SANIRIM TAŞINMIŞ OLACAKKİ 2 GÜNDÜR GELMİYOR...
TATLIM SOĞAN KÜRÜ YAP BENCE....
CNM MRB
VALLA SEN YİNE İYİ KARŞILAMIŞSIN BEN OLSAM KIRARDIM O PC Yİ...
ERKEKLERİN BUNU İZLEMESİ NORMAL BUNU KABUL EDİYORUM...
AMA BUNU EVLERİNDE EŞLERİNİN GÖZÜNE SOKA SOKA YAPMALARI HİÇ HOŞ DEĞİL..
BELKİ BENİM EŞİM DE İZLİYORDUR AMA EVDE YAPARSA BENİ ALDATMIŞ SAYARIM...
BU KONUYU SANIRIM SAKİNCE KONUŞMALISIN UYGUN Bİ ZAMANDA...
SIKMA CANINI HEPSİ AYNI İŞTE....
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CNM...
CNM HAMİLELİKTE OLABİLİYO FAKAT BENCE FİTİL DEĞİL DE MANTAR BEBEĞE ZARAR VEREBİLİR ALLAH KORUSUN..
BENDE KULLANDIĞIMDA DOKTORUM KORUNMANA GEREK YOK BU DOĞAL İÇERİKLİ OLDUĞUNDAN YAZDIM
Kİ HAMİLE KALIRSAN ZARAR VERMESİN DEMİŞTİ.
SENİN DE AYNIDIR CNM İÇİNİ FERAH TUT BİR AN ÖNCE KULLAN RAHATLA
GEÇMİŞ OLSUN...
HOŞGELDİN ARAMIZA TECRÜBELİ ANNE?
KUZUNU NEREDE BIRAKIYOSUN Kİ?
ecrin nasılsın azaldı günlerinn canım benim 3. lü testim güzel çıktı ayrıntılı ultroson için cumartesi gidiceğimm inşallah her şey yolundadır ben bebeğimin hareketlerini hissetmedim arada oluyor ama sık değil 2 haftada bir falan veya haftada birde benim yanmam oluyorr çok çişim geliyor sürekli çişim geliyor birde saçma sapan rüyalar görüyorummmm sinir oluyorumm acaba ne olacak diyeeee sana birde bişey diyecemm kızına ne aldıysan listesini verirmisin ben de almaya başlayaymmı
canimdediklerinin hepsi normal bendede oluyo benim kizim cogunlukla az hareketlibi bebek belki seninkide oyle olcakdir
ben kizim icin
5tane hastane cikisi aldim
3tane bez battaniyeden 2tane pelus battaniye [peluslar teyzelerinden hediye]
10tane kadar zibin aldim
2tane emzik 2tane biberon aldim
ayrica ablamdan ve kiz kardesimden onlarin ikisininde kiz bebekleri var 2yaslarina gircekler yakinda tum kiyafetlerini yeni dogdugunda sonra bikac aylikoldugunda giyicegi herseyi aldim besik olarakta yine ablamin besigini aldimonun kizi pek yatmadi ama insaallah benimki yatar 9ayina kadar kullanilanlardan araba koltugunu aldik burda zorunlu yoksa hastaneden bile cikamiyoruz arabasini gecen baktik ama acelesi yok dedim esime dogsun oyle aliriz baya cok kiyafetimiz var 3ayindan sonra giyebilcegi ama dayanamiyorum gorunce yine aliyorum pantalonlar tsortler cok guzel seyler oluyo bende aliyorum yine
ama almasamda simdilikbir yasini doldurucak kadar kiyafetlerimiz var sansliyim kardesleriminkini aliyorum zaten 2kere giydiriyolar kuculuyo sonra bu arada gecen abartmisimdedimya bazen duramiyorumgorunce diye bide indirimdeydi tam 18parca kiyafet almisimtsortler kapsonlular ceketgibi kiyaafetler sende dayanamiycaksin gordukce almak istiyceksin bende oyle oluyo
canım 5 tane hastane çıkışı fala değilmii millete soruyorumda 2 tane bile fazla diyolarr ben şu an 19+3 sanırım ayrıntılı ultsosan için cumartesi uygun olurmu birde hareketleri için daha erkenmi ya da geçmii
selam canim gercekten feci bi hava var dayanmasi zorbu halde ben cok SIKILIYORUM ya bebegimgelsede onunla vakit gecer belki turkiyede yasamayi cok isterdim simdi sadece gordugum kisi burda esim oda isten geliyo 2saat sonra uyuyo disari gezme anlayisi markete gitmekten ibaret bende tasina bilirim daha turklerin oturdugu yerlere benimoturdugum yerde 1tane turk yok zaten koy cikip gezilcek yerde yok
canimdediklerinin hepsi normal bendede oluyo benim kizim cogunlukla az hareketlibi bebek belki seninkide oyle olcakdir
ben kizim icin
5tane hastane cikisi aldim
3tane bez battaniyeden 2tane pelus battaniye [peluslar teyzelerinden hediye]
10tane kadar zibin aldim
2tane emzik 2tane biberon aldim
ayrica ablamdan ve kiz kardesimden onlarin ikisininde kiz bebekleri var 2yaslarina gircekler yakinda tum kiyafetlerini yeni dogdugunda sonra bikac aylikoldugunda giyicegi herseyi aldim besik olarakta yine ablamin besigini aldimonun kizi pek yatmadi ama insaallah benimki yatar 9ayina kadar kullanilanlardan araba koltugunu aldik burda zorunlu yoksa hastaneden bile cikamiyoruz arabasini gecen baktik ama acelesi yok dedim esime dogsun oyle aliriz baya cok kiyafetimiz var 3ayindan sonra giyebilcegi ama dayanamiyorum gorunce yine aliyorum pantalonlar tsortler cok guzel seyler oluyo bende aliyorum yine
ama almasamda simdilikbir yasini doldurucak kadar kiyafetlerimiz var sansliyim kardesleriminkini aliyorum zaten 2kere giydiriyolar kuculuyo sonra bu arada gecen abartmisimdedimya bazen duramiyorumgorunce diye bide indirimdeydi tam 18parca kiyafet almisimtsortler kapsonlular ceketgibi kiyaafetler sende dayanamiycaksin gordukce almak istiyceksin bende oyle oluyo
kızlar bunlar çok tatlı hamile kalmadan almayı bile düşünüyorum çook şekerler yaaHamile Ürünleri - 3066 | tish-o Mağaza
lcw de var superisi ben ordan aldım mesela
hayırlısı olsun canım.. üzme tatlı canını bu ay olmassa önünde daha coookk ay gün var elbet gelecek bebişinhastalandımmmbir daha ki ay bakalım hayırlısı.. artık..
arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana tüp bebek yaptıran ve ilk testte düşük cıkıp 2. testte yükselen kimse varmı benim ilk testim 4,5 yarın tekrar yaptıracam bakalım
bebikkkk nasılsınn canımm bebek nasılll 3 lü testim güzel çıktı cumartesi ayrıntılı ultrosana gidicem çook heycanlıyımm karnım pek çıkmadı büyüdü ama çok dill az büyüdü birde bebeği hissetiyonmuuu
iyiyim canım sağol..maşallah testlerin iyi çıkmış..
11 temmuzda da benim detaylım var..karnım büyüdü biraz..
16 haftadan beri azar azar hissetmeye başladım, şuan oturuken ve yatarken
bariz hareket ediyobelki de benim 2.gebeliğim ya,ondan erken olabilir.
sende yakında hissedersin kafana takma bunu.
hastalandımmmbir daha ki ay bakalım hayırlısı.. artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?