..iğnelere geçicez herhalde..

slm BEYBİ yok canım sanmıyorum süpriz olacağını...kahverengi kkan geldi ..şimdide kırmızıya dönüşüyo iyice...muayeneye gitmek nasipmiş yarın..iğnelere geçicez herhalde..

apek nasılsın bence hamilesin canım yerleşme kanamasıda olurr kaç gün geçti 2 çizgi silik mi çıktı bu arada eger adette olduysan canım arkadaşım bi ürün öneriyorummm süper bi şeymiş pre-seed bi araştırrr bence kullan çatlamma günlerinde kullanıcan vajinal kreemmmm varsada diğer arkadaşlara öneriyorum superisi beybiiiii chapmmm ve diğer arkadaşlar bi araştırınnnn

Son düzenleme:
şükür bende iyiyim canım..

hep iyi ol cnm...
sıkılma yaaa akşama az kaldı eşinle biraz gezin istanbul gecelerini

cnm yerleşme lekesidir inş..ama kırmızılar gelirse de yeni bi başlangıç de yola devam cnmm

kızzz ne ki o
ne işe yarıyo cnm ya yaz hele ....

pre-seed i call falan kullanmıştı ama faydasını görmedi...inş. deneyen diğer arkadaşlar görür..

Son düzenleme:

yok canım zannetmirum...kahverengi kırmızıya döndü malesef....ikinci çizgi çıktı ama 2 saat sonra yani negatif..presedi zamanında bende çok araştırdım...doktorada sordum kullanayım mı diye..kızdı bana...ben bi şy önermedikçe bi şey kullanma diye...

biri banada anlatsın şunu yaaa..
eda verdiğin link açılmıyoo

Pre Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

bi, siteden alıntı yaptım canım

bakma sen doc herşeyi bilmiyorrr sen bi araştır kullan yaaa

bu topic herkesin.. herkes yorum yapabilir.
ne reklam yapmaya hakkın var ne de hakaret etmeye.
sözlerin benim karşılık verebileceğim tarzda/düzeyde değil..

topiği kirletmeyelim..

gg de ucuz kızlar haberiniz olsun çatlama günlerinde kullanıyor sunuzzz

Selam ,arkadashlar.uzun zamandır takıb edıyorum ,amma yenı uyeyım.benı de aranıza alın.ben de allahın ıznı ıle bebısh ıstıyorum,ınshallah.hormon tahlıllerımde hıc bır sorun yok,cok shukur.2 gundur sogan suyu ıcıyorum,ınshallah ıshe yarar.hıc sogan kürü yapip da hamıle kalan varmı aranızda.hepınıze[sıze=3][color=""]:90:[/color][/sıze]

hoş geldin canımmm soganla kalanda var kalmayanda ama faydalı yap seennn kaç yıılllık evlisinnn.........bu arada ne ye güldün kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…