Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm hanımlarrrr
iyi pazarlarr
kafaltı yaptık eşimi göreve yolladım geldim..
siz neler yapıyorsunuz?

selam canım nasılsın bugün burda hava kapalı dünde yapmur yağdı bende üzgünüm evlilik yıl dönümü hediyem gelmedi doğum günü hediyemde gelmedi bu ay belki olur demiştim bu ayda olmadı

Günaydınlarrrrrrrrrrr HATTA Tünaydınlarrrrrrrrr

Bugün bende erkenciydimmm ewimi toparlıyorummm malum pazar toparlanma günü kahvaltıyı yaptık eşim çıktı bende işimi bitirip kuaföre gidicem akşama düğünümüz var dün akşamda vardı artık saçım bile dayanamıyor bu düğünlere

peri her son yeni bir başlangıçtır diyoruz ve bu ay için dualarım seninle allahım isteyen herkesin önündeki engelleri kaldırsın ve kavuştursun meleklerine

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen bol bol dinlen...

selam kızlar iyi pazarlar:86:

iyi pazarlar cnm....

canım ben adet oldum şaun biraz üzgünüm başlıcam ama büyük şeyleride toplamaya bu ay aşılma düşünüyoruz eşim kabül etmişti inş. olur:18:

selam canım nasılsın bugün burda hava kapalı dünde yapmur yağdı bende üzgünüm evlilik yıl dönümü hediyem gelmedi doğum günü hediyemde gelmedi bu ay belki olur demiştim bu ayda olmadı

tatlım üzülme lütfen herşeyin hayırlısı...benimde ağrılarım başladı yakında gelir kırmızılar...
cnm bak eşin aşılamayı kabul etmiş bu da bi gelişme bence..umarım aşılama ile bebişin gelir...yeter ki sıkma canını....

tünaydın hatice nasılsın cnm?

benimde kafaltı sofram duruyo daha toplamadım az az atıştırıyom..eşim göreve gitti bende kuaföre gidicem saçlarımı boyatmam lazım
ama bir türlü karar veremedim nasıl bişey yapacağıma...umarım pişman olmam....

çok teşekkür ederim canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evet haklısın hamile değilken adet olmasaydım dahada kötü olacaktı bu sonda yeni bir başlangıç olacak bizim için inş. bu sefer olur.....

evet haklısın canım bunu kabul etmesi de imkansız gibiydi mecburi görev gelişmemiş bir yere çıkınca oda mecburen tamam dedi her şer de bir hayır varmış gerçekten...

canım ben adet oldum şaun biraz üzgünüm başlıcam ama büyük şeyleride toplamaya bu ay aşılma düşünüyoruz eşim kabül etmişti inş. olur:18:

canım hayırlısı bak bende adet oldum bitti sayılır.....aşılamayı nerde yaptıracaksınız peki....aşılamaya kadar orda olur musunuz??sana tavsiyem aşılamayı gittiğin yerde yaptır...orda yaptırırsan ve taşınmaya denk gelirse...o yorgunluk onca yol zor olur senin için..

bende öyle düşünüyorumda orda doktor sorunum olursa burda sadece sperm yıkama parası verecez 300 tl devletde yaptıracaz

Son düzenleme:
evet haklısın canım bunu kabul etmesi de imkansız gibiydi mecburi görev gelişmemiş bir yere çıkınca oda mecburen tamam dedi her şer de bir hayır varmış gerçekten...

evt tatlım...eşinin yeni görevi yeni bi yaşam...ve bebek olucak inş....
senin için de apek için de hayırlısıyla böyle olsun diye diliyorum....
dün gece balıklıgöle gittik ibrahim peygamberin makamına..
uzun zamandır gitmemiştim sanki orda dua edersem bebeğim gelecek gibi hissettim..
eşimi ikna ettim gittik beraber dua ettik sizler içinde dua ettim..
Rabbim hayırlısıyla kabul eder inş...

bende öyle düşünüyorumda orda doktor sorunum olursa burda sadece sperm yıkama parası verecez 300 tl devletde yaptıracaz

canım merkez yakın orda vardır doktorlar...olmadı rizede yakın 2 saate ordasın..yaptırır dönersin...trabzon yakın oraya gidersin...sorun olmaz doktor...aşılamanı yaptırırsın geri kalan muayeneleri murgulda da yaptırırsın...borçka diye ilçe var orası size 20 dk uzaklıkta benim doğup büyüdüğüm yer orası...orda da iyi doktorlar vardı gitmediyse oraya gidersin...

orda sperm yıkama mı yaptırıcan...eee gittiğim yerde yaptırıcam diyosun o nasıl oluyo_???

tavsıyelerı dınlıycem cnm hayırlısı ıle dogur bebişini

kızlar tünaydın dün geceden beri çok şiddetli gaz sancısı çekiyorum ama hareket edemeyecek kadar acaba bebişime zararı olurmu

sağol beybicim....Allah kabul etsin dualarımızı....bizede nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar inş..

kızlar tünaydın dün geceden beri çok şiddetli gaz sancısı çekiyorum ama hareket edemeyecek kadar acaba bebişime zararı olurmu

slm aslıcım..hamişlerden biri burda olsaydı onlar bilir ama bebişe bi zararı olacağını zannetmiyorun canım...çoğu gebe yaşar bu gaz sancısını..

selam kızlar.ben 6 aydır hamile kalamıyorum.6 aydır en az 12 tane test yapmışımdır.artık ben de merak ediyorum çift çizgiyi ne zaman göreceğimi...

peki doktora gittinmi sorun neymiş acaba yada bi tedavi falan uygulanıyormu
inşallah en kısa zamanda olur seninde bebeğin

Merhaba öncelikle geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm demekki gebelik oluşmuş ama tutunamadığı için adetle bir düşmüş yazık bak ben bir yıldır uğraşıyordum yumurtlama sorunum vardı geçmişi okuduysan bitki çayı kullandım onunla hamile kaldım yani işe yaradığını düşünüyorum ayrıca bana veren düşüğüde önlüyor rahimi kuvvetlendiriyor dedi ve sanırım doğru çünkü hamile olduğumu bilmiyordum ve bir sürü hareket ettim karın mekiği çektim masaj yaptırdım evde her türlü işlerimi yaptım doktorum bile şaşırdı neler yapmışsında düşmemiş hayret dedi

merhaba..teşekkür ederim..bende senin adına sevindim....güzel ve sorunsuz bi hamilelik dilerim sana...çayın adı ne? nerden aldınız? içeriğinden de biraz bilgi verir misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…