slm kızlar napıyonuz??
ben eve geldim yerleri viledayla sildim toz aldım
balkonları yıkayacak hal kalmadı
uzandım şimdi...
selam canım kolay gelsin eline koluna sağlık
güle güle kirlensin ya da hiç kirlenmesin
yaz geldi herkes bi yerlerde
ben de bekliyorum şu sınavları yapsak da gitsek diye
selam kızlar.... nasıl yorgunum sormayın... bugün günüm vardı dünden beri annem ablam evi dip köşe temizledik hem yaz temizliği olduğu, halılarım da yıkamadan geldi ev mis gibi ama sonuç çooooook yoruldum...bugün ne güzel herşeyi yaptım tam misafirler gelecek bizim bebek yine anne ben de burdayım dermişçesine midemden girdi yine, öğürmekten, çıkarmaktan yoruldum resmen... sonra geçti Allahtan misafirlerin yanında çıkarmadım. cuma günü yani 1temmuz dr randevumuz var... inşaallah sağlıklıdır bebeğim...1 ay ban çok uzun geldi yaf zırt pırt dr gitmeye bebişi görmeye alışmışım meğer...
nerde bu hatunlar yaaa sarıbeybı xeda superisi bebıkım champ pelın asifirarı asmınada mattıka umut hatıce ahsenım leylıko sevecen daha hatırlayamadıgım dıger arkadaslarım nerdesınız bakımmmmmmözledım sizleriiii
bugün evlilik yıl dönümümüz 1 yıl oldu çok güzel geçti inş. bir ömür boyu böyle geçer
apekcügüm mattikanın dedigi testleri artık gittiginiz yerde mi burada mı nerde yaptırcaksan lütfen yaptır.. iğne vs.. de kullanma bence.. çünkü seninde gebişlikten yana sorunun yok. seninde tutması ve göbüşünde durması sıkıntıın var önce bunu araştır detaylıca. gecmiş olsun üzülme ve düşünme :)yok canım 2 aydır iğne ilaç kullanmıyodum....hayırlısı ne diyim..
her pazar oldugu gıbı yıne kımseler yokkkk
cuma gunu doktor kontrolumuz wardı bebıs 2.5 kg olmus we suyu azalmıs o yuzden doktor tezemız artık haftalık kontrol edıcek suyunda yıne azalma olursa 3 gunluk kotnrollere baslıycaz dedı gunde 7 kereden az hareket edersede hıc beklemeden gelmemı soyledı sıkıntılı gunler baslıyor benım ıcın nst ye baslandı herhangı bı sorun cıkmadı sanırım benım bebıs temmuz sonunu gormeden gelcekk suyu azaldıgı ıcın normal dogum yaptırıp bebegı rıske atamam dedı sanırım dogum sezeryanla olacak onumuzdekı haftalarda bebıs geldı dersem sakın sasırmayın hamıs arkadaslara tawsıyem sıcaklarda cok gezıntı yapmayın we ew ıslerıne bıraz ara werın bol su ıcmeye gayret gosterın
slm peli peli...kısss senin bebiş erken çıkmak için bahane yaratıyo baksana..sağlığı yerindeyse hiççç korkma...illede erken doğacam dese bırak doğsun
ayyy ne haeycanlısındır sen şimdi...kıssss bebişine kavuşuyosun
walla apek heycan korku hepsı bı arada daha 8 aylık ondan korkuyorum ıns bı 2 hafta daha ıdare eder ne srounlu bı hamılelık gecırdım sımdı hareketlerını sayıyorum 7 nın altına duserse ıns dusmez sezeryan olacak galıbaa korkuyorum
selam kızlar iyi pazarlar:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?