Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Sükür kavusturana yazdim sana iki defa görmedin sanirim döndüm canim maalesef

cok sükür iyiyiz sen nasilsin test yaptinmi bebis varmi ??

aa ne zaman görmedim canım bu ara biraz kafam karışık kusura bakma eşimin mecburi görevi kötü bir yere çıktı ve eşyaları toplamaya başladık dün yaptım bişey çıkmadı doktor 2 gün daha olmazsan kanda baktır dedi ama pazartesiye kadar olur heralde olmazsa baktıracam inş. bebiş vardır yaa gideceğimiz yerde doktor sorunumda olacaK

Öylemi üzüldüm canim ya hayirlisi olsun dedigin gibi mecburi iste insallah bebisin seninledir benimki 20 günü gecmisti anlatmistim sana seninkide seninledir insallahh

ALLAH yardimcin olsun gidecegin yerde zor olur bilirim ama yapilacak bisey yok

sağol canım benim sancılar başladı bu ayda olmadı heralde ama gitmeden önce aşılama yaptırmak için eşimi ikna ettim gelecek ay gitmeden aşılama yaptıracaz inş. tutar

Son düzenleme:
sağol canım benim sancılar başladı bu ayda olmadı heralde ama gitmeden çnce aşılama yaptırmak için eşimi ikna ettim gelecek ay gitmeden aşılama yaptıracaz inş. tutar

Sende bi hosssun yani dur bakalim gün dogmadan neler dogar bilemeyiz hayirlisi olsun bakalim insallah gerek kalmaz bi dahakine

benimkiler oynuyolar artik icerde biri kizmis digeride belli degil kizim kendine yer bulmusta digeri yavrum sikismis acamamis kendini

oyoyoy maşallah o kesin erkektir kızlar kendine yol açıyorda erkekler sesiz sakin oluyorlar

Son düzenleme:
oyoyoy maşallah o kesin erkektir kızlar kendine yol açıyorda erkekler sesiz sakin oluyorlar

Bilmiyorum canim ama oda kiz gibi geliyor bana artik kilomda bi degisiklik yok esim takiliyor bana kizlarima iyi bakmiyosun diyor TRye gelirken 79 kiloydum dün bakti 78 kilo ne almisim ne vermisim yani ama bebisler iyiler aralarinda fark yokmus gram olarak

bizede dua et canım inş. rabbim bizede yaşatır o duyguları karnın çatladımı badem yağı filan kullan bence geç olmadan yoksa çatlarken kaşınıyormuş çok kötü ikiz doğum yapınca hastane fazlamı para alıyor kız

Her zaman dua ediyorum tatlim ALLAH herkese nasip etsin hamile kalmayi insallah ilk önce sizlere
aldim zaten kullaniyorum simdi 1 tane var catlak göbüs büyüdükce oda büyüyor fiaytlari hic bilmiyorum feda olsun bebislerime

Her zaman dua ediyorum tatlim ALLAH herkese nasip etsin hamile kalmayi insallah ilk önce sizlere
aldim zaten kullaniyorum simdi 1 tane var catlak göbüs büyüdükce oda büyüyor fiaytlari hic bilmiyorum feda olsun bebislerime

aslında vazelin daha iyi geliyormuş ama herkes onu beğenmiyor ayy bebişler büyüdükçe heyecanınızda artıyordur ben bile heyecanlandığıma göre rabbim bir avazda kurtasın bebişleriniz kucağınıza gelsin inş. Allah tüm hamilelere yardım etsin

Insallah canim aminn vazelini hic duymadim gercekten heyecan var tabi esim artik gelsinler diyor inanamiyor halen bebislerin olacagina dün aksam sevinerek anöatiyordu insallah rabbim herkese nasip eder yemek yapmistim cok aci olmus ne yiycez simdik biz

ne yemeği limon alır acıyı veya domates doğrarsan acısını alır

merhabalar benim bi sorum olcak size ben bu ayın 14 - 15 i gibi adet olmam gerekiyordu olmadım.test yaptım adet geçmesinden 4 gün sonra negatif çıktı. şimdi 7. günü ama bugun kahverengi bi damla kan gedi daha sonra hiç gelmedi. acaba bu hamileik belirtisimi yerleşme kanaması olabilirmi? ne zaman idrar testi yapim bi kaç gün sonra yapsam belli olurmu?

neyse ben çıktım hadi görüşürüz Allah a emanet olun kızlar bebişler

Son düzenleme:

Kan testi yaptirsan daha iyi aslinda gec döllenme olabilir yerlesme kanamasida oluyor cogu kiside ama yinede umutlanmadan test yap derim

yanına yoğurt koy canım tek yoğurt ekmek yeme

öyle yapacagim zaten canim birazdan yine gelirim biseyler atistirayim görüsürüz

selam arkadaşlar.
herkes iyidir umarım.
biz neti kapattık kaynıma verdik.giremiyorum bi süredir.bilginiz olsun..

durumumuz iyi çok şükür,ağırlaştım epeyce. gün sayıyoruz. bakalım artık ,inşallah doğum haberimi yazmak da nasib olur.
hepinizi çok seviyorum,öpüyorum. girdikçe güzel haberler alma dileğiyle..Allah a emanet olun,hoşçakalın..

cnm benım merak etmıstım senı hayırlısıyla bebısını alırsın kucagına bızı ıhmal etme fırsat buldukca yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…