Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selam kızlar.ben 6 aydır hamile kalamıyorum.6 aydır en az 12 tane test yapmışımdır.artık ben de merak ediyorum çift çizgiyi ne zaman göreceğimi...

darısı tum bebek ısteyenlere ve bana gelsın:)allah analı babalı buyutmek nasıp etsın.inşallah kolay bı dogum gecırırsınn
amin cnm
selam kızlar.ben 6 aydır hamile kalamıyorum.6 aydır en az 12 tane test yapmışımdır.artık ben de merak ediyorum çift çizgiyi ne zaman göreceğimi...

sabır cnm 6 ay ben bir sene sonra gordum rabbim aratmasın tez zamanda nasıp etsin

slm aslı....nasılsın??sabah geledim ama kimsecikler yoktu..bi şey yazasımda gelmedi çıktım....canım çok sıkılıyo...taşınma bi işi bi yandan,yeni düzen kurmak bi yandan...bide bu ayda bebek işi yattı....4 gün önce kanda baktırmıştım bi ilçe devlet hastanesinde negatif çıktı değerim...2 gün önce hafif lekenlenmem oldu ilk başta idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı biraz geçte olsa silik bi çizgi gördüm....hemen randevu aldım dün için...bi süre sonrada kanamam başladı az az...dün doktora gittim...ilk ultrasonla baktı bi şey demedi...tahlil istedi...kanda değerim 10.38 çıktı.. çok yeni oluşan bi şey vardı sanırım dedi.....yine bir sürü kan aldılar...araştırma yapacaklarmış....doktor rahim duvarından da olabilir büyük ihtimal tutunamıyo dedi...rahim duvarını besleyelim dedi......durum bundan ibaret işte....şuan normal adet gibi kanamam var..

taşınıcaz doktor değiştirmek zorunda kalıcam...yeni bi düzene alışmak zorunda kalıcam...kalıcam da kalıcam işte...

cnm ilaç kullandıysan ondan deger böyle çıkıyodur rahim duvarı ince ise bol bol incir yeeee kafayıda trakma tasındıgın ay hamıs kalırsın söylimsendekı hersey psıkljk tatlım
herkese günaydınlarrrrrr
güzel haftasonları olsun inş...
nasılsınız?
hoş geldin cnm iyiyiz cnm sen nasılsın

yok canım 2 aydır iğne ilaç kullanmıyodum....hayırlısı ne diyim..

cnm hoşgeldin aramıza...inş en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin bizlere...

bugün evlilik yıl dönümümüz 1 yıl oldu çok güzel geçti inş. bir ömür boyu böyle geçer

tatlım inş her yıl bir öncekinden daha mutlu geçer...bol bebişli yıllar diliyorum

darısı tum bebek ısteyenlere ve bana gelsın:)allah analı babalı buyutmek nasıp etsın.inşallah kolay bı dogum gecırırsınn

amin cnm amin hg aramıza...

slm cnm sende hg aramıza...bende 3 aydır deniyorum ama olmuyo hayırlısı olsun

cnm mrb ilaç kullandınmı acaba ilaçlardan değer yüksek çıkıyo diye okumuştum bi yerde...
kafaya çok takıyoruz be tatlım...boşveremiyoruz ah bi yapabilsek biliyorum gelecek meleklerimiz..

inşallah bizi daha fazla bekletmeden gelirler...

hb tatlım iyiyim nolsun iş yerinde zaman geçsin diye oyalanıyorum.....bi yandan çalışmalara devam ediyoruz da...
acaba diyorum adete kadrmı çalışmalıyız yok sa bu kadar yetermi?

aslı ile aynı şeyi düşünmüşüz...
cnm yeni gittiğin yerde iyi bi dr var demiştin...
tahlillerini yap oaradaki dr gösterir orda başlarsın tedaviye...
çünkü zaten o dr de tahlil dicek bari zaman kaybetmemiş olursun...
inş bi daha ki ay buradan bizlere haykırırsın güzel haberi...

evt cnm hayırlısı deyıp beklemekten baska çaremiz yok

valla ben şunu anladım planlı seviş yapıca olmuyo rahat olup normal evlılık hayatımızda ılıskımız neyse onu yasamamamız lazım ozaman gelıyo bebişler

superisi cnm nasılsın evlıklık yıldonumuz ne guzel bır sene devırdınız ıkıncı senenızı bebişinizle devirin inşallah

ömür boyu birlikte mutlu olun canım inş.. bol bol bebişiniz de olsun
çok teşekkür edrim sağol canım
nice senelere canimrabbim mutlulugunuzu daim etsin
inş. canım teşekkür ederim
teşekkür ederim canım bugün 17. günüm olmazsa pazartesi baktıracam ama olur heralde.....

geçmiş olsun canım rahim duvarın inceyse kalınlaştırmak için ilaç kullanırsın geçer inş. bebişine kavuşursun

haklısın da o rahatlık yok işte bizde of offf

slm cnm hg...
nasıl geçti evlilik yıldönümünüz???

haklısın da o rahatlık yok işte bizde of offf

slm cnm hg...
nasıl geçti evlilik yıldönümünüz???

aslında iyi geçti ama dün gezerken bir alışveriş merkezine girdik kendikendine salanan anakucağı gördüm ve çok güzel hamile tsortleri gördüm yumurtadan bebek filan çıkıyor değişik şeyler var bende bunlardan istiyorum dedim eşimde üzüldü bende neden bana hiç çocuğumuz olmucak gibi bakıyor anlamıyor inş. olur sa alırım dedi bunlardan alalım diyince

Son düzenleme:

öyle yapacam canım....bitek o doktor yüzünden seviniyorum taşınmamıza zaten...zamn,sabır sukunet lazım bana...

evet canım hayırlısı artık.....bekleyeceğiz zamn bize ne gösterecek bakalım..

sağol canım...ilaç kullanıcam zaten....çokta ince değil aslında rahim duvarı.....ayyyyyy neyse....evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..nice senelere...

sağol canım...ilaç kullanıcam zaten....çokta ince değil aslında rahim duvarı.....ayyyyyy neyse....evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..nice senelere...

teşekkür ederim canım sana bişey soracam hamile olunca ateşin normal günlerden yüksekmi olur bide karnının alt kısmında ilk ayda bir değişiklik oluyormu ben unuttumda

slm kızlar superisi canım nice mutlu yıllara apek ne zaman taşınıcan canım beybi sen nasılsınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…