- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
slm peri...iyi pazarlar...ne yapıyosun??toparlanma işleri nasıl gidiyo
slm hanımlarrrr
iyi pazarlarr
kafaltı yaptık eşimi göreve yolladım geldim..
siz neler yapıyorsunuz?
her pazar oldugu gıbı yıne kımseler yokkkk
cuma gunu doktor kontrolumuz wardı bebıs 2.5 kg olmus we suyu azalmıs o yuzden doktor tezemız artık haftalık kontrol edıcek suyunda yıne azalma olursa 3 gunluk kotnrollere baslıycaz dedı gunde 7 kereden az hareket edersede hıc beklemeden gelmemı soyledı sıkıntılı gunler baslıyor benım ıcın nst ye baslandı herhangı bı sorun cıkmadı sanırım benım bebıs temmuz sonunu gormeden gelcekk suyu azaldıgı ıcın normal dogum yaptırıp bebegı rıske atamam dedı sanırım dogum sezeryanla olacak onumuzdekı haftalarda bebıs geldı dersem sakın sasırmayın hamıs arkadaslara tawsıyem sıcaklarda cok gezıntı yapmayın we ew ıslerıne bıraz ara werın bol su ıcmeye gayret gosterın
selam kızlar iyi pazarlar:86:
canım ben adet oldum şaun biraz üzgünüm başlıcam ama büyük şeyleride toplamaya bu ay aşılma düşünüyoruz eşim kabül etmişti inş. olur:18:
selam canım nasılsın bugün burda hava kapalı dünde yapmur yağdı bende üzgünüm evlilik yıl dönümü hediyem gelmedi doğum günü hediyemde gelmedi bu ay belki olur demiştim bu ayda olmadı
Günaydınlarrrrrrrrrrr HATTA Tünaydınlarrrrrrrrr
Bugün bende erkenciydimmm ewimi toparlıyorummm malum pazar toparlanma günü kahvaltıyı yaptık eşim çıktı bende işimi bitirip kuaföre gidicem akşama düğünümüz var dün akşamda vardı artık saçım bile dayanamıyor bu düğünlere
peri her son yeni bir başlangıçtır diyoruz ve bu ay için dualarım seninle allahım isteyen herkesin önündeki engelleri kaldırsın ve kavuştursun meleklerine
Günaydınlarrrrrrrrrrr HATTA Tünaydınlarrrrrrrrr
Bugün bende erkenciydimmm ewimi toparlıyorummm malum pazar toparlanma günü kahvaltıyı yaptık eşim çıktı bende işimi bitirip kuaföre gidicem akşama düğünümüz var dün akşamda vardı artık saçım bile dayanamıyor bu düğünlere
peri her son yeni bir başlangıçtır diyoruz ve bu ay için dualarım seninle allahım isteyen herkesin önündeki engelleri kaldırsın ve kavuştursun meleklerine
evet haklısın canım bunu kabul etmesi de imkansız gibiydi mecburi görev gelişmemiş bir yere çıkınca oda mecburen tamam dedi her şer de bir hayır varmış gerçekten...cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen bol bol dinlen...
iyi pazarlar cnm....
tatlım üzülme lütfen herşeyin hayırlısı...benimde ağrılarım başladı yakında gelir kırmızılar...
cnm bak eşin aşılamayı kabul etmiş bu da bi gelişme bence..umarım aşılama ile bebişin gelir...yeter ki sıkma canını....
canım ben adet oldum şaun biraz üzgünüm başlıcam ama büyük şeyleride toplamaya bu ay aşılma düşünüyoruz eşim kabül etmişti inş. olur:18:
canım hayırlısı bak bende adet oldum bitti sayılır.....aşılamayı nerde yaptıracaksınız peki....aşılamaya kadar orda olur musunuz??sana tavsiyem aşılamayı gittiğin yerde yaptır...orda yaptırırsan ve taşınmaya denk gelirse...o yorgunluk onca yol zor olur senin için..
evet haklısın canım bunu kabul etmesi de imkansız gibiydi mecburi görev gelişmemiş bir yere çıkınca oda mecburen tamam dedi her şer de bir hayır varmış gerçekten...
