Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

sana da hayirli cumalar....guzel dileklerin icin allah razi olsun,canim....

senden de cnm sağol

gözün aydın cnm...
seni önceki topikten biliyorum..cuma günleri kızlarla dua ediyoruz betül hep seni de yazardı...gözün aydın cnm..
şu adet düzenleyiciden bize de bahsedermisin?

merhaba arkadaşlar ben de bu ay bebek için tedevi görüyorum inşş bu ay bende çift çizgiyi göreceğim. gerçi daha önce hiç tedavi olamdım bu ilk ayım herşeyin hayırlısı olsun.bu arada ben 23 yaşında pko hastasıyım ve 1 buçuk yılllık evliyim...

mehtapcım inan çok sevindim senin adına rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip eder inş canım

cnm tekrar geçmiş olsun..
evet ecrin de diyordu ya dr bebeğimi göstermiyo diye...
ama bizde maşallah dakikalarca bakıyoruz....

selam kizlar nasilsiniz benim bilgisayar bozuldu aradada cok nadir giebiliyorumondada hemen donuyo sizde neler var yeni haberler varmi

cnm benım dktorumda fazla gostermıyo bır dk surmuyo bıle uzun tutmak gereksız dıyo saglıgına bakıyo kalp atısına bukadar uzun sure bakılmasını dogru bulmadıgını soyledı bende ısrar etmıyorum

ecrin cnm nasılsın dogum yaklastı heyecan varmı

var biraz canimbilmiyorumnasil olcak pazartesi doktorda randevumvar bakalimne diycek tatilden geleli almanyaya 3ay olmus ve doktorbirkere ultrasonda bakti ben dahacokbebek sagliklidir insaallah diye dua ediyorumhic guvenmiyorum kadina rabbimkorusun meleklerimizi kolaydogumlar nasip etsin hepimize

selam kizlar nasilsiniz benim bilgisayar bozuldu aradada cok nadir giebiliyorumondada hemen donuyo sizde neler var yeni haberler varmi

cnm bende cok giremedim pak topikten haberim yok ama kötü bir durum yok hamıs haberıde sanırım topıkte yenı arkadasımız var mehtap o hamıle aramıza yenı arkadaslar katıldı guzel haber okadar

cnm bende cok giremedim pak topikten haberim yok ama kötü bir durum yok hamıs haberıde sanırım topıkte yenı arkadasımız var mehtap o hamıle aramıza yenı arkadaslar katıldı guzel haber okadar

hayirli olsun canimrabbimsaglikla kucagina almayida nasipetsin siz nasilsiniz hersey yolundadir insaallah

saglıklı olsunda göstermesin rahat ol bebsın saglıkla gelecek ınsallah hepımız hayırlısı ıle dogururuz

kızlar geçen ay kimyasal düşük yaptım.bu ay hamile kalabilme ihtimalim var mı yaa.sat 1 temmuz bekliyorum.

bugün evlilik yıl dönümümüz 1 yıl oldu çok güzel geçti inş. bir ömür boyu böyle geçer

aslıcım yınede cok teşekkur ederımm.hamişşşmisin yoksa senn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…