çoooook sağol canım benimm
tmm şeker bekliyorum şifa olur inş...
slm cnm uzun bi aradan sonra hg nasılsın tatil nasıl geçti
Hosbuldum canim sen nasilsin yemek yiyordum görmemisim yaa cok sükür iyiyiz bizde iyi gecti diyebilirim sende ne var ne yok
selam superisi nasilsin??
önemli değil cnm.iyiyim cnm nolsun herzamanki gibi...
inshallah bende de olur. ben 1 yillik evliyim.9 aydir cocuk istiyoruz,olmuyor.hormonlarim normal,sorun yok,cok shukur.doktorum ilaca gerek yok diyor. bir de bunu deneyim dedim,bashladim sogana.
cnm bende 1 yıllık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz bu ay bende başlicam inş...
umarım tez vakitte hamile kalırsın....
Insallah canim aminn vazelini hic duymadim gercekten heyecan var tabi esim artik gelsinler diyor inanamiyor halen bebislerin olacagina dün aksam sevinerek anöatiyordu insallah rabbim herkese nasip eder yemek yapmistim cok aci olmus ne yiycez simdik biz
cnm sen urfayamı gittin? urfalımısın yoksa?
merhabalar benim bi sorum olcak size ben bu ayın 14 - 15 i gibi adet olmam gerekiyordu olmadım.test yaptım adet geçmesinden 4 gün sonra negatif çıktı. şimdi 7. günü ama bugun kahverengi bi damla kan gedi daha sonra hiç gelmedi. acaba bu hamileik belirtisimi yerleşme kanaması olabilirmi? ne zaman idrar testi yapim bi kaç gün sonra yapsam belli olurmu?
cnm kanda baksan belli olurr...
selam arkadaşlar.
herkes iyidir umarım.
biz neti kapattık kaynıma verdik.giremiyorum bi süredir.bilginiz olsun..
durumumuz iyi çok şükür,ağırlaştım epeyce. gün sayıyoruz. bakalım artık ,inşallah doğum haberimi yazmak da nasib olur.
hepinizi çok seviyorum,öpüyorum. girdikçe güzel haberler alma dileğiyle..Allah a emanet olun,hoşçakalın..
kısss merak ettik seni..yaz arada..
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız aslıcım merak etmişsin canım sağol pek giremiyorum topiğe çalışınca bide zor oluyo
herkes iyidir inşallah
ben evden işe işten eve çok yoruluyorum zamanım öle geçiyo bide bulantılarım sürüyo hala haftaya çarşamba kontrolümüz var umarım herşey yolundadır
ya kızlar bide kuyruk sokumumda bi ağrı var 1 haftadır felaket ayağımın üstüne basamıyorum her adımımda canım çok yanıyo biraz netten araştırdım hamilelikten diyo ama doktoruma sordum telefonda hamilelikle ilgisi yok diyo anlamadım gitti.hiç öyle bi sorunumda olmamıştı önceden belim bile ağrımadı yani
neyse hepinizi öpüyorum kızlar allaha emanet olun bebişlere iyi bakın
bebek bekleyen arkadaşlarımada rabbim en kısa zamanda versin inşallahhhhh
ben kaçtım hoşçakalın
geçmiş olsun cnm..
duana da canı gönülden amin amin amin diyorum...
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız aslıcım merak etmişsin canım sağol pek giremiyorum topiğe çalışınca bide zor oluyo
herkes iyidir inşallah
ben evden işe işten eve çok yoruluyorum zamanım öle geçiyo bide bulantılarım sürüyo hala haftaya çarşamba kontrolümüz var umarım herşey yolundadır
ya kızlar bide kuyruk sokumumda bi ağrı var 1 haftadır felaket ayağımın üstüne basamıyorum her adımımda canım çok yanıyo biraz netten araştırdım hamilelikten diyo ama doktoruma sordum telefonda hamilelikle ilgisi yok diyo anlamadım gitti.hiç öyle bi sorunumda olmamıştı önceden belim bile ağrımadı yani
neyse hepinizi öpüyorum kızlar allaha emanet olun bebişlere iyi bakın
bebek bekleyen arkadaşlarımada rabbim en kısa zamanda versin inşallahhhhh
ben kaçtım hoşçakalın
cnm ıdrardakı koyuluk sudan kaynaklanıyo bol su ıcersen rengı açılıyo ama agrılarlarını doktoruna sor ıstersenkızlarr günaydınnn benim adet ağrım gibi ağrılarım oluyor dünden beri birde idrarım çok koyu gece tuvalte çıktım açılmıştı normele dönmüştü sabah gene hafif bir koyuluk vardı. ama ağrım çokk adet ağrısı gibi
gunaydın cnm hayırlı cumalargünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
günaydın cnmgünaydın kızlarrrrr
hayırlı cumalarGünaydın ARKADAŞLARRRRRRRRRRRR
Güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum
günaydın kızlar...
hayırlı cumalar olsun....
dualarınız kabul olsun...
günaydın kızlar...
hayırlı cumalar olsun....
dualarınız kabul olsun...
nasılsın aslıı
bebişin nasıl 18. haftadamısınız ay ne güzel ya:97:
nasılsın aslıı
evt cnm 18 haftamızı bıtırdık iyiyiz çok şükür tembel tembel buyutuyorum hiç iş güç yapasım yok ev rezıl gibi benim yatasım var
rabbim isteyen herkeze nasıp etsın ama bu veletler kafamıza nekadar cok takarsak gün sayarsak gelmıyolar nazlılar cnm hiç düşünmedigin anla geliveriyo inşallah seninde öyle olacak sabır
nasılsın aslıı
amannn boşverr o anların tadını çıkar
kendini iyi hissedince aç bi makineyi bide viledayla sil yerleri yeter
şimdi dinlenin bol bol bebişin doğunca pek fırsatın kalmaz sanırım dinlenmeye:97:
cinsiyeti ne olacak bebişin:97:
inşallah canım ya gerçi daha yeni düşünmeye başladık 2 ay oldu ama insan ister istemez acaba niye olmuyo olmayacakmı diye düşünüyor.senin ne kadar sürede oldu canım çok beklettimi kuşunn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?