Pre Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir
Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir
Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir
Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.
Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.
bi, siteden alıntı yaptım canım
bakma sen doc herşeyi bilmiyorrr sen bi araştır kullan yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar-1617.html
kızlar birde burdan araştırın pressed i allah kolaylık versin ve yardımcınız olsun inşallah
Selam ,arkadashlar.uzun zamandır takıb edıyorum ,amma yenı uyeyım.benı de aranıza alın.ben de allahın ıznı ıle bebısh ıstıyorum,ınshallah.hormon tahlıllerımde hıc bır sorun yok,cok shukur.2 gundur sogan suyu ıcıyorum,ınshallah ıshe yarar.hıc sogan kürü yapip da hamıle kalan varmı aranızda.hepınıze[sıze=3][color=""]:90:[/color][/sıze]
kızlar ben arkadaşa gitcem orda kalırız bu akşam..
bebekleri var onları yemeye gidiyorum..
giremeyebilirim..görüşmek üzere..iyi sohbetler..
tşkler kızlar...
sen kullanıyonmu bacııı?
tşklerrr
hg cnm aramıza kendinden bahset biraz...
bi arkadaşımın baya bi zaman olmadı çocuğu
geçen gün verdi müjdeyi..
soğan kürü yapmış adet gelmeyince devam etmiş hep..
sonra bi arkadaşı zorla test yaptırmış ki çift çizgiii
Selam ,arkadashlar.uzun zamandır takıb edıyorum ,amma yenı uyeyım.benı de aranıza alın.ben de allahın ıznı ıle bebısh ıstıyorum,ınshallah.hormon tahlıllerımde hıc bır sorun yok,cok shukur.2 gundur sogan suyu ıcıyorum,ınshallah ıshe yarar.hıc sogan kürü yapip da hamıle kalan varmı aranızda.hepınıze[sıze=3][color=""]:90:[/color][/sıze]
canım bu ay kullanıcam çatlama günlerim gecti kullanamadımmm ama bi dahaki ayyaaaaabacı yazarımmmmm sana ne oldu nasıl olduuuu
Selam bayanlar nasilsiniz herkes iyimi?
bu soğan kürü nasıl yapılıyo :26:
kızlar asmin nerelerde
selam yinemi kimse yok
ben sogan kuruyle hamıle kaldım adetım bıttı basladım oglen ve aksam ıkı kez ıctım ve bebışım geldı
tmm şeker bekliyorum şifa olur inş...
slm cnm uzun bi aradan sonra hg nasılsın tatil nasıl geçti?
İBRAHİM SARAÇOĞLU SOĞAN SUYU KÜRÜ > Sağlık > İbrahim Saraçoğlu > www.XprodoksiT.com
burdan bakabilirsin cnmm
evet yok uzun zamandır doğummu yaptı acaba?
slm cnm ben varım ama arada bakabiliyorum var
tmm şeker bekliyorum şifa olur inş...
slm cnm uzun bi aradan sonra hg nasılsın tatil nasıl geçti
Hosbuldum canim sen nasilsin yemek yiyordum görmemisim yaa cok sükür iyiyiz bizde iyi gecti diyebilirim sende ne var ne yok
selam superisi nasilsin??
ben sogan kuruyle hamıle kaldım adetım bıttı basladım oglen ve aksam ıkı kez ıctım ve bebışım geldı
inshallah bende de olur. ben 1 yillik evliyim.9 aydir cocuk istiyoruz,olmuyor.hormonlarim normal,sorun yok,cok shukur.doktorum ilaca gerek yok diyor. bir de bunu deneyim dedim,bashladim sogana.tşkler kızlar...
sen kullanıyonmu bacııı?
tşklerrr
hg cnm aramıza kendinden bahset biraz...
bi arkadaşımın baya bi zaman olmadı çocuğu
geçen gün verdi müjdeyi..
soğan kürü yapmış adet gelmeyince devam etmiş hep..
sonra bi arkadaşı zorla test yaptırmış ki çift çizgiii
hoş geldin canımmm soganla kalanda var kalmayanda ama faydalı yap seennn kaç yıılllık evlisinnn.........bu arada ne ye güldün kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?