Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ben evde değildim cnm annemdeydim yukarde eve indim sessizce öyle gördüm.. neyse sorun değil o dersini aldı..

canimdediklerinin hepsi normal bendede oluyo benim kizim cogunlukla az hareketlibi bebek belki seninkide oyle olcakdir
ben kizim icin
5tane hastane cikisi aldim
3tane bez battaniyeden 2tane pelus battaniye [peluslar teyzelerinden hediye]
10tane kadar zibin aldim
2tane emzik 2tane biberon aldim
ayrica ablamdan ve kiz kardesimden onlarin ikisininde kiz bebekleri var 2yaslarina gircekler yakinda tum kiyafetlerini yeni dogdugunda sonra bikac aylikoldugunda giyicegi herseyi aldim besik olarakta yine ablamin besigini aldimonun kizi pek yatmadi ama insaallah benimki yatar 9ayina kadar kullanilanlardan araba koltugunu aldik burda zorunlu yoksa hastaneden bile cikamiyoruz arabasini gecen baktik ama acelesi yok dedim esime dogsun oyle aliriz baya cok kiyafetimiz var 3ayindan sonra giyebilcegi ama dayanamiyorum gorunce yine aliyorum pantalonlar tsortler cok guzel seyler oluyo bende aliyorum yine
ama almasamda simdilikbir yasini doldurucak kadar kiyafetlerimiz var sansliyim kardesleriminkini aliyorum zaten 2kere giydiriyolar kuculuyo sonra bu arada gecen abartmisimdedimya bazen duramiyorumgorunce diye bide indirimdeydi tam 18parca kiyafet almisimtsortler kapsonlular ceketgibi kiyaafetler sende dayanamiycaksin gordukce almak istiyceksin bende oyle oluyo

canım 5 tane hastane çıkışı fala değilmii millete soruyorumda 2 tane bile fazla diyolarr ben şu an 19+3 sanırım ayrıntılı ultsosan için cumartesi uygun olurmu birde hareketleri için daha erkenmi ya da geçmii

bilmem canim ben oyle aldim istiyosan yari hastane cikislarindan al altli ustlu ayaklilardan bende onlardan cok var kardeslerimden aldim bebek hareketleri iicn erken gibi canim ben daha gec hissettim 20.haftadan sonra baslamisti canim

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana tüp bebek yaptıran ve ilk testte düşük cıkıp 2. testte yükselen kimse varmı benim ilk testim 4,5 yarın tekrar yaptıracam bakalım

Ahh canim bende ne cok isterdim Türkiyede yasamayi annecim ilgilenirdi benimle burda kim varki ALLAH askina türk olsa ne yazar selam bile vermiyolar kiz insana ne soguklar almanlar bile onlardan sicak yani gezilecek yer varda bizimkilerin vakti yok aksam olunca herkes eve kapaniyo ben TRye gittigimde saat gece 12 ye geliyodu valla önce taksime ardindan parka gittik ya düsün burda yok o güzellikler

Masallah prensesin herseyi hazir hemde fazlasiyla bende zibin takimlarini felan aldim simdi seninkileri görünce gözüme az göründü yahu en iyisi bi gözden gecireyim ben daha yikamadim bile erken diye düsünüyorum normal pelus battaniye almadim daha digerlerinden kundak icin ve citcitli aldim ama daha eksik cok emziklerinide aldim cok tatlilar hepsi teyzesi

hastalandımmm bir daha ki ay bakalım hayırlısı.. artık..
hayırlısı olsun canım.. üzme tatlı canını bu ay olmassa önünde daha coookk ay gün var elbet gelecek bebişin

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana tüp bebek yaptıran ve ilk testte düşük cıkıp 2. testte yükselen kimse varmı benim ilk testim 4,5 yarın tekrar yaptıracam bakalım

mutlaka vardır. yalnız şunu da bil içtiginiz ilaçlar da degerini yüksek cıkatır. kimyasal gebelik veya sorunlu gebelik degilse degerin elbette yükselir hemde 2 ye katlayarak..inş. gebişsindir.. herşeyin hayırlısı olsun..

bugun biz o kadarrr carşı pazar gezdikk kiii valla 5 gun uyusam dinlenemem gibi geliyor :S bıyyyyyy coookk yoruldumm..
erkek kardeşim bi kız bulmuş evlenmeyi düşünüyormuş. çaya davet edildik aileleri tanıştıracaklarmış hehehe görümce olaaacammm puuuuhhhaaa benden de ne görümce olur yaaa
hahahahahahaha kızın gördügü görecegi en garip görümce ben olurum herhalde

bebikcigim havaların dengesizliginden vucut direncimiz ve gebiş oldugun vucudundaki hormon değişiklikleri yüzünden bogazın öyle garip acıyor. aynısı bende oldu bu hafta.. aile dokt. sordum. alerjik bunyeye sahipsenin lenf nodulleri direnc saglamak için şişiyor bu da acı veriyor size dedi. ok dedim olayı kapattım

sonra ayyuzlunun dedigi gibi fitili kullan. çünkü var olan enfeksiyon cocuga kadar ulaşabiliyor. bu da onu hasta edebiliyormuş. fitili kullanmanda bence de hiç bir sakınca yok aksine iyi bişey.
sirke ile cookk yüzeysel bir temizlik yap derim. içeri kaçarsa belki kötü sonuclar ortaya cıkar.

herkesi öpüyorum iyi gecelerrrrr

ayrıca :leyliko kandil gününde her türlü nikahlı oldugun eşinle ilişki içine girmek ginah degildir. çünkü siz zina etmiyorsunuz

iyiyim canım sağol..maşallah testlerin iyi çıkmış..
11 temmuzda da benim detaylım var..karnım büyüdü biraz..
16 haftadan beri azar azar hissetmeye başladım, şuan oturuken ve yatarken
bariz hareket ediyo belki de benim 2.gebeliğim ya,ondan erken olabilir.
sende yakında hissedersin kafana takma bunu.

günaydınn kızlarrr bebikk canım akşam otururken su dalgası gibi peş peşe 3 defa hissetim hareketleriydi sanırımm inşallah bıu gün hissederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…