Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

teşekkür ederim canım sana bişey soracam hamile olunca ateşin normal günlerden yüksekmi olur bide karnının alt kısmında ilk ayda bir değişiklik oluyormu ben unuttumda

ateşim yüksek oluyo genelde....karnımın alt kısmıda huzursuz oluduğu oluyo...hafif ağrılar...bazende de karıncalanma hissettiğim oldu...canım tayinniz ilçeye mi çıktı???

slm kızlar superisi canım nice mutlu yıllara apek ne zaman taşınıcan canım beybi sen nasılsınnnnn

slm canım..ayın 1inden sonra taşınıcaz canım..

evet canım murgul diye bir yere çıktı

apek sen hamişmisinnnnnn

evet canım murgul diye bir yere çıktı

aaaaaaaaaaaa canım köy gibi bi yer orası...ama merkez yakın...orda iyi doktorlarda var..inş.kafa dengi birini bulursunda zamn geçer...babamlarla oturduğum ilçeyede 20 dk uzaklıkta....ama arhavi diye ilçeye 1.5 2 saat uzaklıkta...sahil kesimi yani...insanları çok iyidir kaynaşırsın inş.hemen..

apek sen hamişmisinnnnnn

yok canım....dün tahlilde 10.38 çıktı ama şuan normal adet görüyorum....

olucak inş cnm ya sabretsek olucak da sabredemiyoruzzzzzz

hayırlısı cnmm

slm kızlar superisi canım nice mutlu yıllara apek ne zaman taşınıcan canım beybi sen nasılsınnnnn

slm nerelerdesin sen heee

burdayım cnm yazdım sana mam gormedınev işi yapmaya çalışıyorum sen nasılsın cnm nezaman tasınıyosun
bizde temmuz 15 gibi taşınacaz canım sende kendini fazla yorma ne işi yapıyorsun

off canım arabamız olmadığı için uzak her yer desene inş. araba alırız orda ama gelişmemiş diyorlar herşey pahalıymış arhaviyi duyduk oraya gitme istediğimizide belirtik deniz kenarıymış çok güzelmiş ama olmadı

canım evet gelişmemiş bi yer ama alışırsın..gezme şansınız olsa çok güzel yerler var oralara gidin...içiniz açılır...arhavide bizim evimiz...ayda yılda bir gidiyoruz 1 hafta kalırız döneriz....arhavi güzeldir...gezmeye gidersiniz...fazla uzak değil...rizeye trabzona oranın güzel yerlerine de gidin fırsat buldukça...

selam kızlarrrrrrrr

Uzun bir aradan sonra ilk defa bir cumartesi günü ewimdeyim biraz fazla uyumuşum ama çok yorgunmuşum vallahi geçmişi okudumda APEKKKKKKKKKKKKK ben artık sana KIZMAYA BAŞLADIMMMM sen napıyorsun ya kendi kendine zarar veriyorsun bak kan tahlilin yine bebek var gibi görünmüş yeni bir oluşum falan denmiş ama sen kendini çok zorluyorsun daha 2 ay önce aynı şeyi yaşadın gene aynı şey senin ya tahlilerinden şüpheleniyorum ben hemde bu kafayı yiyen bebek düşüncenden belki 1- 2 biraz fiki fiki yapmasan ve korunsan gelecek ayında hamilesin bence hep rahim duvarı problem çıkarıyor sana. Kıyamam sana arkadaşım bırak dinlesin şu duvar ve toplasın kendini bence bu bebek olayını sen kendi oluşumundan erteleyip duruyorsun eminim ki hepimiz aynı şey uğruna savaşıyoruz ama sen inat yapıyorsun ne olursun dinlen ve hamile kallllllll kızma sakın bana ARKADAŞIM

apek geçmiş olsun canım
kimyasal denilen şeyden olmuş sanırım yine
hastanenin yaptığı tahlillerle yetinme senin bu 3. oldu
rahimde bi anormallik olabilir ona baktır. polipli bi ark vardı senin yaşadığın gibi kaç kere kimyasal olmuştu üst üste
klomen kullandın önceki aylarda onun yan etkisi rahmin incelebilir
genetik sorunlar tutunamadan düşmeye sebep olabilir eşin ve sen kromozom analizi yaptırın

normalde çok gerekli değil bu testler ama okadar üzülüyoruz uğraşıyoruz basit bi önlemi var belki herşeyi bilmek en iyisi
senin dr düşükten saymıyo senin yaşadıklarını ama tutunamaması da önemli bişey
inş hiç bi sorun yoktur nazlandığından gelmiyodur bebeğin..

slm canım....aaa niye kızayım canım benim....canım 2 aydır iğne ilaç kullanmıyorum..bu ayda kullanmayacam...2 aydır 2 kere gittim doktora sadece...önceleri ayda 5 6 defa giderdim..bıraktım aslında üstüne düşmeyi....elbet tutunacak deyip yeni sayfa açıyorum işte....Allah büyük...bu ay zaten çalışmada yapamayız istesekte...taşınma yerleşme,sonra ankaraya gidicez düğüne...bir hafta sonra bu sefer eskişehirde düğün var...off offf bu işleri ben m,i yapacam diyorum bazen....

sağol canım benim....bilmiyorum ki doktor olasılıkla konuştu sadece...ama ben anlamıştım farklılık hisssettiğim zamnlardanki bi aydı işte...doktor rahim duvarını beslemmemiz lazım dedi direk...tutunamama sorunu olabilir büyük olasılıkla dedi...

detaylı testleri erzurumda yaptırmayı düşünüyorum..orda şifa diye bi hastane var...evlendikten sonra ilk doktoruma orda gitmiştik..çok beğenmiştim ilgisini alakasını...orda ikimizde bi testten geçeriz artık.....inş...canım.....

sen nasılsın??ne yapıyosun?yol haritası belirledin mi kendine?

slm kızlar napıyonuz??
ben eve geldim yerleri viledayla sildim toz aldım
balkonları yıkayacak hal kalmadı
uzandım şimdi...

ben de iyiyim canım..
korunma sürecindeyiz zaten hala testler normal çıksaydı da
ya nasip deyip bekliyorum bakalım ne yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…