Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm kızlar napıyonuz??
ben eve geldim yerleri viledayla sildim toz aldım
balkonları yıkayacak hal kalmadı
uzandım şimdi...

selam canım kolay gelsin eline koluna sağlık
güle güle kirlensin ya da hiç kirlenmesin

yaz geldi herkes bi yerlerde
ben de bekliyorum şu sınavları yapsak da gitsek diye

selam canım kolay gelsin eline koluna sağlık
güle güle kirlensin ya da hiç kirlenmesin

yaz geldi herkes bi yerlerde
ben de bekliyorum şu sınavları yapsak da gitsek diye

sağol cnm benim çok tşkler...
evt herkes gezmelerde tatilde bende çok sıkıldım
bir an önce tatil yapmak istiyorum...

selam kızlar.... nasıl yorgunum sormayın... bugün günüm vardı dünden beri annem ablam evi dip köşe temizledik hem yaz temizliği olduğu, halılarım da yıkamadan geldi ev mis gibi ama sonuç çooooook yoruldum...bugün ne güzel herşeyi yaptım tam misafirler gelecek bizim bebek yine anne ben de burdayım dermişçesine midemden girdi yine, öğürmekten, çıkarmaktan yoruldum resmen... sonra geçti Allahtan misafirlerin yanında çıkarmadım. cuma günü yani 1temmuz dr randevumuz var... inşaallah sağlıklıdır bebeğim...1 ay ban çok uzun geldi yaf zırt pırt dr gitmeye bebişi görmeye alışmışım meğer...

apek canım geçmiş olsun... ama belki değerin yükselir sen yine de yorma kendini... bir arkadaşın hem kesesi düzgün değildi hem de şakır şakır kanaması oldu ama maşaallah 8.haftadalar... Allah'tan umut kesilmez dualarım seninle...

mattikacım senin durumlar da baya karışık geldi bana inşaallah tez vakitte beklemediğin anda sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur ve bir yol haritası çizmek zorunda kalmadan bebeğin sana tutunur... ben bu konularda karar almayı pek doğru bulmuyorum ya... deneme yapar gibi... ben de karar almak zorunda kalmıştım hatırlarsan dr çok yumurtan var vaz geçelim demişti ama ne gelirse Allahtan deyip denedim sonra drum kafayı yemişti dördüzmü beşizmi diye hatırlarsan...çok şükür tek...yani dördüz olsa düşünsene hangisini öldürecen yada bu kadar isterken hangisini gözden çıkaracan...bence karar almak çok zor senin duruumun içinde böyle bence... tüp deneme derim ben ama karar sana kalmış...drlar iki iki dört gibi formüller sunuyorlar önümüze ama GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERE GÜZEL EYLER....

cnm benim bulantılarım hala gecmedı sürekli çıkarıyorum sen kaç haftadasın

apek geçmiş olsun bebiş varmı yokmu anlamadım ama inş yerleşir ve değerin yükselir.

iyi akşamlar herkese...
bugün piknik yaptık..stres attım bayağı..
topikte apek dışında bi gelişme oldu mu acaba?

Son düzenleme:

kendi adıma cevap yazam : ben eşimin iş yerindeyim.. yardım ediyom işlerine.. pts gununden itibarende evde olacagım.. sonra annemlere geccem.. onlarda kalıcam bir süre vs.vs.vs.vs
yumurta günlerindeyim.. ama calışma istegimiz nedense yok.

bugün evlilik yıl dönümümüz 1 yıl oldu çok güzel geçti inş. bir ömür boyu böyle geçer

daha cooookkkk böle mutlu güzel yılınız olur biter tükürüükkk

yok canım 2 aydır iğne ilaç kullanmıyodum....hayırlısı ne diyim..
apekcügüm mattikanın dedigi testleri artık gittiginiz yerde mi burada mı nerde yaptırcaksan lütfen yaptır.. iğne vs.. de kullanma bence.. çünkü seninde gebişlikten yana sorunun yok. seninde tutması ve göbüşünde durması sıkıntıın var önce bunu araştır detaylıca. gecmiş olsun üzülme ve düşünme :)

asmina inş. bir cıglıkta cıkartırsın..sezeryan istiyordun sen onda da inş. sorunsuz acısız sancısız kucagına alırsın bebecigini öptüm canım..

geri kalan herkeseeeeee selammmm iyi gecelerrrr

her pazar oldugu gıbı yıne kımseler yokkkk

cuma gunu doktor kontrolumuz wardı bebıs 2.5 kg olmus we suyu azalmıs o yuzden doktor tezemız artık haftalık kontrol edıcek suyunda yıne azalma olursa 3 gunluk kotnrollere baslıycaz dedı gunde 7 kereden az hareket edersede hıc beklemeden gelmemı soyledı sıkıntılı gunler baslıyor benım ıcın nst ye baslandı herhangı bı sorun cıkmadı sanırım benım bebıs temmuz sonunu gormeden gelcekk suyu azaldıgı ıcın normal dogum yaptırıp bebegı rıske atamam dedı sanırım dogum sezeryanla olacak onumuzdekı haftalarda bebıs geldı dersem sakın sasırmayın hamıs arkadaslara tawsıyem sıcaklarda cok gezıntı yapmayın we ew ıslerıne bıraz ara werın bol su ıcmeye gayret gosterın

slm peli peli...kısss senin bebiş erken çıkmak için bahane yaratıyo baksana.. sağlığı yerindeyse hiççç korkma...illede erken doğacam dese bırak doğsun

ayyy ne haeycanlısındır sen şimdi...kıssss bebişine kavuşuyosun

walla apek heycan korku hepsı bı arada daha 8 aylık ondan korkuyorum ıns bı 2 hafta daha ıdare eder ne srounlu bı hamılelık gecırdım sımdı hareketlerını sayıyorum 7 nın altına duserse ıns dusmez sezeryan olacak galıbaa korkuyorum

ayyyyy sayfa açılacakta ben yazacam...sinir oluyorum...önceden ne güzel hemen açılırdı..

canım korkma....zaten hemen doğmuyodur...2 hafta daha bekler inş...öyle kötü şeyler aklına getirme...Sorun yokmuş bebiş iyi....sen kendine dikkat et gerisi Allaha kalmış...

slm hanımlarrrr
iyi pazarlarr
kafaltı yaptık eşimi göreve yolladım geldim..
siz neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…