bende öyle düşünüyorumda orda doktor sorunum olursa burda sadece sperm yıkama parası verecez 300 tl devletde yaptıracaz
tavsıyelerı dınlıycem cnm hayırlısı ıle dogur bebişiniher pazar oldugu gıbı yıne kımseler yokkkk
cuma gunu doktor kontrolumuz wardı bebıs 2.5 kg olmus we suyu azalmıs o yuzden doktor tezemız artık haftalık kontrol edıcek suyunda yıne azalma olursa 3 gunluk kotnrollere baslıycaz dedı gunde 7 kereden az hareket edersede hıc beklemeden gelmemı soyledı sıkıntılı gunler baslıyor benım ıcın nst ye baslandı herhangı bı sorun cıkmadı sanırım benım bebıs temmuz sonunu gormeden gelcekk suyu azaldıgı ıcın normal dogum yaptırıp bebegı rıske atamam dedı sanırım dogum sezeryanla olacak onumuzdekı haftalarda bebıs geldı dersem sakın sasırmayın hamıs arkadaslara tawsıyem sıcaklarda cok gezıntı yapmayın we ew ıslerıne bıraz ara werın bol su ıcmeye gayret gosterın
kendi adıma cevap yazam : ben eşimin iş yerindeyim.. yardım ediyom işlerine.. pts gununden itibarende evde olacagım.. sonra annemlere geccem.. onlarda kalıcam bir süre vs.vs.vs.vs
yumurta günlerindeyim.. ama calışma istegimiz nedense yok.
hayırlısı olsun cnm
daha cooookkkk böle mutlu güzel yılınız olur bitertükürüükkk
apekcügüm mattikanın dedigi testleri artık gittiginiz yerde mi burada mı nerde yaptırcaksan lütfen yaptır.. iğne vs.. de kullanma bence.. çünkü seninde gebişlikten yana sorunun yok. seninde tutması ve göbüşünde durması sıkıntıın var önce bunu araştır detaylıca. gecmiş olsun üzülme ve düşünme :)
asmina inş. bir cıglıkta cıkartırsın..sezeryan istiyordun sen onda da inş. sorunsuz acısız sancısız kucagına alırsın bebeciginiöptüm canım..
geri kalan herkeseeeeee selammmm iyi gecelerrrr
evt tatlım...eşinin yeni görevi yeni bi yaşam...ve bebek olucak inş....
senin için de apek için de hayırlısıyla böyle olsun diye diliyorum....
dün gece balıklıgöle gittik ibrahim peygamberin makamına..
uzun zamandır gitmemiştim sanki orda dua edersem bebeğim gelecek gibi hissettim..
eşimi ikna ettim gittik beraber dua ettik sizler içinde dua ettim..
Rabbim hayırlısıyla kabul eder inş...
kızlar tünaydın dün geceden beri çok şiddetli gaz sancısı çekiyorum ama hareket edemeyecek kadar acaba bebişime zararı olurmu
sağol beybicim....Allah kabul etsin dualarımızı....bizede nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar inş..
selam kızlar.ben 6 aydır hamile kalamıyorum.6 aydır en az 12 tane test yapmışımdır.artık ben de merak ediyorum çift çizgiyi ne zaman göreceğimi...
slm aslı....nasılsın??sabah geledim ama kimsecikler yoktu..bi şey yazasımda gelmedi çıktım....canım çok sıkılıyo...taşınma bi işi bi yandan,yeni düzen kurmak bi yandan...bide bu ayda bebek işi yattı....4 gün önce kanda baktırmıştım bi ilçe devlet hastanesinde negatif çıktı değerim...2 gün önce hafif lekenlenmem oldu ilk başta idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı biraz geçte olsa silik bi çizgi gördüm....hemen randevu aldım dün için...bi süre sonrada kanamam başladı az az...dün doktora gittim...ilk ultrasonla baktı bi şey demedi...tahlil istedi...kanda değerim 10.38 çıktı.. çok yeni oluşan bi şey vardı sanırım dedi.....yine bir sürü kan aldılar...araştırma yapacaklarmış....doktor rahim duvarından da olabilir büyük ihtimal tutunamıyo dedi...rahim duvarını besleyelim dedi......durum bundan ibaret işte....şuan normal adet gibi kanamam var..
taşınıcaz doktor değiştirmek zorunda kalıcam...yeni bi düzene alışmak zorunda kalıcam...kalıcam da kalıcam işte...
Merhaba öncelikle geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm demekki gebelik oluşmuş ama tutunamadığı için adetle bir düşmüş yazık bak ben bir yıldır uğraşıyordum yumurtlama sorunum vardı geçmişi okuduysan bitki çayı kullandım onunla hamile kaldım yani işe yaradığını düşünüyorum ayrıca bana veren düşüğüde önlüyor rahimi kuvvetlendiriyor dedi ve sanırım doğru çünkü hamile olduğumu bilmiyordum ve bir sürü hareket ettim karın mekiği çektim masaj yaptırdım evde her türlü işlerimi yaptım doktorum bile şaşırdı neler yapmışsında düşmemiş hayret dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?