- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
slm kızlar superisi canım nice mutlu yıllara apek ne zaman taşınıcan canım beybi sen nasılsınnnnn
teşekkür ederim canım sana bişey soracam hamile olunca ateşin normal günlerden yüksekmi olur bide karnının alt kısmında ilk ayda bir değişiklik oluyormu ben unuttumda
slm kızlar superisi canım nice mutlu yıllara apek ne zaman taşınıcan canım beybi sen nasılsınnnnn
ateşim yüksek oluyo genelde....karnımın alt kısmıda huzursuz oluduğu oluyo...hafif ağrılar...bazende de karıncalanma hissettiğim oldu...canım tayinniz ilçeye mi çıktı???
slm canım..ayın 1inden sonra taşınıcaz canım..
ateşim yüksek oluyo genelde....karnımın alt kısmıda huzursuz oluduğu oluyo...hafif ağrılar...bazende de karıncalanma hissettiğim oldu...canım tayinniz ilçeye mi çıktı???
slm canım..ayın 1inden sonra taşınıcaz canım..
evet canım murgul diye bir yere çıktı
apek sen hamişmisinnnnnn
aslı piştttttt nerdesin kız
aslında iyi geçti ama dün gezerken bir alışveriş merkezine girdik kendikendine salanan anakucağı gördüm ve çok güzel hamile tsortleri gördüm yumurtadan bebek filan çıkıyor değişik şeyler var bende bunlardan istiyorum dedim eşimde üzüldü bende neden bana hiç çocuğumuz olmucak gibi bakıyor anlamıyor inş. olur sa alırım dedi bunlardan alalım diyince
öyle yapacam canım....bitek o doktor yüzünden seviniyorum taşınmamıza zaten...zamn,sabır sukunet lazım bana...
evet canım hayırlısı artık.....bekleyeceğiz zamn bize ne gösterecek bakalım..
bizde temmuz 15 gibi taşınacaz canım sende kendini fazla yorma ne işi yapıyorsunburdayım cnm yazdım sana mam gormedınev işi yapmaya çalışıyorum sen nasılsın cnm nezaman tasınıyosun
aaaaaaaaaaaa canım köy gibi bi yer orası...ama merkez yakın...orda iyi doktorlarda var..inş.kafa dengi birini bulursunda zamn geçer...babamlarla oturduğum ilçeyede 20 dk uzaklıkta....ama arhavi diye ilçeye 1.5 2 saat uzaklıkta...sahil kesimi yani...insanları çok iyidir kaynaşırsın inş.hemen..
yok canım....dün tahlilde 10.38 çıktı ama şuan normal adet görüyorum....
olucak inş cnm ya sabretsek olucak da sabredemiyoruzzzzzz
hayırlısı cnmm
slm nerelerdesin sen heee
bizde temmuz 15 gibi taşınacaz canım sende kendini fazla yorma ne işi yapıyorsun
off canım arabamız olmadığı için uzak her yer desene inş. araba alırız orda ama gelişmemiş diyorlar herşey pahalıymış arhaviyi duyduk oraya gitme istediğimizide belirtik deniz kenarıymış çok güzelmiş ama olmadı
selam kızlarrrrrrrr
Uzun bir aradan sonra ilk defa bir cumartesi günü ewimdeyim biraz fazla uyumuşum ama çok yorgunmuşum vallahi geçmişi okudumda APEKKKKKKKKKKKKK ben artık sana KIZMAYA BAŞLADIMMMM sen napıyorsun ya kendi kendine zarar veriyorsun bak kan tahlilin yine bebek var gibi görünmüş yeni bir oluşum falan denmiş ama sen kendini çok zorluyorsun daha 2 ay önce aynı şeyi yaşadın gene aynı şey senin ya tahlilerinden şüpheleniyorum ben hemde bu kafayı yiyen bebek düşüncenden belki 1- 2 biraz fiki fiki yapmasan ve korunsan gelecek ayında hamilesin bence hep rahim duvarı problem çıkarıyor sana. Kıyamam sana arkadaşım bırak dinlesin şu duvar ve toplasın kendini bence bu bebek olayını sen kendi oluşumundan erteleyip duruyorsun eminim ki hepimiz aynı şey uğruna savaşıyoruz ama sen inat yapıyorsun ne olursun dinlen ve hamile kallllllll kızma sakın bana ARKADAŞIM
apek geçmiş olsun canım
kimyasal denilen şeyden olmuş sanırım yine
hastanenin yaptığı tahlillerle yetinme senin bu 3. oldu
rahimde bi anormallik olabilir ona baktır. polipli bi ark vardı senin yaşadığın gibi kaç kere kimyasal olmuştu üst üste
klomen kullandın önceki aylarda onun yan etkisi rahmin incelebilir
genetik sorunlar tutunamadan düşmeye sebep olabilir eşin ve sen kromozom analizi yaptırın
normalde çok gerekli değil bu testler ama okadar üzülüyoruz uğraşıyoruz basit bi önlemi var belki herşeyi bilmek en iyisi
senin dr düşükten saymıyo senin yaşadıklarını ama tutunamaması da önemli bişey
inş hiç bi sorun yoktur nazlandığından gelmiyodur bebeğin..
sağol canım benim....bilmiyorum ki doktor olasılıkla konuştu sadece...ama ben anlamıştım farklılık hisssettiğim zamnlardanki bi aydı işte...doktor rahim duvarını beslemmemiz lazım dedi direk...tutunamama sorunu olabilir büyük olasılıkla dedi...
detaylı testleri erzurumda yaptırmayı düşünüyorum..orda şifa diye bi hastane var...evlendikten sonra ilk doktoruma orda gitmiştik..çok beğenmiştim ilgisini alakasını...orda ikimizde bi testten geçeriz artık.....inş...canım.....
sen nasılsın??ne yapıyosun?yol haritası belirledin mi kendine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?