Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız aslıcım merak etmişsin canım sağol pek giremiyorum topiğe çalışınca bide zor oluyo
herkes iyidir inşallah
ben evden işe işten eve çok yoruluyorum zamanım öle geçiyo bide bulantılarım sürüyo hala haftaya çarşamba kontrolümüz var umarım herşey yolundadır
ya kızlar bide kuyruk sokumumda bi ağrı var 1 haftadır felaket ayağımın üstüne basamıyorum her adımımda canım çok yanıyo biraz netten araştırdım hamilelikten diyo ama doktoruma sordum telefonda hamilelikle ilgisi yok diyo anlamadım gitti.hiç öyle bi sorunumda olmamıştı önceden belim bile ağrımadı yani
neyse hepinizi öpüyorum kızlar allaha emanet olun bebişlere iyi bakın
bebek bekleyen arkadaşlarımada rabbim en kısa zamanda versin inşallahhhhh
ben kaçtım hoşçakalın

çoooook sağol canım benimm

rica ederim cnm ne demekk

selam tatlım hosgeldın gule gule kuyruk sokumundakı agrıya gelınce o daha ılerlıyecek we yurumekte oturup kalkmakta zorlancaksın ben kalcamdakı oı agrıyla aylardır basetmeye calsııyorum konyada onn ısmıne kengı denılıyo we kalcandan belıne belındenn bacagına yanı sureklı gezıyo dogumdan sonra gecer dıyolar ama bılmıyorum benım resmen gozumden yas gelıo we bagırıyorum oturup kalkarken donerken her sekılde acıtıyoo cok ıgrenc bısıı...doktorlar genelde kalsıyum eksıklıgınden oluyo o agrılar dıolar ama benımkının onunla alakası yok haftada 5 6 lıtre sut ıcıyorum haywansal gıdalarla beslenıyorum ama yıne acıyo yıne acıooo allah kolaylık wersın sende bebısıne ıyı bak gorusuruz

kızlarr günaydınnn benim adet ağrım gibi ağrılarım oluyor dünden beri birde idrarım çok koyu gece tuvalte çıktım açılmıştı normele dönmüştü sabah gene hafif bir koyuluk vardı. ama ağrım çokk adet ağrısı gibi

cnm ıdrardakı koyuluk sudan kaynaklanıyo bol su ıcersen rengı açılıyo ama agrılarlarını doktoruna sor ıstersen
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
gunaydın cnm hayırlı cumalar
günaydın kızlarrrrr
günaydın cnm
Günaydın ARKADAŞLARRRRRRRRRRRR

Güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum
hayırlı cumalar
günaydın kızlar...
hayırlı cumalar olsun....
dualarınız kabul olsun...

amin cnm gunaydın

evt cnm 18 haftamızı bıtırdık iyiyiz çok şükür tembel tembel buyutuyorum hiç iş güç yapasım yok ev rezıl gibi benim yatasım var

amannn boşverr o anların tadını çıkar
kendini iyi hissedince aç bi makineyi bide viledayla sil yerleri yeter
şimdi dinlenin bol bol bebişin doğunca pek fırsatın kalmaz sanırım dinlenmeye:97:
cinsiyeti ne olacak bebişin:97:

rabbim isteyen herkeze nasıp etsın ama bu veletler kafamıza nekadar cok takarsak gün sayarsak gelmıyolar nazlılar cnm hiç düşünmedigin anla geliveriyo inşallah seninde öyle olacak sabır

inşallah canım ya gerçi daha yeni düşünmeye başladık 2 ay oldu ama insan ister istemez acaba niye olmuyo olmayacakmı diye düşünüyor.senin ne kadar sürede oldu canım çok beklettimi kuşunn :))

Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile

bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın

CAN YÜCEL'DEN MAL BEYANI

1-Avşa adasında üç daire, dört üçgen, beş dikdörtgen
2-Gökyüzünde bi bulut
3-Bitlis'te beş minare
4-Biri yazlık, biri kışlık iki platonik sevgili
5-Büro mobilyası ve çelik kapı üreten bir fabrikanın öğle üzeri yaslanıp sigara içilen beyaz duvarı
6-Islıkla da çalınabilen dört anonim türkü
7-Palandökende bir palan, iki döken
8-Kastamonu'da üç kasto
9-Üç fay hattı
10-Bir çarşamba, iki perşembe, üç cuma
11-Dünyada mekan
12-Ahirette iman
13-Denizde kum
14-Uzayda yerçekimsizlik
15-Bi çuval gazoz kapaği
16-Bi kibrit kutusu sigara izmariti
17-On sekiz saç biti
18-Biri ingilizce 6 adet küfür
19-Yirmi tane boş naylon poşet
20-Sevenlerin kalbinde kurulmus bir taht
21-Bi sürü saç sakal, kıl, tüy, yün
22-Üç ayrı parkta üç ayrı belediyeye ait üç ayrı banka reklamlı bank
23-Bi ayakkabı çekeceği
24-İki büyük taş kütlesi
25-Bir adet ağaç gölgesi
26-Üç kuş kanadı sesi
27-Bi sürü kedi köpek
28-Bi marmara denizi
29-Camına yaslanıp seyredilen iki piliç çevirmeci
30-Her akşam karıştırılan dört çöp bidonu
31-Çalıp çalıp kaçılan beş melodili apartman zili
32-Nakit 15 kuruş
33-Anne babadan kalma yarısı yaşanmış bi ömür

Son düzenleme:
selam kızlar
pek boş kalmış burası
bugün fakültede genetik prof.uyla görüştük
testler için yeniden kan verdik

hocayı beklerken tıp dergileri okudum
amerikada devlet sadece 3 ultrasonla bakmayı karşılıyomuş hamilelik boyunca
bilinen bi zararı yokmuş usg nin ama bu 40 yıl sonra nesil büyüdüğünde anlaşılırmış asıl
bir defada 1-2 dakikadan uzun bakılması zarar verebilirmiş..
bizde anne karnındaki bebeğin fotoğrafı fln veriliyo özellikle bakılıyo
elimize geçen teknolojiyi sonuna kadar sömürüp şeyini çıkarmak zorundayız sanırım

sadece belli testler için bakıyolarmış 11. ve 20. haftalarda. bir de doğuma yakın..
60 yıllık teknoloji bunlar hep dünyada kaç bin nesil insan doğdu yaşadı
işi doğal sürecine bırakmak en iyisi diye yazıyodu

pgt li tüp bebek yasakmış mesela avrupada
diğer embriyolara yaşam hakkı tanınmıyo diye
normal yolla hamile kalmaya engel yoksa tüp bebek etik değilmiş
döllenmeden itibaren her embriyonun yaşama hakkı varken diğerlerini elemek doğanın işine karışmak etik bulunmuyomuş

Son düzenleme:
nasılsın aslıı
bebişin nasıl 18. haftadamısınız ay ne güzel ya:97:

inşallah canım ya gerçi daha yeni düşünmeye başladık 2 ay oldu ama insan ister istemez acaba niye olmuyo olmayacakmı diye düşünüyor.senin ne kadar sürede oldu canım çok beklettimi kuşunn :))

cnm ben 17 aylık evlıyım sabır cnm cok erken henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…